2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok geçmiş olsun canım pıhtılaşma problemim yok ama hamilelikte nasıl olur bilemedim.
Bi hastaneye gidip test yaptırmakta fayda var o zaman inşaAllah pozitif bi sonuç çıkmaz
Pıhtılaşma olmasa da covidli hamilelere coraspirin veriyor doktorlar arkadaşım da hamileyken olmuştu normalde hiç sorunu yoktu ama yine de doktor coraspirin yazdı ihmal etme test yaptır varsa da hemen iç

Kese gözükmüş müydü sende?kese ve yolk aynı şey değil diye biliyorum. Bu arada Ben bugün kontrole gittim çok küçük bir oluşum var dedi çok şükür. Bir hafta sonra yine gideceğim.

Ya ne kadar sevindim anlatamam bizim grupta yorum yapmistin, altinda hamilelik takvimini gördüm kalbim pir pir etti. Hemen baktim mesajlarina. Allah bebegine saglikla bir avazda kavustursun insallah. Her seyin yolunda gitmesini diliyorum. Cok huzurlu ve mutlu bir hamilelik gecirmen dilegiyle.

Kese gözükmüş müydü sende?kese ve yolk aynı şey değil diye biliyorum. Bu arada Ben bugün kontrole gittim çok küçük bir oluşum var dedi çok şükür. Bir hafta sonra yine gideceğim.
Evet canim kese vardi ama icinde yolksac olması gerek dedi onu gorememisti bi kac guneonu da gördük. Ben 5+1 deyken kese vardi ama 4 mm di snn de zamanla büyür ve keseyi görürsün merak etme cok yeni snnde sanirim

Ahh kuzum benim güzel yüreğinden öpeyim çok teşekkür ederim. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?

Canım benimde aynı migdem acayip kötü kaynama yanma hepsi var ve işin tuhafı yiyorum yerken sorun yok yedikten sonra mide başlıyor yerken duruyor bittiğinde tekrar başlıyor yanıyorum aaa dostlarrr

Ama bu durum herkeste geçerli değil ki... benim hiç ksumayi geç mide bulantısı bile olmadı gebeliklerimde...
Canım şu an bende aynı durumdayım hiç bir kokuya karşı duyarlı değilim asla midem bulanmıyor eltimde şu an hamile benim 8 haftaya yaklaşıyor onunla aramızda 1 hafta var onunda 7. Haftası bulantısı yüzünden hiç bir şey yemiyor ve hastanede serum vurulup geliyor sağlıksız mı diye düşünüyorum gebeliğim alt karın az biraz şişti bu kadar başka bir belirtim yok insan ister istemez düşünüyor acaba diye

Yüreğinizi ferah tutun. Ben kızıma hamileyken klne aşerdim ne de bulantim kusmam oldu zayif olmama rağmen bel ağrisi bile yaşamadim sadece uykum çok oluyordu. Herkesinki farkli kaldi ki ayni kadinin farkli gebelikleri bile olabiliyor. İyi düşünün iyi olsun. Belki de çok rahat bi hamilelik geçireceksiniz.

Canm benim çok sevindim senin adına rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Haziran da da beraberdik Buradada beraberiz

Arkadaşlar mide bulantısı halsizlik baş dönmesi şikayetiyle hastaneye gittim bhcg testi yaptılar 12.6 çıktı doktoruma attım gebesin dedi kan testinde yanılma olmaz deilmi 6senenin sonunda inşallah bebeğimiz olacak dimi

Canm benim çok sevindim senin adına rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Haziran da da beraberdik Buradada beraberiz
Aaa evet kuzum beraber yaşayacağız heyecanı da inşallah çok korkuyorum kayıplardan dolayı ama hep iyi düşünmeye çalışıyorum. Her şey çok güzel olacak inşallah

Sizin hangi geninizde sorun vardi peki.yada kilo durumunuz nedir? Benim doktorum kiloya dha çok bağlıyor bu surecte 3 ayri doktor ile görüştüm perinatolog kilo deyip duruyor ki haklida sanırım 165 boy 80 kiloyum.
Ben genetik testini iki yol önce yapmıştım,bu sebeple hatırlamıyorum neyin eksik ya da fazla olduğunu.kilom yok ama sigara kullanan biriyim.Ancak doktor o zman bazıları böyle deyip bir sebep arama demişti.Bence haklı da

Geçmiş olsun canım öksürük hala devam ediyosa dikkat etmekte fayda var o zaman çok sağol canım Ben de en iyisi geçmezse doktora görüneyim
Aslında canm şöyle ki , tam çocuk iyilesti derken gebelik öğrendim ve hemen sigarayı da bıraktım pesinden. Belkide o tetiklemistir öksürüğü. Ara ara oluyor rahatsız edici düzeyde değil.
Sizde kendinizi kötü hissederseniz destek alın mutlaka, süreçte güvenli kullanılabilen ilaçlar var. Tekrar geçmiş olsun

Aaa evet kuzum beraber yaşayacağız heyecanı da inşallah çok korkuyorum kayıplardan dolayı ama hep iyi düşünmeye çalışıyorum. Her şey çok güzel olacak inşallah
İnşallah canım benimde iki kaybım var ama umutsuzluğa kapılmadan iyiyi çağırarak devam ediyorum bide kalp atışını duysam ohhh beeee dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…