• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Iyi diyelim iyi olalim. Hamilelik surecim rahatti, esim yardimci oldugundan genelde dinlenebildim. Size de en az benimki kadar rahat bir surec diliyorum. 2 hafta kaldi iste. Gun sayiyoruz. Hepimiz saglikla kavusuruz insallah bebeklerimize. 🧡
Yaaa çok az kalmış çok heyecanlııı 😍🧿 biz de senin gibi rahatça geçiririz inşallah. Sağlıkla kucağına al kuzum ❤️

Kızlar doktor randevum vardı gittim bugün bebek göründü kalp atışını ben görebiliyorum 10 gün sonra gel duyalım dedi uygulamaya göre 6+2 görünüyorum mide bulantısı içinde damla verdi suya damlatıp içecem ama daha almadım gün içinde alırım büyük ihtimal

Kızlar migrenim tuttu parol içtim ama tabi kesilmedi viks tarzı mentollü kremleri anlıma sürsem sorun olur mu ki

Doktor perşembe günü gel kesenin nerde olduğunu görmem lazım bir an önce dedi ama çok erken değil mi neden bu kadar acele ediyor anlamıyorum
Drun bir bildiği var keseyi gormeyebilir Allah korusun dışta yerlesmis olabilir falan tüplerin patlamasin sorun olmasın diye erken cagriyordur genelleme yapıyorum keseyi görmek istemenin nedeni o erken kese görmek isterledler 5.haftada

N
Kızlar doktor randevum vardı gittim bugün bebek göründü kalp atışını ben görebiliyorum 10 gün sonra gel duyalım dedi uygulamaya göre 6+2 görünüyorum mide bulantısı içinde damla verdi suya damlatıp içecem ama daha almadım gün içinde alırım büyük ihtimal
Ne güzel darısı başımıza bende Perşembe kalp atışı duymaya gideceğim 7+4 olacak sanırım Allah sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah

Sigara içiminiz ne sıklıkta? Sadece oksopar alıyorsunuz demi
Gebelik öncesi günde bi paket içiyordum,gebeliği öğrenince günde 3 /5 tane içiyorum sadece onu da bırakacağım zamanla.çok az içmeme rağmen nefes darlığı yaşıyorum.Folik asit ve oksopar kullanıyorum sadece.benim gibi sigara bağımlıları ne yapıyor merak ediyorum :(

Drun bir bildiği var keseyi gormeyebilir Allah korusun dışta yerlesmis olabilir falan tüplerin patlamasin sorun olmasın diye erken cagriyordur genelleme yapıyorum keseyi görmek istemenin nedeni o erken kese görmek isterledler 5.haftada
Zaten benimki muhtemelen geç döllenme olduğu için kese yine gözükmezse diye korkuyorum beta en fazla 1500 falan olur heralde perşembe gününe. Vajinalden bakıcam dedi gözükür mü kesin o değerle sizce?

Canım şu an bende aynı durumdayım hiç bir kokuya karşı duyarlı değilim asla midem bulanmıyor eltimde şu an hamile benim 8 haftaya yaklaşıyor onunla aramızda 1 hafta var onunda 7. Haftası bulantısı yüzünden hiç bir şey yemiyor ve hastanede serum vurulup geliyor sağlıksız mı diye düşünüyorum gebeliğim 😕 alt karın az biraz şişti bu kadar başka bir belirtim yok insan ister istemez düşünüyor acaba diye 😣
Arkadaşım üç çocuk yaptı hiçbirinde en ufak bir yan etki hissetmedi gebeliği boyunca.Ne kustu,ne koku duyarlılığı oldu..o kdar sakin yaşadıki göbeği dışında hiçbir belirti yoktu.bu sebeple bence rahat olun..Bende de kusma ya da kokuya hassasiyet yok ama acayip şişmiş hissediyorum ve nefes darlığı çekiyorum.

Doktor perşembe günü gel kesenin nerde olduğunu görmem lazım bir an önce dedi ama çok erken değil mi neden bu kadar acele ediyor anlamıyorum
canım ben keseyi görmeye 5+2 de gittim erken değil yani stres yapma değerin güzel artmış önemli olan o erken ve geç döllenmeye bağlı olarak kese görme tarihi değişebiliyor olası bir durumda fark etmek için demiştir. benim doktorum ilk gittimde 4+3 de keseyi göremedi ama hcg artışıma ve progestan değerime bakarak canlı gebelik dedi. progestan değeri 15 in üzeri olunca ve beta düzenli artınca .

Gebelik öncesi günde bi paket içiyordum,gebeliği öğrenince günde 3 /5 tane içiyorum sadece onu da bırakacağım zamanla.çok az içmeme rağmen nefes darlığı yaşıyorum.Folik asit ve oksopar kullanıyorum sadece.benim gibi sigara bağımlıları ne yapıyor merak ediyorum :KK43:
Benim çok yeni 2 gün önce öğrendim ama heyecandan mıdır stresten midir nedir çok içtim. Ben de hızlıca azaltarak bırakmak istiyorum ama çok zorlanacağım biliyorum. 2 kaybım da olunca ve yaş 36 olunca daha bi korkuyorum zarar vermekten

canım ben keseyi görmeye 5+2 de gittim erken değil yani stres yapma değerin güzel artmış önemli olan o erken ve geç döllenmeye bağlı olarak kese görme tarihi değişebiliyor olası bir durumda fark etmek için demiştir. benim doktorum ilk gittimde 4+3 de keseyi göremedi ama hcg artışıma ve progestan değerime bakarak canlı gebelik dedi. progestan değeri 15 in üzeri olunca ve beta düzenli artınca .
5+1de gittim alttan baktı kese göremedi ama progesteron 15ti beta da 180. Bugün sadece betama baktı o da güzel yükselmiş ama perşembe günü 5+6 olucam inşallah sağlıklıdır ve keseyi görebilir

Benim çok yeni 2 gün önce öğrendim ama heyecandan mıdır stresten midir nedir çok içtim. Ben de hızlıca azaltarak bırakmak istiyorum ama çok zorlanacağım biliyorum. 2 kaybım da olunca ve yaş 36 olunca daha bi korkuyorum zarar vermekten
Aynı durumdayız benim de iki kaybım var ve 35 yaşındayım :)) çok zor bi süreç stresliyim ama içmemem gerek,ee içmeyince de daha çok stres yapıyor insan:))

Gebelik öncesi günde bi paket içiyordum,gebeliği öğrenince günde 3 /5 tane içiyorum sadece onu da bırakacağım zamanla.çok az içmeme rağmen nefes darlığı yaşıyorum.Folik asit ve oksopar kullanıyorum sadece.benim gibi sigara bağımlıları ne yapıyor merak ediyorum :KK43:
Bıraktık mecburen zor oluyor iki haftadır rüyalarımda içiyorum ama yapacak bir şey yok :/

Back