Teşekkür ederimTabii ki sağlıklı, artış çok güzel strese sokma kendini tadını çıkar heyecanının
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimTabii ki sağlıklı, artış çok güzel strese sokma kendini tadını çıkar heyecanının
sağol canım inşallah :)) çok heyecanlıyım . dediklerini deneyeceğim .Ohh maşallah harika bir gün olacak limonlu soda ve tuzlu şeyler iyi gelir, sık sık ye az ye. Çubuk kraker kurtarıcıdır mesela
Yaaa çok az kalmış çok heyecanlııı biz de senin gibi rahatça geçiririz inşallah. Sağlıkla kucağına al kuzumIyi diyelim iyi olalim. Hamilelik surecim rahatti, esim yardimci oldugundan genelde dinlenebildim. Size de en az benimki kadar rahat bir surec diliyorum. 2 hafta kaldi iste. Gun sayiyoruz. Hepimiz saglikla kavusuruz insallah bebeklerimize.
Drun bir bildiği var keseyi gormeyebilir Allah korusun dışta yerlesmis olabilir falan tüplerin patlamasin sorun olmasın diye erken cagriyordur genelleme yapıyorum keseyi görmek istemenin nedeni o erken kese görmek isterledler 5.haftadaDoktor perşembe günü gel kesenin nerde olduğunu görmem lazım bir an önce dedi ama çok erken değil mi neden bu kadar acele ediyor anlamıyorum
Ne güzel darısı başımıza bende Perşembe kalp atışı duymaya gideceğim 7+4 olacak sanırım Allah sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallahKızlar doktor randevum vardı gittim bugün bebek göründü kalp atışını ben görebiliyorum 10 gün sonra gel duyalım dedi uygulamaya göre 6+2 görünüyorum mide bulantısı içinde damla verdi suya damlatıp içecem ama daha almadım gün içinde alırım büyük ihtimal
Gebelik öncesi günde bi paket içiyordum,gebeliği öğrenince günde 3 /5 tane içiyorum sadece onu da bırakacağım zamanla.çok az içmeme rağmen nefes darlığı yaşıyorum.Folik asit ve oksopar kullanıyorum sadece.benim gibi sigara bağımlıları ne yapıyor merak ediyorumSigara içiminiz ne sıklıkta? Sadece oksopar alıyorsunuz demi
Zaten benimki muhtemelen geç döllenme olduğu için kese yine gözükmezse diye korkuyorum beta en fazla 1500 falan olur heralde perşembe gününe. Vajinalden bakıcam dedi gözükür mü kesin o değerle sizce?Drun bir bildiği var keseyi gormeyebilir Allah korusun dışta yerlesmis olabilir falan tüplerin patlamasin sorun olmasın diye erken cagriyordur genelleme yapıyorum keseyi görmek istemenin nedeni o erken kese görmek isterledler 5.haftada
Arkadaşım üç çocuk yaptı hiçbirinde en ufak bir yan etki hissetmedi gebeliği boyunca.Ne kustu,ne koku duyarlılığı oldu..o kdar sakin yaşadıki göbeği dışında hiçbir belirti yoktu.bu sebeple bence rahat olun..Bende de kusma ya da kokuya hassasiyet yok ama acayip şişmiş hissediyorum ve nefes darlığı çekiyorum.Canım şu an bende aynı durumdayım hiç bir kokuya karşı duyarlı değilim asla midem bulanmıyor eltimde şu an hamile benim 8 haftaya yaklaşıyor onunla aramızda 1 hafta var onunda 7. Haftası bulantısı yüzünden hiç bir şey yemiyor ve hastanede serum vurulup geliyor sağlıksız mı diye düşünüyorum gebeliğim alt karın az biraz şişti bu kadar başka bir belirtim yok insan ister istemez düşünüyor acaba diye
canım ben keseyi görmeye 5+2 de gittim erken değil yani stres yapma değerin güzel artmış önemli olan o erken ve geç döllenmeye bağlı olarak kese görme tarihi değişebiliyor olası bir durumda fark etmek için demiştir. benim doktorum ilk gittimde 4+3 de keseyi göremedi ama hcg artışıma ve progestan değerime bakarak canlı gebelik dedi. progestan değeri 15 in üzeri olunca ve beta düzenli artınca .Doktor perşembe günü gel kesenin nerde olduğunu görmem lazım bir an önce dedi ama çok erken değil mi neden bu kadar acele ediyor anlamıyorum
tebrik ederim canım sağlıkla büyüsün inşallah :))Kizlar merhabalar
Bugün bat ımdayim ve 200 çıktı beta HCG
canım ben keseyi 5+2 de gördüm 6+4 de kalp atışı için çağırdı ben gidemedim ama bence görebilirsin inşallah görürsün :))Merhabalar bugün 6+4 gözüküyor doktor randevum var sizce kalp atışı duyabilir miyiz
Benim çok yeni 2 gün önce öğrendim ama heyecandan mıdır stresten midir nedir çok içtim. Ben de hızlıca azaltarak bırakmak istiyorum ama çok zorlanacağım biliyorum. 2 kaybım da olunca ve yaş 36 olunca daha bi korkuyorum zarar vermektenGebelik öncesi günde bi paket içiyordum,gebeliği öğrenince günde 3 /5 tane içiyorum sadece onu da bırakacağım zamanla.çok az içmeme rağmen nefes darlığı yaşıyorum.Folik asit ve oksopar kullanıyorum sadece.benim gibi sigara bağımlıları ne yapıyor merak ediyorum
5+1de gittim alttan baktı kese göremedi ama progesteron 15ti beta da 180. Bugün sadece betama baktı o da güzel yükselmiş ama perşembe günü 5+6 olucam inşallah sağlıklıdır ve keseyi görebilircanım ben keseyi görmeye 5+2 de gittim erken değil yani stres yapma değerin güzel artmış önemli olan o erken ve geç döllenmeye bağlı olarak kese görme tarihi değişebiliyor olası bir durumda fark etmek için demiştir. benim doktorum ilk gittimde 4+3 de keseyi göremedi ama hcg artışıma ve progestan değerime bakarak canlı gebelik dedi. progestan değeri 15 in üzeri olunca ve beta düzenli artınca .
Aynı durumdayız benim de iki kaybım var ve 35 yaşındayım :)) çok zor bi süreç stresliyim ama içmemem gerek,ee içmeyince de daha çok stres yapıyor insan:))Benim çok yeni 2 gün önce öğrendim ama heyecandan mıdır stresten midir nedir çok içtim. Ben de hızlıca azaltarak bırakmak istiyorum ama çok zorlanacağım biliyorum. 2 kaybım da olunca ve yaş 36 olunca daha bi korkuyorum zarar vermekten
Sen ne zaman gideceksin canımcanım ben keseyi 5+2 de gördüm 6+4 de kalp atışı için çağırdı ben gidemedim ama bence görebilirsin inşallah görürsün :))
Bıraktık mecburen zor oluyor iki haftadır rüyalarımda içiyorum ama yapacak bir şey yok :/Gebelik öncesi günde bi paket içiyordum,gebeliği öğrenince günde 3 /5 tane içiyorum sadece onu da bırakacağım zamanla.çok az içmeme rağmen nefes darlığı yaşıyorum.Folik asit ve oksopar kullanıyorum sadece.benim gibi sigara bağımlıları ne yapıyor merak ediyorum