2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım ben bütün alışverişimi bitirdim. yenidoğan ve 0-3 ay ve 3-6 ay bir sürü şey aldım. 3-4 Tane 9-12 kışlık takım aldım ne alalım diye soranlara ya 9-12 kışlık yada 12-18 yazlık alın diyorum. Ayıp değil evlendiğim zamanda çeyiz için yada ev hediyesi için soranlara söyledim. Para kolay kazanılmıyor boşuna ihtiyacım olmayan bişeyi almalarını istemem

Kızlar benim bebis kıpır kıpır ya masallah bir dk durmuyor bu çocuk ne zaman uyuyacak da büyüyecek az dur kizim diyorum yok dört beş gündür çok net hissediyorum bu arada
Ben hala hissetmiyorum son kontrolümde sordum doktoruma 24. haftaya kadar hissedemeyebilirsin normal dedi. ama artık bende hissetmek istiyorum

ben ay olarak hesaplamıyorum valla ay olarak hesaplayınca hamilelik 9 ay değil 10 ay oluyor şuan 20+5 teyim mesela 5 aylık deyince iyi 4 ay kaldı doğuma diyorlar. Ama daha 5 ay var
Aynen cidden saçma bi durum oluyor Aslında sebebi regl günümüz 5 haftalık hamile sayılmamız, işi o bozuyor . Dediğin gibi 9 ay gebelikte normalde 36 da doğurmamız lazım am 40 ta bitiyor gebelik 9 aydan fazla

diğer etiketleyemediğim arkadaşlar kusuruma bakmasın , hepinize teşekkür ederim. serklajı oldum dün akşam , halen hastanedeyim duruma göre akşama çıkış ya da bu akşam da yatış bakılacak artık ama ben kalmak istiyorum hastanede. niyetim kimseyi korkutmak değil ama serklaj üzerine ben sancı sorunu yaşadım. yoğun şekilde sancı önleyici verdiler. şimdi hala biraz ağrım var uzanıyorum. benim normal sandığım sancı kramplar baya sancıymış ben anlamamışım. dikkatinizi çeken bi sancı durumu yaşarsanız ( çok şiddetli ve 1dk kadar süren acıyla) muhakkak doktorunuza danışın kızlar.
halen dualarınıza ihtiyacım var Allaha emanet olun.

Çok geçmiş olsun

Dualarımız seninle canım , saglıkla atlatacaksın inşallah

Ben hala hissetmiyorum son kontrolümde sordum doktoruma 24. haftaya kadar hissedemeyebilirsin normal dedi. ama artık bende hissetmek istiyorum
Bende çok nadir 3 günde 1 kıpırtı hissediyorum o kadar doktoruma sordum bende çok normal öyle güçlü tekmeler felan bekleme dedi birde benim karın kaslarım çok sıkı detaylı ultrason bile 1.5 saat sürdü inşallah bizde tez zamanda geçeriz hissetmelere

Çok geçmiş olsun tekrardan canım, güzel haberlerini bekliyoruz

çok geçmiş olsun canım, eve geçince de mümkün oldugunca yat, doktorun tavsiyelerini dinle. sağlıkla atlatacaksın bu süreci inşallah, dualarımızdasın.

Kızlar benim bebis kıpır kıpır ya masallah bir dk durmuyor bu çocuk ne zaman uyuyacak da büyüyecek az dur kizim diyorum yok dört beş gündür çok net hissediyorum bu arada
Ben de iki haftadır çok yoğun hissetmeye başladım ne zaman uyuyor diye soruyorum ama bu mesajı okuyup geç hisseden annelerin kaygılanmasın hiç istemem
Bence kas yapısı kaslı olmasından ziyade yağ olmaması önemli karında diye düşünüyorum hareketleri hissetme için
Zira karın kaslarım çoktur ama hissediyorum

ben bu tezi de çürütüyorum her zaman göbeğim vardı ideal kilomda olsam bile. 21 haftalıktan itibaren her gün ve güçlü hissetmeye basladım, bu da bebişin 400 gr olmasından sonraki dönem. bebiş büyüdükçe daha çok hissedeceğiz. ben de cok yazmak istemiyorum diğer arkadaslar endişelenmesin diye, sanırım 24 e kadar hissetmemek ya da düzenli hissetmemek normal.

Tabi hisseden de vardır
Ben kendimden örnekle düşündüm

şuan bebeğim 365 gram son 2 kontrolümdede bebeğim uyanıktı ve maşallah çok haraketliydi doktor dedi kıpır kıpır diye eee dedim ben bişey hissetmiyorum normal dedi.. Ben yani kilolu olduğumu düşünüyorum canım bebeğimin kuvveti yetmiyor henüz ben ilk başlarda çok endişeleniyordum ama şimdi iyiyim yazın siz bunlar güzel heyecanlar..

bence plasentanın konumu da çok önemli, benim mesela tam önde duvar gibi göbeğimde bebek vursa da çoğu hareketi hissetmezsin dedi dr :) ben 24 e giriyorum daha 7 gündür falan çok net hissetmeye başladım öyle diyim. Ondan önceki hareketleri daha hafif ve 2-3 güne bir falan hissediyordum o yüzden hala hissedemeyenler ya da aralıklı hissedenler varsa korkmasınlar :)

hissedersin canım merak etme biraz daha büyüsün bebiş :)

Benim de bugün 23 hafta bitti 24 e girdim. 2 hafta sonra yani 25 haftalik olunca 6 aylik olucak. Benim sat 1 Haziran olduğu için ayları hesaplamak kolay oluyor ona göre de bakıyorum
Canım benimde sat 1 haziran aynıyız o zaman 5 bitti çok şükür vay be şaka gibi geliyor bazen ya

Kilolu değilim karnım da yağlı değil doktorumum dediği karın kasların çok sıkı o yüzden zaten ultrasonda bile zorlaniyorum normal dedi yani kilo ile çok da alakalı değil galiba açıkçası çok da sıkıntı yapmıyorum herşey yolunda çok şükür kontrollerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…