2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar bugün dışarıya çıktı tören vardı kuzum şiir okuyacaktı. Ayakta da durmadım hep oturdum. Oradan kahvaltı yaptık toplasan 15 dk yürümüşümdür. Eve geldim uzanıyordum 1 saat kadar oldu Tv izliyordum birden hararetlendim ellerim titredi tansiyonumu ölçtüm hemen 11/7 ama ayakta dursam bayılırdım uzandım. Ensemden soğuk soğuk terledim. Kan şekerim mi düştü anlamadım ki. Hiç böyle olan var mı kızlar aranızda. İyi ki dışarda böyle olmadım kesin bayılmıştım.

Yok valla sanki hawaii de yaşıyormuşuz gibi üretmişler taytları Malabadi hamile şardonlu tayt var ben son olarak onu denicem o da ince gelirse artık tayt mayt almam

Senin için en mantıklısı her zaman aldığın tarzların büyük bedenini almak canım bence. Çünkü hamile kıyafetleri genelde daha spor şeyler oluyor. Ama e-gebe.com diye bi site var istersen oraya bi bak belki zevkine uygun bi şeyler denk getirirsin

Geçmiş olsun canım uzun süre aç kalıp sonra yediysen belki onla alakalı şekerinde dalgalanma olmuş olabilir.

Geçmiş olsun canım uzun süre aç kalıp sonra yediysen belki onla alakalı şekerinde dalgalanma olmuş olabilir.
Galiba öyle oldu ozaman bugün kahvaltımı geç yaptım 11e geliyordu saat dünde en son 8 de yemek yemiştim yatarken de sadece muz yedim bir tane.geç yedim aç kaldım baya çikolata yedim öyle olunca sonra düzeldim

Yaaaa tamam canım çok teşekkür ederim :) bir de çok pahalı olduğu için emin olamadım açıkcası bahsettiğin markalara bakayım, teşekkürler :)

Çok beğendim maviyi
Lcw ve DeFacto nun internet sitesinde aslında hamileler için cok çeşit var .
Bluz , gömlek vs iş için bile olabilecek

Canim prema bubchen ürünlerini tavsiye etmiyor, temiz icerikli pişik kremleri listesinde de bu marka yok bilgin olsun

Kızlar sanırım karpal tünel sendromu denen şeyi yaşıyorum. Sol kolumda avcumda ve parmaklarım uyuşma hissi oluyor anlık. Bu durumu yaşayan oldu mu?
Merhaba bende oluyor ama bir ara gecıyor sonra yine gelıyor annemdede olur us bende acı oluyor kollarım agırıyor uyumuşma değil ama agrı annemdede cok olurmu hamilelikte

Iyiyim canım çok şükür, sende de hersey yolundadır umarım. Merak ediyoruz seni ama yoğunluğundan giremediğini tahmin ediyorum. Ben de oğluma vakit ayırmaya çalışıyorum ama enerjim eskisi gibi değil zorlanıyorum. 8 kilo oldu, cok iyi sayılmaz ama boyum var biraz kurtarıyorum cok kilo almadığımı söylüyorlar:) cok takma kiloyu abur cubur tatli vs cok tuketmiyorsan, eminim hepimiz elimizden geleni yapıyoruz sağlıklı beslenmek için ama bazen vücut yapısı, bazılarımız hizli kilo alıyor.
İkinci olduğu için de daha çok hissediyor olabilirsin, benim de ilkinde bu haftalarda daha yeni hissetmeye başlamıstim ama bu oglus daha şimdiden fıldır fıldır. Her hamilelik ya da bebek farklı olabilir dedigin gibi :)

Anladım. Şifa olsun inşallahh

24+1 itibariyle 67.5 kilo olmuşum 66 ile başlayıp 4 kilo vermiştim. Şimdi tık tık artıyor mübarek

Merhaba bende 20+2 yim yarın detaylı ultrasonum var benimde. Aşı için benide arayamadılar haftaiçi direk sağlık ocağına gitsem yaparlar mı acaba

Merhaba bende oluyor ama bir ara gecıyor sonra yine gelıyor annemdede olur us bende acı oluyor kollarım agırıyor uyumuşma değil ama agrı annemdede cok olurmu hamilelikte
Beyin cerrahına sordum az önce karpal tünel sendromu hamilelikte oluyor dedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…