Canım bence sen anksiyete krizi yaşıyorsun yaşayan bilir bunu zor bir süreç. Terapi almalısın. Her gün mutlaka aktif olmalı açık havada yürüyüş yapmalısın vs. Evde durup düşündükçe içine ceker maalesef.Kızlar sıkıntı basma problemi yaşayan var mı zorlayıcı şekilde? Ne önerirsiniz
Çok haklısınTansiyon probleminiz olsa düşmez yükseliş eğiliminde olur ayrıca tansiyon problemi doktorumun dediğine göre genetikte temelli yakın akrabalarınızda varsa yasayan olma olasılıgı daha yuksek ayrıca tansiyon rahatsızlıgınız olda dediğim gibi duramazsanız hissedersınız hissettirir kendini , kaygılanmayın bakın kaygıdan stresten kurdesen döktum bn doğuma kadarda devam edecek gibi duruyor stres daha zarar
bakalım kuzum gelsin mont ona göre karar vericem :) bebiş şimdilik haftası ile uyumlu tam önden gitmiyor bence çok iri olmaz gibi ama son haftalar değişebilir tabi :)Gerci sen Izmir de idin sanki. Ben de bir ara Aydin da yasiyordum. Oralarda uzun sure mont giyilmiyor zaten. Cabuk kuculurse.diye demistim. Bakalim senin Tospik iri mi olacak nasil olacaksa artik ona gore degisir
Kızlar sıkıntı basma problemi yaşayan var mı zorlayıcı şekilde? Ne önerirsiniz
ben sabah uyandığımda kasık ağrım oluyor sonra geçiyorKızlar bacaklarınızı hareket ettirirken alt karnınızda gergin bir his bir ufak bir agrı oluyor mu yürükende oluyor bende uzanırkende ayagımı hafif yukarı kaldırcagımda bir sey giyecegım zamanda ayagımı kaldırırken felanda hissediyorum normal mi bu sizce
Ben sabah olmuyor aksama dogru oluyor yürürken hissedıyorum hatta geneldeben sabah uyandığımda kasık ağrım oluyor sonra geçiyor
Olabilir canim ben saglikli beslenmeye çalışıyorum hamurisi ve tatli normalde de pek yemezdim simdi de canim istemiyor böyle devam.edersek guzel olurBenim pek iştahım olmuyor herhalde umarım oyle cokta kilo almadan bitirebılırız sürecimizi fit anneler olarakbenım cinsiyet erkek ben tatlı sevmıyorum basından beri ekşi limon nar mandalına , kişiden kişiye değişiyor sanırım annemde ben gibi kızlarda tatlı erkekte limon ekşi yemiş hep
aynen ben de canım ama normal bence rahim büyüdü artık göbek deliği hizamıza kadar çıkmış bi ağırlığı var o da baskı yapıyorBen sabah olmuyor aksama dogru oluyor yürürken hissedıyorum hatta genelde
İnşallah sorun olmaz canım korkuyorum travmalarımdan sebep hepaynen ben de canım ama normal bence rahim büyüdü artık göbek deliği hizamıza kadar çıkmış bi ağırlığı var o da baskı yapıyor
Korkma canım bişey olmaz Allahın izniyle onlar rahmimizde büyük koruma altındalarİnşallah sorun olmaz canım korkuyorum travmalarımdan sebep hep
Canım oto koltuğu be safe izi comfort x3 0-18 kullanıyorum ben. Yüksekliği gayet güzel çocuk dışarı çok rahat gördüğü için hep bakınıyor ve 3 kademe yatisi var. Baya arastirmistim o dönem ve çocuk doktorumuz önermişti. Şimdi ufaklığın zaten bebek arabası puseti araca bağlanabiliyor oto koltugu olarak. Kullanqbildigimiz kadar kullanacağız, Sonra yeni bir oto koltuğu daha almamız gerekecek bizim deOto koltuğu araştırdın mı ? Ben daha ona gelemedimAma gördüklerim 0-18 hep 0-36 almak daha mantıklı geldi bana
Evet canım deterjan falan paylaşıyorlar 10 lira 20 lira indirimlionları zaten güncel indirimleri takip ederekte alabiliyoruz. Biraz kurmaca indirim, öyle büyük indirim denecek hiç bi şey yok
Sıkıntı bastığı anda kendini yürüyüşe ver canım. Hemen dışarı çık, normalde alışveriş yapın derdim deKızlar sıkıntı basma problemi yaşayan var mı zorlayıcı şekilde? Ne önerirsiniz
Rüyalar alemine devam:)))) ahahah ben de öyle rüya içinde rüya görüyorum önceleri bakardım anlamlarına artık bakmıyorum hangi birisine bakayım diyorumdün gece rüyamda masterchef burak kaya ile büşra kavgalı olduğu için aralarını yapmaya çalışıyordum. sonra baya ileri gitmişim ki evlenmeye karar verdiler onlara ev arıyorduk
Kacla baslayip kac kg aldiniz? Ben de saglikli beslenmeye calisiyorum. Arada kacamak oluyor. 57 ile basladim suan 60 oldumOlabilir canim ben saglikli beslenmeye çalışıyorum hamurisi ve tatli normalde de pek yemezdim simdi de canim istemiyor böyle devam.edersek guzel olur
İşte o sıkıntı hep beni basıyor duruyor canım. Elbet geçecektir diye düşünüyorumKızlar sıkıntı basma problemi yaşayan var mı zorlayıcı şekilde? Ne önerirsiniz
Evet kensinlikle bu sebep olabilir yalnız hissetmek sadeve tamamen hamilleği adapte olmak ben doktor yasaklayana kadar hiç sıkıntım yoktu çıkıyordum dışarıya arkadaşlarımla buluşuyordum. 2 haftadır yapıştım kaldım sürekli uzanıyorum psikolojik olarak boşluğa düştüm yalnız kaldım sanki kitap okumak sıkıyor bebi film dizi izlemek sıkıyor bu aralar beni. Yani bir de sıkıntılı süreç yaşayınca biraz stres yaptım sanırım başla şeylere kafamı veremiyorum bu seferde sıkıntı basıyor hepCanım bence sen anksiyete krizi yaşıyorsun yaşayan bilir bunu zor bir süreç. Terapi almalısın. Her gün mutlaka aktif olmalı açık havada yürüyüş yapmalısın vs. Evde durup düşündükçe içine ceker maalesef.
Sizin cok az kaldi... Sonra bebek dogunca ayagimiza pranga baglamis gibi oluyor. Aslinda bu anlari cok arayacagiz bence... Disariya cikmak beni etkilemez ama sizi etkilemis. Ben pandemide de hic etkilenmistim. Kiziniz sizi nasil goruyor? Konusuyor mu sizle 11 yasinda miydi sanki buyuktu dimi?Evet kensinlikle bu sebep olabilir yalnız hissetmek sadeve tamamen hamilleği adapte olmak ben doktor yasaklayana kadar hiç sıkıntım yoktu çıkıyordum dışarıya arkadaşlarımla buluşuyordum. 2 haftadır yapıştım kaldım sürekli uzanıyorum psikolojik olarak boşluğa düştüm yalnız kaldım sanki kitap okumak sıkıyor bebi film dizi izlemek sıkıyor bu aralar beni. Yani bir de sıkıntılı süreç yaşayınca biraz stres yaptım sanırım başla şeylere kafamı veremiyorum bu seferde sıkıntı basıyor hep
Ben 63le basladim 67 olmusum 4 kilo aldım ama tabi mide bulantisi iştahsızlık oldu ama buna rağmen yine 5 aya göre 4 kilo cok az degilKacla baslayip kac kg aldiniz? Ben de saglikli beslenmeye calisiyorum. Arada kacamak oluyor. 57 ile basladim suan 60 oldum
Kızım konuşuyor muhabbet ediyor okulda neler oldu bugün mesela hepsini anlatıyor zaten bu hafta sınav haftası haftaya da var 3 tane sınavı onalra çalıştırıyorum. O da benden panik oluyor bişey mi oldu anne bir yerin mi ağrıyor. Çok istiyordu hep kız kardeşim olsun diyordu şimdi de baba kız üzerine titriyor. Ben dışarıya çıkardım ama ksımet olmadı:)) hayır yazdan beri böyleyim 1 ay rahat ettim gezdim sadece. Sürekli yattım zavallaıöda hep benimleydi. Bi sahile çıkarmıştım bir an da kötüleştim affedersin kus kus mahvolmuştum hemen anneme geri gelmiştik. O da hep evde benimleydi. Sonrasında okullar açıldı. Bu senesi böyle geçti artık yazın Allah izin verirse çıkartırım acısını canım :))Sizin cok az kaldi... Sonra bebek dogunca ayagimiza pranga baglamis gibi oluyor. Aslinda bu anlari cok arayacagiz bence... Disariya cikmak beni etkilemez ama sizi etkilemis. Ben pandemide de hic etkilenmistim. Kiziniz sizi nasil goruyor? Konusuyor mu sizle 11 yasinda miydi sanki buyuktu dimi?
Bence guzel 4 kg... Gayet iyi gidiyoruzBen 63le basladim 67 olmusum 4 kilo aldım ama tabi mide bulantisi iştahsızlık oldu ama buna rağmen yine 5 aya göre 4 kilo cok az degil