2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Biz varız yalnız hissetmeyin lütfen benımde hep dualarımdasınız hem bakın elhamdulillah 24. Haftadasınız cok cok az kaldı umut olacaksınız hepimize 💖💖💖
İnşallah canım benim zaten iyi ki burası var her şeyler paylaşıyorum yaşadığım her şeyi okuyorum yaşayanlarla birlikte çözüm arıyorum işte :)

Çok teşekkür ederim çok haklısınız gerçekten değişken zaten koridorda yürüyüp ölçtügümde bile yükselmis oluyor daha çok dikkat edicem artık zırt pırt ölcmicem🥲
Tansiyon probleminiz olsa düşmez yükseliş eğiliminde olur ayrıca tansiyon problemi doktorumun dediğine göre genetikte temelli yakın akrabalarınızda varsa yasayan olma olasılıgı daha yuksek ayrıca tansiyon rahatsızlıgınız olda dediğim gibi duramazsanız hissedersınız hissettirir kendini , kaygılanmayın bakın kaygıdan stresten kurdesen döktum bn doğuma kadarda devam edecek gibi duruyor stres daha zarar 💖

İnşallah canım benim zaten iyi ki burası var her şeyler paylaşıyorum yaşadığım her şeyi okuyorum yaşayanlarla birlikte çözüm arıyorum işte :)
Birde alışveriş yapmayan daha bebişe bir çorap dahi almamıs etrafımında hazırlık vb yapmasına izin vermeyenlerdenim bnde 14.haftada 2gunluk kırmızı kanama gecirdiğim için ve sonrasında hep kahve lekelenmelerim oldugu için 28. Hafta sonrasında topluca alırımcılardanım ,bence riskli bir durum söz konusuysa kendi psikolojik saglıgımızı korumak için iyi bir yöntem,saglıkla kucagımıza alırız inşallah 💖🤲🏻

Cok tatli 😍Acaba 9 12 ay mi alsaydin canim kalip nasil buyuk mu kucuk mu.
Canım 6-9 vardı sadece bizim de sonbahar kış o aylara gelecek mont kesimleri de bi tık büyük oluyor diye aldım bakalım gelince nasıl gelecek bedeni :KK70: beğenmezsem iade ederim artık

Canım 6-9 vardı sadece bizim de sonbahar kış o aylara gelecek mont kesimleri de bi tık büyük oluyor diye aldım bakalım gelince nasıl gelecek bedeni :KK70: beğenmezsem iade ederim artık
Gerci sen Izmir de idin sanki. Ben de bir ara Aydin da yasiyordum. Oralarda uzun sure mont giyilmiyor zaten. Cabuk kuculurse.diye demistim. Bakalim senin Tospik iri mi olacak nasil olacaksa artik ona gore degisir😁

Kızlar bacaklarınızı hareket ettirirken alt karnınızda gergin bir his bir ufak bir agrı oluyor mu yürükende oluyor bende uzanırkende ayagımı hafif yukarı kaldırcagımda bir sey giyecegım zamanda ayagımı kaldırırken felanda hissediyorum normal mi bu sizce

Birde alışveriş yapmayan daha bebişe bir çorap dahi almamıs etrafımında hazırlık vb yapmasına izin vermeyenlerdenim bnde 14.haftada 2gunluk kırmızı kanama gecirdiğim için ve sonrasında hep kahve lekelenmelerim oldugu için 28. Hafta sonrasında topluca alırımcılardanım ,bence riskli bir durum söz konusuysa kendi psikolojik saglıgımızı korumak için iyi bir yöntem,saglıkla kucagımıza alırız inşallah 💖🤲🏻
Evet bende böyle düşünüyorum 1,5 ay sonra Allah üzün verirse 30 haftalık olmuş oluyorum ondan sonra hepsini toplu alırız diyor eşim kasmıyorum. Gidince de göreceğim zaten oradan seçer seçer alırım. Burada baba çok yakın civil mağazası var fabrika satış noktası olmayan şey yok orda e bebek gibi hem de çok kaliteli kızıma da oradan alıyorum 14 yaşa kadar satış yapılıyor. Orayı gidince talan ederim artık :)))

Canım tansiyon zannettiğin sıkıntı olabilir mi? Ben günlerdir onunla cebellesiyorum. Kalp carpıntısı yogun sıkıntı vs. Hamilelik hormonlarından dolayı
Canım ben tansiyonu kafamdan anlıyorum böyle bir ağırlık oluyor ölctügümde böyle çıkıyor genelde çarpıntı falan hayat rutinim zaten iki adım yürüyeyim nabız 95 oluyor

Kızlar ateş ölçer olarak bu mu iyiydi başka alternatifler var mi?

Eklentiler

• 3AB9288D-3AE3-4BFD-9D4D-0A6644B51A56.png
    3AB9288D-3AE3-4BFD-9D4D-0A6644B51A56.png
    162,6 KB · Görüntüleme: 43
X