2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben 63le basladim 67 olmusum 4 kilo aldım ama tabi mide bulantisi iştahsızlık oldu ama buna rağmen yine 5 aya göre 4 kilo cok az degil
Kızlar ben 10 kilo almışım diyorum 😁 54 le hamile kalan ben şuan 64,5 kg olmuşum. Ve 4,ayına kadarda hiç kilo almadım yemeden içmeden kesilmiştim bulantılar yüzünden. Su içsem yarıyor şuan napabilirim normalde de çok zor kilo alan birisiyim düşünün ki kilo almak için protein tozu bile kullandım kaç sefer zor çıkmıştım 50 nin üstüne.. bence sıkıntı etmeyin aldığınız gibi de verirsiniz

Kızım konuşuyor muhabbet ediyor okulda neler oldu bugün mesela hepsini anlatıyor zaten bu hafta sınav haftası haftaya da var 3 tane sınavı onalra çalıştırıyorum. O da benden panik oluyor bişey mi oldu anne bir yerin mi ağrıyor. Çok istiyordu hep kız kardeşim olsun diyordu şimdi de baba kız üzerine titriyor. Ben dışarıya çıkardım ama ksımet olmadı:)) hayır yazdan beri böyleyim 1 ay rahat ettim gezdim sadece. Sürekli yattım zavallaıöda hep benimleydi. Bi sahile çıkarmıştım bir an da kötüleştim affedersin kus kus mahvolmuştum hemen anneme geri gelmiştik. O da hep evde benimleydi. Sonrasında okullar açıldı. Bu senesi böyle geçti artık yazın Allah izin verirse çıkartırım acısını canım :))
Dogru valla... Sizin buraya kadar zor gecti. Insallah bir iki hafta sonra her sey yoluna girecek ve kizinizin da sinavlari bitmis olur acisini cikartirsiniz. Bir de duygusal oluyoruz ya esiniz uzakta, ozlem de vardir. bol bol zoom yapin🙏💕

Dogru valla... Sizin buraya kadar zor gecti. Insallah bir iki hafta sonra her sey yoluna girecek ve kizinizin da sinavlari bitmis olur acisini cikartirsiniz. Bir de duygusal oluyoruz ya esiniz uzakta, ozlem de vardir. bol bol zoom yapin🙏💕
Yok eşim uzakta değil çok şükür en büyük destekçim o zaten canım. Sadece ailece bir yerlere gidemiyoruz bişey yapamıyoruz o kadar. İnşallah acısını da çıkartacağız canım .

Kızlar ben 10 kilo almışım diyorum 😁 54 le hamile kalan ben şuan 64,5 kg olmuşum. Ve 4,ayına kadarda hiç kilo almadım yemeden içmeden kesilmiştim bulantılar yüzünden. Su içsem yarıyor şuan napabilirim normalde de çok zor kilo alan birisiyim düşünün ki kilo almak için protein tozu bile kullandım kaç sefer zor çıkmıştım 50 nin üstüne.. bence sıkıntı etmeyin aldığınız gibi de verirsiniz
Ben de 10 kg aldım valla,doktor hemen karbonhidratı kes dedi,bende beş gündür kesmeye çalışıyorum.İnanın bende su içsem yarıyor diyorum artık ve biraz aç da geziyorum.hamile kalmadan önce de kolestrol sorunum vardı ciddi anlamda,ki o zamanlar oldukça zayıf olmama rağmen,genetiğim çok yatkınmış kolestrole şekere yoksa kilo almak hiç umrumda değil🤗

Ben de 10 kg aldım valla,doktor hemen karbonhidratı kes dedi,bende beş gündür kesmeye çalışıyorum.İnanın bende su içsem yarıyor diyorum artık ve biraz aç da geziyorum.hamile kalmadan önce de kolestrol sorunum vardı ciddi anlamda,ki o zamanlar oldukça zayıf olmama rağmen,genetiğim çok yatkınmış kolestrole şekere yoksa kilo almak hiç umrumda değil🤗
Valla tahlillerimde hiç sıkıntı çıkmadı ama gebeyken alıyorum demekki kzıımda da 30 kg almıştım İnan 2 ay sonra eski kiloma döndüm resmen balon gibi sönmüştüm.))))

Yok eşim uzakta değil çok şükür en büyük destekçim o zaten canım. Sadece ailece bir yerlere gidemiyoruz bişey yapamıyoruz o kadar. İnşallah acısını da çıkartacağız canım .
Ay sevindim. Dili iyi yurt disana Doktoraya gonderildi demistiniz Ben de yaninizda degil sandim :) sevindim 🙂

Evet kensinlikle bu sebep olabilir yalnız hissetmek sadeve tamamen hamilleği adapte olmak ben doktor yasaklayana kadar hiç sıkıntım yoktu çıkıyordum dışarıya arkadaşlarımla buluşuyordum. 2 haftadır yapıştım kaldım sürekli uzanıyorum psikolojik olarak boşluğa düştüm yalnız kaldım sanki kitap okumak sıkıyor bebi film dizi izlemek sıkıyor bu aralar beni. Yani bir de sıkıntılı süreç yaşayınca biraz stres yaptım sanırım başla şeylere kafamı veremiyorum bu seferde sıkıntı basıyor hep
Evet benim biraz uyusma ter basması carpıntı gibi olunca korktum ama telkin veriyorum kendime hastalık gözüyle değil de sıkıntı yoğun duygularmıs gibi davranıyorum cevremden destek aldım dediginiz gibi sosyal olmaya calısıcam

Evet benim biraz uyusma ter basması carpıntı gibi olunca korktum ama telkin veriyorum kendime hastalık gözüyle değil de sıkıntı yoğun duygularmıs gibi davranıyorum cevremden destek aldım dediginiz gibi sosyal olmaya calısıcam
Sosyal olunca daha iyi hissedeceksin kendini canım merak etme hele bebiş olsun ne kaygı ne sıkntı bunlsrı düşünmeye vaktin bile olmayacak :)

Kızlar aranızda Bursalı olupta hala kıyafet bakan varsa bir tanıdığım dükkanını kapattığı için elinde kalan son ürünleri uyguna veriyor. Edababy, Caramell vs. Hastane çıkışı aldım bir tane.800tl Trendyol da aynısı. Ben 550 ye aldım. Ambalajlı etiketli. İhtiyacı olan Bursalılar için yazmak istedim.

Kızlar aranızda Bursalı olupta hala kıyafet bakan varsa bir tanıdığım dükkanını kapattığı için elinde kalan son ürünleri uyguna veriyor. Edababy, Caramell vs. Hastane çıkışı aldım bir tane.800tl Trendyol da aynısı. Ben 550 ye aldım. Ambalajlı etiketli. İhtiyacı olan Bursalılar için yazmak istedim.
Bugün hepsiburada indirimini yazınca aklıma geldi bunu da yazmak : ) Birine faydası olursa dua almış olurum : )

Kızla e bebek hello babydan yeni doğanı geniş rahat iki ay giyebilir gibi ama lcw den söyledim baya bir küçük geldi gözüme sanki 3 kg üstü doğsa olmazmış gibi 🙈 kolları falan parmak geçecek kadar 😞 indirimden aldım iade etmesem bi şekilde kullanılır herelde değil mi? 😁

Eklentiler

• 8F8D03BD-4A69-46DF-B0D7-FA4D1A4F3CBA.png
    8F8D03BD-4A69-46DF-B0D7-FA4D1A4F3CBA.png
    332,1 KB · Görüntüleme: 78

Günaydın, ben Bursa’dayım. Yerini merak ettim 😊

Bende hemen hemen aynıyım sizinle 53 kg ile kaldım 60 kg olmuşum pekte dert etmiyorum kilo verilir sağlıkla gelsin bebekler

Ben ilgilenebilirim nerde dükkan acaba?

X