• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar aranızda soğuk algınlığına yakalanan var mıı😢
3 gündür çok fenayım boğaz ağrısı, baş ağrısı yatağa düşürdü beni🥺 kulaklarım tıkalı çok halsizim. Tüm yemekler hep kokuyo sanki yemek bile yiyemiyorum. Doktorum gün de 3 kez parol içebilirsin dedi ama bebeğime bişey olucak diye çok korkuyorum.
Benim gibi olan hamişler neler yaptınız neler kullandınız yardımınıza ihtimayacım var😢
Hamile olmadan önce soğuk algınlığında bal limon zencefili macun kıvamına getirip günde 3 kez kullanırdım ve çok iyi gelirdi ama şimdi bebeğe zararı olur mu bilemedim😕
Ben covid gecirdim, ağır grip gibiydi, ateş, öksürük vardı, keçiboynuzu özü pekmezi,ılık ballı limonlu su, tavuk suyu Corba ile 3-4 günde ilaçsız çok şükür atlattım Akşamları da yatmadan parol aldım. Cok geçmiş olsun sizede, inşallah kolayca atlatırsınız

Kızlar size söylemiştim ya 5+4 de dr a gitmek zorunda kalmıstım kesen 6 ya uyumlu eşi var ama bebek yok demisti. Es dedigi yolk mu oluyor bu us yi de anlamadım kaç mm yolk mu ne ?? Görmem lazımdı bebegi demisti ama sat a göre 5+4 düm. Haftaya bidaha gidicem.
Eki Görüntüle 3098391
Bide 5+4 de bebeği göremez ki daha erken yani

Biz de öyle düşünüyoruz. Canım alttan baktı biz de anlamadık bebek mi yolk mu neyse. 6ys uyumlu görmem lazımdı dedi biz cok kurcalamadık ist a dönünce kuzenimize gidicez ama tedirginiz cnm
Yok ya erken daha 6 ya yeni girmisindir girdiysende gözükür o haftaya inşallah bende gittim benimde sadece kese gördü ne yolk ne bebek ama dediki oluşacak daha erken bende 5+2

Kil maskesinin dogalini bulmak lazim ama de mi? Cidden suan yuzumdeydi sivilceler vucudumda da basladi. Sacimi sabah 9 da yikadim suan sanki 1 haftadir yikanmamis gibi yagli,1 hafta once agda yapmistim suan killarim 1 aydir alinmamis gibi cok hizli uzuyor bir de ilk kez ter kokusu olmaya basladi hayatimda. Butun ilkleri yasiyorum🤷‍♀️🤦‍♀️
Canım reklam değil ama bende sinoz un kil maskesi var onu yapıyorum, eğer sen doğal dersen aktardan kil alırsın gül suyu ile maske yaparsin olur biter 🤗

Kil maskesinin dogalini bulmak lazim ama de mi? Cidden suan yuzumdeydi sivilceler vucudumda da basladi. Sacimi sabah 9 da yikadim suan sanki 1 haftadir yikanmamis gibi yagli,1 hafta once agda yapmistim suan killarim 1 aydir alinmamis gibi cok hizli uzuyor bir de ilk kez ter kokusu olmaya basladi hayatimda. Butun ilkleri yasiyorum🤷‍♀️🤦‍♀️
Bence ter kokusu bize geliyor, çünkü ben hiç ter koktuğumu bilmem saatlerce spor yapsam yürüsem bile yatarken koluma gelse burnum sanki kokuyor gbi geliyorum

Arkadaşlar, benim yarın 8+0 olacak kısmetse... Gün içinde kasık ağrım oluyor. Mide bulantım yok. Biraz sivilcelenme var... Normal mi bu? Kanama ya da lekelenme yok.
Normal canım çoğu arkadaş aynı
Canim benim insallah boyle pis biri gibi gozukmek moralimi bozuyor cunku 🤦‍♀️
Saçın içinde kuru şampuan alabilirsin canım hemen yağlanıyorsa bitanem

Bence ter kokusu bize geliyor, çünkü ben hiç ter koktuğumu bilmem saatlerce spor yapsam yürüsem bile yatarken koluma gelse burnum sanki kokuyor gbi geliyorum
Evet eşimde diyor ter falan kokmuyosun diye ama bana bariz ter kokuyomusum gibi geliyor kuzu o dedigin maskeyi de bi dr a sorcam denicem kuzu bu boyle olmayacak cunku🤦‍♀️

Doğrusu cnm ben sağlık ocağına gitmiştim. Kolumu kaldıracak halim yoktu. Ateşim vardı öksürüyordum ve sesim falan kisilmisti . Sağlık o ocağı doktoru 3 günlük antibiyotik, öksürük şurubu, gargara ve parol verdi. Ama doktora gebelik şüphesi var dedim ona göre yazdı. Kullanmamin 4. Gunu kızım inatci ateşli hastalanınca ben kendimi komple unuttum, ne ilaç içtim ne kendime dikkat ettim doğrusu 1 hafta kızımla çok uğraştım. Mesela halen öksürük kaldı biliyormusunuz. Ara ara öksürük gelir sonra gider.
Geçmiş olsun canım öksürük hala devam ediyosa dikkat etmekte fayda var o zaman çok sağol canım❤️ Ben de en iyisi geçmezse doktora görüneyim

Çok geçmiş olsun ben de bu durumdayım acile gittim test yaptılar covid pozitif çıktı parol yazdı doktor 1 tane aldım geçti açıkçası ağrım sonra kadın doğum doktoruna gittim bebek iyi dedi zaten hafif geçiriyorum ben normalde de kan sulandırıcı kullanıyorum eğer sizde de.pozitif bir durum varsa mutlaka coraspirin alın doktorum özellikle uyardı covid kanda pıhtılaşma yapar ilaçlarını ihmal etme dedi siz isterseniz her ihtimale karşı coraspirin kullanin
Çok geçmiş olsun canım pıhtılaşma problemim yok ama hamilelikte nasıl olur bilemedim.
Bi hastaneye gidip test yaptırmakta fayda var o zaman inşaAllah pozitif bi sonuç çıkmaz🤲🏻

Bilemedim heralde yolk sac rahimde gorunen kese icinde degilse rahim disina yerlesmis olacagindan dis gebelik suphesi olabilir
Kese dışta olmalı ki dış gebelik olsun yoksa kese bı yerde yolksac biyerde olmaz.kese icinde olur yolksac.

Geçmiş olsun canım. Parolun zararı olmaz korkma ama yine de doğal yollarla iyileşme daha iyi tabii. Mucize kürümün tarifini vereyim sana. Yaptığım insanların ertesi güne hiçbişeyi kalmaz. Oğlumda antibiyotik bile kullanmadım bunun sayesinde.
Ilık suya yarım çay kaşığı zencefil, yarım çay kaşığı zerdeçal, bir dolu tatlı kaşığı bal ve çeyrek limon sık içine. Ama soğutmadan iç. Bi zararı olmaz korkma
Çok sağol canım❤️
Hamileyken denedin dimi ben de bal limon zencefili macun kıvamına getirip kullanırdım ama hamileyken bu tarifi yapmaktan çekindim açıkçası

Ben covid gecirdim, ağır grip gibiydi, ateş, öksürük vardı, keçiboynuzu özü pekmezi,ılık ballı limonlu su, tavuk suyu Corba ile 3-4 günde ilaçsız çok şükür atlattım Akşamları da yatmadan parol aldım. Cok geçmiş olsun sizede, inşallah kolayca atlatırsınız
Çok geçmiş olsun canım❤️
Bu ara demek ki herkes covid geçiriyo🥺
Bir sürü tarif aldım hangisinin tadı güzelse onu yaparım artık😄 inşaAllah çabucak atlatırım bu durumu🤲🏻

Çok sağol canım❤️
Hamileyken denedin dimi ben de bal limon zencefili macun kıvamına getirip kullanırdım ama hamileyken bu tarifi yapmaktan çekindim açıkçası
Ne olursa olsun fazlası zarar kuzum. Her gün yatmadan bi bardak içsen hiçbişey olmaz.. evet hamileyken de içmiştim 2 sefer

Ne olursa olsun fazlası zarar kuzum. Her gün yatmadan bi bardak içsen hiçbişey olmaz.. evet hamileyken de içmiştim 2 sefer
Doğru diyosun canımm şimdi ıhlamur yapıcam kendime yarın da senin tarifi yaparım şifasını bulurum inşaAllahh🤲🏻
Çok sağol tarifin için💙

Back