2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar benim bebis kıpır kıpır ya masallah bir dk durmuyor bu çocuk ne zaman uyuyacak da büyüyecek az dur kizim diyorum yok dört beş gündür çok net hissediyorum bu arada
Ayy benim oğluşum da bu ara coşuyor sağlı sollu tekmeliyor artık ayakta da tekmelerini hissediyorum ve çok güzel Bi duygu

Canım geçicek inşallah bugünlerde dualarımız seninle iyi olucaksın inşallah

Bence gayet mantıklı, sonuçta insanın kullanıp kullanmayacağı markalar vardir.

Bana da kaç aylıksın diyorlar 23 hafta diyorum kaç ay oluyor diyorlar, içimden ya sabır ya selamet diyorum
Bana da sürekli kaç aylık diyolar, ay hesabı yapmıyorum ben diyorum
ben ay olarak hesaplamıyorum valla ay olarak hesaplayınca hamilelik 9 ay değil 10 ay oluyor şuan 20+5 teyim mesela 5 aylık deyince iyi 4 ay kaldı doğuma diyorlar. Ama daha 5 ay var
Evet ya mantığım almıyor benim de.
Çok geçmiş olsun canım, geçecek az kaldı inşallah

ben ay olarak hesaplamıyorum valla ay olarak hesaplayınca hamilelik 9 ay değil 10 ay oluyor şuan 20+5 teyim mesela 5 aylık deyince iyi 4 ay kaldı doğuma diyorlar. Ama daha 5 ay var
Bazı aylar 5 hafta bazı aylar 4 hafta hatta bazen 3 bile olabiliyor. Ay hesabınızı şöyle yapın; benim sat 16 Haziran benim ay dönümlerim 16dan 16 ya oluyor o yüzden :) şuan 20+6yım soranlara 5 ayım bir hafta sonra doluyor diyorum.

Kızlar ilk bebeğimde krem kullanmama rağmen benimde göğsüm mahvolmuştu sonra doktorum karbonatlı su dedi onu yaptım hem çocuk pamukçuk olmuyor hemde göğüs ucunu yumuşatıp iyileştiriyor. Karbonata az su döküyorsun öyle pütürlü kalıyor eritmeden hem emzirmeden sonra göğüs ucuna sürülüyor silmeye de gerek yokmuş

Yok canım bence bazılarını hediye gibi alıp eleyebilirsin. Zaten alıcaklar istediğin şey olsun.

Listede alınacak kangurunun ne renk olması gerektiğini bile yazınca acaba çok mu sipariş olur ayıp mı olur dedim ama ne yapayım ya kötü hediye de çok yazık oluyor değiştirsen de bozuluyorlar ve vakit kaybı , vereyim listeyi o zaman Ben daha yeni başlayacağım bişeyler almaya işte belirli bir haftaya gelsin istedim, korktum yani erken almaya bişeyler ters giderse diye bu arada zamlanıyor tabi ne yazık ki.

İyi canım şükür sen nasıl oldun? Sorma ya mavi olmuş kütahya porselen reklamı almışlar yakında düzelir

İyi canım şükür sen nasıl oldun? Sorma ya mavi olmuş kütahya porselen reklamı almışlar yakında düzelir
Böyle de güzel ben maviyi çok seviyorum çok beğendim valla
Ben de iyiyim bol bol yatıyorum dinleniyorum hep. Kk ya bakmak istemedim bir süre yoksa formları araştırıyorum psikolojim iyice bozuluyor. Herkesi kendimle bir tutuyorum. Neyse ki arındım kötü düşüncelerden :)))

Biz iyiymişizz çok şükür Bugün detaylıdan sonra ilk defa gittim kendi doktoruma her şey yolunda haftasıyla uyumlu dedim mutlu mesut döndüm evime,herkesin iyi haberleri vardır umarım
Şimdi de ihtiyaç listesini sonunda yazabildim defterime bakıyorum bakıyorum bakıyorum
Ne kadarda cok şey lazımmış öyle

Okumaaaaa olumsuz şeyleri okuma, araştırma. Her şey yolunda diye kendini kodla, üzerine başkalarının olumsuz durumlarını yapıştırma

Valla anneme diyorum anne çok az kaldı liste bitiyor, bitmez kızım o liste ömür boyu bitmicek artık diyo

Sen nasılsın canım dinlen bol bol evet ya benim çok hoşuma gitti mavi olması

Valla anneme diyorum anne çok az kaldı liste bitiyor, bitmez kızım o liste ömür boyu bitmicek artık diyo
Doğru diyor valla Ama şimdi daha ortada bebek yok ya almak o kadar zor geliyor ki
Ne alacağımı bilmiyorum nasıl alacağımı bilmiyorum ikinciler olursa eğer tecrübeli oluruz ama şimdi çok zor seçmek
Hem en iyisi olsun en güzeli olsun diyorsun hem hangisi işine yarayacak hangisini kullanacaksın bilmiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…