• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım benimde aynı migdem acayip kötü kaynama yanma hepsi var ve işin tuhafı yiyorum yerken sorun yok yedikten sonra mide başlıyor yerken duruyor bittiğinde tekrar başlıyor yanıyorum aaa dostlarrr🤣
Benim de ilk zamanlar öyleydi geçen hafta son 4/5 gündür yerken de bulanıyor su için diyorlar bol bol sudan tiksindim bulanıyor içerken yemek yerken bulanıyor bazen fenalık geliyor bana kolanya sürüyorum yüzüme kokluyorum. Allah yardımcımız olsun hepimizin de canım benim hepimizin sıkıntıları var bu süreçlerde sağlıkla atlatırız inşallah kızlar

B beyzosh canım sen nasıl oldun merak ettim seni bayadır da yazmamışsın göremedim lekelenmelerin geçti mi? İstirahat mı ediyorsun.

Canım şu an bende aynı durumdayım hiç bir kokuya karşı duyarlı değilim asla midem bulanmıyor eltimde şu an hamile benim 8 haftaya yaklaşıyor onunla aramızda 1 hafta var onunda 7. Haftası bulantısı yüzünden hiç bir şey yemiyor ve hastanede serum vurulup geliyor sağlıksız mı diye düşünüyorum gebeliğim 😕 alt karın az biraz şişti bu kadar başka bir belirtim yok insan ister istemez düşünüyor acaba diye 😣
Hiçbir kötü belirti değil canım, sakın endişelenme strese sokma kendini acaba diye. Dediğim gibi benim ill gebeligimde öyleydi ve kızım yanımda mışıl mışıl uyuyor şuan ve gayet sağlıklı 😇 herkeste olcak diye bir durum yok. Benimde sizin gibi, benimde hiç belirtim yok alt karın hafif şiş ek olarak vücudum ödem toplamaya başladı sadece. Alyansim parmağımı sıkıyor şimdiden..

Arkadaşlar mide bulantısı halsizlik baş dönmesi şikayetiyle hastaneye gittim bhcg testi yaptılar 12.6 çıktı doktoruma attım gebesin dedi kan testinde yanılma olmaz deilmi 6senenin sonunda inşallah bebeğimiz olacak dimi
Hayırlısı olsun 😇 iki günde bir kan testi yapıp artışını takip edebilirsiniz 🥰

Ben genetik testini iki yol önce yapmıştım,bu sebeple hatırlamıyorum neyin eksik ya da fazla olduğunu.kilom yok ama sigara kullanan biriyim.Ancak doktor o zman bazıları böyle deyip bir sebep arama demişti.Bence haklı da
Sigara içiminiz ne sıklıkta? Sadece oksopar alıyorsunuz demi

Arkadaşlar mide bulantısı halsizlik baş dönmesi şikayetiyle hastaneye gittim bhcg testi yaptılar 12.6 çıktı doktoruma attım gebesin dedi kan testinde yanılma olmaz deilmi 6senenin sonunda inşallah bebeğimiz olacak dimi
Bende 12.6 ile öğrenmiştim icinizi ferah tutun cok yeni daha.saglikla alın kucaginza inşallah 🙏💜

B beyzosh canım sen nasıl oldun merak ettim seni bayadır da yazmamışsın göremedim lekelenmelerin geçti mi? İstirahat mı ediyorsun.
Evet canım çok şükür progestan kullandığımdan beri lekelenmem olmadı. Ağrım sızım da yok. Cuma günü kontrolüm var endişeliyim tabi yine de, kalp atışı yok falan diyecek diye çok korkuyorum 🥺 her halükarda Allahın takdiri sonuçta, kafamı oyalamaya çalışıyorum o yüzden pek girmedim buraya 🤕

Canım şu an bende aynı durumdayım hiç bir kokuya karşı duyarlı değilim asla midem bulanmıyor eltimde şu an hamile benim 8 haftaya yaklaşıyor onunla aramızda 1 hafta var onunda 7. Haftası bulantısı yüzünden hiç bir şey yemiyor ve hastanede serum vurulup geliyor sağlıksız mı diye düşünüyorum gebeliğim 😕 alt karın az biraz şişti bu kadar başka bir belirtim yok insan ister istemez düşünüyor acaba diye 😣
Hiç merak etmeyin ben oğlumda hicc bir belirtisiz 9 ay geçirip doğurdum şükür şimdi de aynı hamileyim inşallah sağlıkla alırız kucağımıza hiç bir belirtim yok ama kızımda mide bulantısı kanama ağrı herşey vardı bebekten bebeğe hamilelikten hamileliğe kişiden kişiye degisiyor

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfa
sında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 24-03-2023

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADAYIANNENİN YAŞISON ADET BAŞLANGICIŞEHİRKAÇINCI ÇOCUKİLK KİLOCİNSIYETİSİMGERÇEKLEŞEN DOĞUM TARİHİ
@SEV_tap304 Haziranİzmir180
@qizemli3125 Mayısİstanbul294
@sunpineapple2531 MayısYurt Dışı195
@Konepone2827 Mayısİstanbul169
@Cotto337 HaziranAntalya155
Leedong Leedong 3530 Mayısİstanbul254
Rheaa Rheaa 325 HaziranEdirne259
@feslegenhanim
@Lastmoon063328 MayısAnkara256
@skt587
B beyzosh 2720 Mayısİstanbul160
@Birtutamdiyet
@Betus19053028 MayısBursa155
@Pembegokyuzu3228 Mayısİstanbul157
@Irmaxxx
@mayaaaa3325 MayısAnkara357
@Melikeben2923 Mayısİzmir162
@ebemmmmnry27 Mayıs
@meinfika
@khilall214
@Rande3725 MayısBursa366
@mysteryhrn2824 MayısIğdır147
@Maviesil2837302 Haziranİstanbul146
@biyomelina
@askk3
@marshmallow3026 MayısKocaeli257
@Sunrseee2931 Mayısİstanbul157
@Cmz3429 MayısTekirdağ1
Helenk Helenk 351 Haziranİstanbul
@MaviFlorra
@Gezenlady277 HaziranOsmaniye165
@sss352930 Mayısİzmir272
@Uykucupandaa233 HaziranKonya175
@Cezosshaaa3827 MayısAdana257
@ikizlerkadini962610 Haziranİstanbul155
@ozguss19 Mayıs
@Evimmis351 Haziranİstanbul252
@Aycoregi1318 Haziranİstanbul259
@kadinca12347 Haziran
@lavantaa3229 MayısLondra153
@MYE291 HaziranAnkara182
@Vmd_rubby314 HaziranAntalya59
@ZzHHrR334 Haziranİstanbul290
@Fh2512241 Haziranİstanbul145
salsa84 salsa84 30 MayısMuğla398
@Merve1410278 HaziranEskişehir68
@fatmameltem
@mavi-hayal3610 HaziranTrabzon253.5
@Tuba111388 Haziranİstanbul180
@Azelya21248 HaziranAdana182
@Rabbi Hebli Mines Salihin
@Umayumayy297 HaziranAntalya167
@altnkz
@Nazelifim328 HaziranErzincan265
@zeytinduasi2813 Haziranİstanbul161
@Dark Morningstar326 HaziranKayseri154
@Louder2815 Haziran1
@Diyetmidedibiri3018 HaziranManisa157
oblomov21 oblomov21 3415 HaziranDüzce280
@nivenn
W wish2401
@Flykd7 Haziran
@Blue2110 Haziran
@Sitaremay
B beyazkelebeksiyahlale 3012 HaziranAnkara153
@Nefesim1573916 Haziranİzmir166
R Random3 3624 HaziranMersin270
@minok
herkese merhaba mart ayında kürtaj olduğum için yine korktum emin olmadan katılmak istemedim. Sağlıklı hamilelikler geçirelim hep beraber sağlıkla gelsin miniklerimiz :)) yaş :32 sat:30 mayıs Ankara 2. çocuk kilo:64 beni de eklerseniz sevinirim :))

Kızlarrr cuma günü betam 180di bugün kan verdim 621 olmuş. Şimdi doktoru bekliyorum ama çatlıycam meraktan sağlıklı olduğu anlamına gelir dimi bu yükseliş 🥺
evet canım yükselişin gayet güzel inşallah hayırlı haberler alırsın :)) bize de dönüş yap merakta bırakma lütfen :)

kızlar bugün öğlen kontrolüm var kalp atışı için çağırdı inşallah duyarım miniğimin kalbini bayram öncesi kese için 5+2 de gitmiştim çok heyecanlıyım :) mide bulantılarım çok arttı yaşayan varsa bir öneriniz var mı ne iyi gelir acaba ?

Kızlarrr cuma günü betam 180di bugün kan verdim 621 olmuş. Şimdi doktoru bekliyorum ama çatlıycam meraktan sağlıklı olduğu anlamına gelir dimi bu yükseliş 🥺
Tabii ki sağlıklı, artış çok güzel 🥰 strese sokma kendini tadını çıkar heyecanının 🌼

kızlar bugün öğlen kontrolüm var kalp atışı için çağırdı inşallah duyarım miniğimin kalbini bayram öncesi kese için 5+2 de gitmiştim çok heyecanlıyım :) mide bulantılarım çok arttı yaşayan varsa bir öneriniz var mı ne iyi gelir acaba ?
Ohh maşallah 🧿 harika bir gün olacak ❤️ limonlu soda ve tuzlu şeyler iyi gelir, sık sık ye az ye. Çubuk kraker kurtarıcıdır mesela ☺️

Ahh kuzum benim güzel yüreğinden öpeyim 🥰❤️ çok teşekkür ederim. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Iyi diyelim iyi olalim. Hamilelik surecim rahatti, esim yardimci oldugundan genelde dinlenebildim. Size de en az benimki kadar rahat bir surec diliyorum. 2 hafta kaldi iste. Gun sayiyoruz. Hepimiz saglikla kavusuruz insallah bebeklerimize. 🧡

evet canım yükselişin gayet güzel inşallah hayırlı haberler alırsın :)) bize de dönüş yap merakta bırakma lütfen :)
Doktor perşembe günü gel kesenin nerde olduğunu görmem lazım bir an önce dedi ama çok erken değil mi neden bu kadar acele ediyor anlamıyorum

Back