2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
canım normalde hello baby kalıpları daha küçük oluyor kesiminden mi acaba karşılaştırmalı foto atsana merak ettim
Şunu aldım canım en çok önerilen buydu
ben de avent ultra air aldım bu da çok tatlı
Kızlar günaydın
Bi saat sonra detaylı ultrasyonum var heyecandan doğru dürüst uyuyamadım zaten İnşallah her şey yolundadır,dualarınızı bekliyorum
hayırlı haberlerle gel canım inşallah

Şunu aldım canım en çok önerilen buydu
bende kızımda birçok emzik denemiştim en sevilen ve kullanışlı olan bu modeller canım philips avent inşallah şimdi de bundan alacağım
Kızlar günaydın
Bi saat sonra detaylı ultrasyonum var heyecandan doğru dürüst uyuyamadım zaten İnşallah her şey yolundadır,dualarınızı bekliyorum
Güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninle

Günaydın Kızlarrr Dün Detaylı ultrasona girdim Herşey Çok iyi hiç bir sıkıntı yok 365 gr 23 cm olmuş kızım 45 dakika kadar sürdü teker teker herşeyi söyledi. 19+5 teyim 3 hafta sonra kontrole tekrar çağırdı şuan erken diye tekrar bir göz gezdiririz dedi .Ama herşeyi çok iyi hiç bir problem yok diyede belirtti. En son 15. haftamda doktorum kesin kız demişti ama dün peritanologta kız deyince bir oh dedim bir sürü alışveriş yapmıştım çünkü 10 gün içerisinde şeker yüklemesi yaptıracağım sabah aç karnına bir sonraki kontrolümde aralığın ilk haftası...Valla kızlar zaman geçmiyor geçmiyor diyordum da zaman geçiyormuş ya bayağı. Şunun şurasında doğum ayındaki kontrol sıklaşmalarını saymazsak 3 kontrol kaldı Aralık , Ocak ,Şubat

Çok şükür güzel haberler almışsın 2. trimester bana da çok hızlı geçti işlerin yoğunluğundan mıdır nedir anlamadım valla allahtan hazırlığa biraz erken başlamışım diyorum sanki hiç bir şey yetişmeyecek gibi geliyor. 30. haftada hastane çantasını hazırlamak istiyorum o zamana kadar her şeyi tamamlamam lazım

Aynen çok hızlı geçti sanki geçti bitti gibi bende hazırlığa erkenden başladım şuan bitti herşey.. Ağırlaşmadan ve herşey daha fazla pahalılaşmadan bitirmek en iyisi gibi. Ben bebeğin herşeyini bitirdim kendim kaldım gecelik alacağım birde emzik biberon kaldı. Bezlere hiç başlamadım onları kaynanamlar alacak. Şuan geceliğimi alayım doğuma hazırım

Bu benim de oluyor neden olur ki acaba dogru düzgün sütyen de takmıyorum aslında

günaydın canım bende göğüsle alakalı hiç bi şikayet yok ne ağrıyor ne acıyor stabil şimdilik

Canım alttaki e bebek üstteki lcw yenidoğan

Eklentiler

• DBD63730-8107-4752-83C6-8C6D59EB7A98.jpeg
    230,6 KB · Görüntüleme: 86
Günaydın, ben Bursa’dayım. Yerini merak ettim
Ben ilgilenebilirim nerde dükkan acaba?
Trendyol ve Hepsiburada dükkanı olduğu için toptancıdan alıp bu işi yapıyordu. Fiziksel dükkan olmadan. Kalan ürünleri evinde dolabında paketli etiketli şekilde muhafaza ediyor. Evi Demirci de. Küçüksanayi ye yakın. Satıcı bayan ve küçük bir kızı var. Eşi de bankacı. Güven probleminiz olmasın.

İsterseniz ürünlerin videosunu atıyor önden. Beğenirseniz gidersiniz. Ok iseniz özelden bana cep yazarsanız ileteyim.

kız bariz fark var etiket basım hatası falan olmasın e bebekteki yenidoğan için büyük gibi geldi bana sanki daha çok 1-3 ay gibi hatta daha büyük e bebekten aldığın başka yenidoğan varsa onla da bi kıyasla bence

Kızlar benim çok hızlı bitti ya, elime bi kâğıt verdi uştrasyonu yapan doktor,kendi doktoruna göster dedi.Doktor da bi sorun yok her şey yolunda istersen seni perinotolağa göndereyim dedi.henüz karar vermedim gidip gitmemeye,22+6 görünüyor,kg de 500.Devlet hastanesi lduğu için mi böyle hızla gönderdi bilemiyorum

Yok canım yakada 50 cm yazıyor lcw çok küçük kol kısmına parmağım anca giriyor püremetüre bile zor sığar
Bunu iade edicem sanırım

Günaydınnn iyiyiz ve açız Tartılmadım ama kilo alıyorum hissediyorum bende. Evet benim de bazen karnım ve göğüs uçlarım kaşınıyor krem sürüyorum aklıma geldikçe
Lcw den aldıklarım bana da küçük geldi ama aldım artık

günaydıınn , ben de ufak kaşıntı ama esas ağrı oluyor çok hassaslar. hepimizde farklı belirtiler gösteriyor galiba memintolar

Leedong nasıl oldun bu arada , baskı devam ediyor mu ? bende iki gündür rahim ağzına doğru tekme ya da kafa atma başladı sende de var mıydı ? hangisi nereye vuruyor onu da çok anlamıyorum gerçi de

Yok canım yakada 50 cm yazıyor lcw çok küçük kol kısmına parmağım anca giriyor püremetüre bile zor sığar
Bunu iade edicem sanırım
Aa o çok minikmiş ya ben şimdi aldıklarımın resmine baktım en ufak beden bu filli mesela yenidoğan, yanındaki fitilli takım 1-3 küçük duruyor defacto ama onun kumaşı çok esnek, onun yanındaki tulum da e bebek yenidoğan. Sanırım tulumlar bi tık daha geniş

Eklentiler

• Screenshot_20221103_104641_com.android.gallery3d.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20221103_104651_com.android.gallery3d.jpg
    78,6 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20221103_104716_com.android.gallery3d.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…