Yok valla sanki hawaii de yaşıyormuşuz gibi üretmişler taytlarıHamileler için kalın bir eşofman altı bulan oldu mu hiç? Ben online ne alsam incecik kumaşlar. Fiyatlar artıyor ama herşeyin kalitesi düşüyor. Kalın bir hamile taytı da bulamadım hep ince. Mecburen büyük beden şardonlu normal altlardan alacağım ama hamile modeli kadar rahat olmuyor. Alıp memnun olduğunuz kıyafetler varsa bana da atarsanız çok sevinirim.
Profil resmine tıkla mesajın yanındaki, forum seçeneklerini göreceksin ordan ayarları yapabilirsinKız senin de bilmediğin şey yok he :))) nerden gireceğim ayarlara
Senin için en mantıklısı her zaman aldığın tarzların büyük bedenini almak canım bence. Çünkü hamile kıyafetleri genelde daha spor şeyler oluyor. Ama e-gebe.com diye bi site var istersen oraya bi bak belki zevkine uygun bi şeyler denk getirirsinayn şeyden ben de muzdaribim, enflasyon arttıkça malların kalitesi düşüp fiyatı artıyor....iş için bile 3 pantolon aldım döndüre döndüre giyiyorum ama üstüme bluz tarzı ne alacağım nasıl yapacağım bilmiyorum...klasik takım da zorunluk bizde üste uygun bol birşeyler bulmam lazım bu 2-3 ayı atlatmak için, tavsiyesi olan varsa alırım ( kazak, penye falan olmuyor benim işte kızlar,ceket içine giyiyorum... gömlek krep kumaş bluz tarzı öneri varsa alayım)
Geçmiş olsun canım uzun süre aç kalıp sonra yediysen belki onla alakalı şekerinde dalgalanma olmuş olabilir.Kızlar bugün dışarıya çıktı tören vardı kuzum şiir okuyacaktı. Ayakta da durmadım hep oturdum. Oradan kahvaltı yaptık toplasan 15 dk yürümüşümdür. Eve geldim uzanıyordum 1 saat kadar oldu Tv izliyordum birden hararetlendim ellerim titredi tansiyonumu ölçtüm hemen 11/7 ama ayakta dursam bayılırdım uzandım. Ensemden soğuk soğuk terledim. Kan şekerim mi düştü anlamadım ki. Hiç böyle olan var mı kızlar aranızda. İyi ki dışarda böyle olmadım kesin bayılmıştım.
Tamam canımProfil resmine tıkla mesajın yanındaki, forum seçeneklerini göreceksin ordan ayarları yapabilirsin
Galiba öyle oldu ozaman bugün kahvaltımı geç yaptım 11e geliyordu saat dünde en son 8 de yemek yemiştim yatarken de sadece muz yedim bir tane.geç yedim aç kaldım baya çikolata yedim öyle olunca sonra düzeldimGeçmiş olsun canım uzun süre aç kalıp sonra yediysen belki onla alakalı şekerinde dalgalanma olmuş olabilir.
Yaaaa tamam canım çok teşekkür ederim :) bir de çok pahalı olduğu için emin olamadım açıkcasıMustela içeriklerini beğenmiyorum ben canım, Türkiyeye ihraç edilenlerin içeriği malesef kötü. Avrupada satılanlar temiz içerikli. Ben şampuan olarak Siveno köpük şampuan, vücut yağı olarak iva natura ya da babydream organik yağ, pişik kremi olarakta bübchen ya da babydream in kremini alacağım. Bunların içeriği temiz ve güvenilir.
Çok beğendim maviyiKızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor güzel haberleriniz var mı? Hasta olanlar iyileşti mi?
Kaç gündür giremiyorum hep aklımdasınız. Bir de bu KK mavi kırmızı rengi mavi renk olmuş sizde de öyle mi:)) kendimi level atlamış gibi hissediyorum
Lcw ve DeFacto nun internet sitesinde aslında hamileler için cok çeşit var .ayn şeyden ben de muzdaribim, enflasyon arttıkça malların kalitesi düşüp fiyatı artıyor....iş için bile 3 pantolon aldım döndüre döndüre giyiyorum ama üstüme bluz tarzı ne alacağım nasıl yapacağım bilmiyorum...klasik takım da zorunluk bizde üste uygun bol birşeyler bulmam lazım bu 2-3 ayı atlatmak için, tavsiyesi olan varsa alırım ( kazak, penye falan olmuyor benim işte kızlar,ceket içine giyiyorum... gömlek krep kumaş bluz tarzı öneri varsa alayım)
Canim prema bubchen ürünlerini tavsiye etmiyor, temiz icerikli pişik kremleri listesinde de bu marka yok bilgin olsunMustela içeriklerini beğenmiyorum ben canım, Türkiyeye ihraç edilenlerin içeriği malesef kötü. Avrupada satılanlar temiz içerikli. Ben şampuan olarak Siveno köpük şampuan, vücut yağı olarak iva natura ya da babydream organik yağ, pişik kremi olarakta bübchen ya da babydream in kremini alacağım. Bunların içeriği temiz ve güvenilir.
Merhaba bende oluyor ama bir ara gecıyor sonra yine gelıyor annemdede olur us bende acı oluyor kollarım agırıyor uyumuşma değil ama agrı annemdede cok olurmu hamilelikteKızlar sanırım karpal tünel sendromu denen şeyi yaşıyorum. Sol kolumda avcumda ve parmaklarım uyuşma hissi oluyor anlık. Bu durumu yaşayan oldu mu?
Iyiyim canım çok şükür, sende de hersey yolundadır umarım. Merak ediyoruz seni ama yoğunluğundan giremediğini tahmin ediyorum. Ben de oğluma vakit ayırmaya çalışıyorum ama enerjim eskisi gibi değil zorlanıyorum. 8 kilo oldu, cok iyi sayılmaz ama boyum var biraz kurtarıyorum cok kilo almadığımı söylüyorlar:) cok takma kiloyu abur cubur tatli vs cok tuketmiyorsan, eminim hepimiz elimizden geleni yapıyoruz sağlıklı beslenmek için ama bazen vücut yapısı, bazılarımız hizli kilo alıyor.Selam canım bebekten bebeğe değişir bence 3 emzik deneyip hiçbiri almayan çok basit bir emzik alan bebekler bile oluyor duyduğum...bence aventin standart bir modelini al, emmezse sonra düşünürsün...ben yle yapmıştım aldı sıkıntı yaşamadık...
Ay ben de ayniyim yaa... Donemiyorum bile, kalcam genital bolgemde agri oluyor. Cok agir hissediyorum kendini. Kizimda hic boyle degildim. Suan 4 bitti ve halimiz buysa aynen 8.aydan sonreyi dusunemiyorum
selam canım nasılsın ? hiç uğrayamıyorum yoğunluktan, deli gibi çalışıyorum malumbu hafta çok felaket geçti, eve gitmem 7.30uı buluyor oğlan 9da yatıyor ona biraz vakit ayırıyorum sonra da yatana kadar pestilim çıkıyor resmen....kilo durumları ne alemde ? detaylımı da oldum temiz, 21e gidiyoruz artık tartılmıyorum moralim bozulmasın diye ama bildiğin suratım şimdiden poğaça gibi oldu.
ben ilk hamileliğimde çocuğum hiperaktif olduğu halde hiç hissetmiyordum, hatta doğuma kadar böyle gitti...bunu fıldır fıldır hissediyorum, bence her hamilelikte bile farklı oluyor, o nedenle çokta takılmamak lazım yani...şimdikinin bu kadar hareketli olması da beni korkutuyor bir hiperaktif çocuk daha gelirse anne olarak artık huni takarım ben
benim ufaklık emmeyi tam bilmeyerek doğdu 3 günde mahvoldu gögüslerim, ben sonrasında hep dlikon meme ucu ile emzirdim belki 1.5 ay, yoksa dayanılacak gibi değildi...lansinohun kremi vardı o süreçte toparlasın diye de ondan sürüyordum.
Anladım. Şifa olsun inşallahhBenim iki tane kaybım vardı genetik test yaptırdım heterozigot çıktım taşıyıcıymışım yani kanda pıhtılaşma sorunu için doktor önlem amaçlı veriyor kızımda da kullanmıştım çok şükür bi sıkıntı yaşamadım bu gebeliğimde de aynı doktorum önerdi içiyorum
Şifa olsun canımKan pıhtılaşması eğilimi var canım önlem amaçlı kullanıyorum bende
Iyiyim canım çok şükür, sende de hersey yolundadır umarım. Merak ediyoruz seni ama yoğunluğundan giremediğini tahmin ediyorum. Ben de oğluma vakit ayırmaya çalışıyorum ama enerjim eskisi gibi değil zorlanıyorum. 8 kilo oldu, cok iyi sayılmaz ama boyum var biraz kurtarıyorum cok kilo almadığımı söylüyorlar:) cok takma kiloyu abur cubur tatli vs cok tuketmiyorsan, eminim hepimiz elimizden geleni yapıyoruz sağlıklı beslenmek için ama bazen vücut yapısı, bazılarımız hizli kilo alıyor.
İkinci olduğu için de daha çok hissediyor olabilirsin, benim de ilkinde bu haftalarda daha yeni hissetmeye başlamıstim ama bu oglus daha şimdiden fıldır fıldır. Her hamilelik ya da bebek farklı olabilir dedigin gibi :)
Aaa yanlış mı hatırlıyorum, tekrar kontrol edeyim canım sağolCanim prema bubchen ürünlerini tavsiye etmiyor, temiz icerikli pişik kremleri listesinde de bu marka yok bilgin olsun
MerhabaMerhabalar ben de 50 kilo ile devam ediyorum. Yarın tetanoz aşısı olacağım. Pazartesi de detaylı ultrason var. Umarım iyi geçer. Aşı için de aramadılar ben düştüm peşine. 20+2 yim artık regl tarihine göre.
Beyin cerrahına sordum az önce karpal tünel sendromu hamilelikte oluyor dedi canımMerhaba bende oluyor ama bir ara gecıyor sonra yine gelıyor annemdede olur us bende acı oluyor kollarım agırıyor uyumuşma değil ama agrı annemdede cok olurmu hamilelikte