canım normalde hello baby kalıpları daha küçük oluyor kesiminden mi acaba karşılaştırmalı foto atsana merak ettimKızla e bebek hello babydan yeni doğanı geniş rahat iki ay giyebilir gibi ama lcw den söyledim baya bir küçük geldi gözüme sanki 3 kg üstü doğsa olmazmış gibikolları falan parmak geçecek kadar indirimden aldım iade etmesem bi şekilde kullanılır herelde değil mi?
ben de avent ultra air aldım bu da çok tatlıŞunu aldım canım en çok önerilen buydu
hayırlı haberlerle gel canım inşallahKızlar günaydın
Bi saat sonra detaylı ultrasyonum var heyecandan doğru dürüst uyuyamadım zatenİnşallah her şey yolundadır,dualarınızı bekliyorum
bende kızımda birçok emzik denemiştim en sevilen ve kullanışlı olan bu modeller canım philips avent inşallah şimdi de bundan alacağımŞunu aldım canım en çok önerilen buydu
Güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninleKızlar günaydın
Bi saat sonra detaylı ultrasyonum var heyecandan doğru dürüst uyuyamadım zatenİnşallah her şey yolundadır,dualarınızı bekliyorum
Çok şükür güzel haberler almışsınGünaydın KızlarrrDün Detaylı ultrasona girdim Herşey Çok iyi hiç bir sıkıntı yok 365 gr 23 cm olmuş kızım 45 dakika kadar sürdü teker teker herşeyi söyledi. 19+5 teyim 3 hafta sonra kontrole tekrar çağırdı şuan erken diye tekrar bir göz gezdiririz dedi .Ama herşeyi çok iyi hiç bir problem yok diyede belirtti. En son 15. haftamda doktorum kesin kız demişti ama dün peritanologta kız deyince bir oh dedim bir sürü alışveriş yapmıştım çünkü 10 gün içerisinde şeker yüklemesi yaptıracağım sabah aç karnına bir sonraki kontrolümde aralığın ilk haftası...Valla kızlar zaman geçmiyor geçmiyor diyordum da zaman geçiyormuş ya bayağı. Şunun şurasında doğum ayındaki kontrol sıklaşmalarını saymazsak 3 kontrol kaldı Aralık , Ocak ,Şubat
Aynen çok hızlı geçti sanki geçti bitti gibiÇok şükür güzel haberler almışsın2. trimester bana da çok hızlı geçti işlerin yoğunluğundan mıdır nedir anlamadım valla allahtan hazırlığa biraz erken başlamışım diyorum sanki hiç bir şey yetişmeyecek gibi geliyor. 30. haftada hastane çantasını hazırlamak istiyorum o zamana kadar her şeyi tamamlamam lazım
Kesinlikle öyle şu an dert edeceğim tek şey kilo :)))Bende hemen hemen aynıyım sizinle 53 kg ile kaldım 60 kg olmuşum pekte dert etmiyorum kilo verilir sağlıkla gelsin bebekler
Bu benim de oluyor neden olur ki acabaGünaydın Kızlar nasılız bugün?
Benim göğüs uçlarım çok kaşınıyor sizin de oluyor mu? Kaşımakta istemiyorum açıkçası tahriş olacak diye zaten göğüslerin hassasiyetini koruyor :)))
günaydın canım bende göğüsle alakalı hiç bi şikayet yok ne ağrıyor ne acıyor stabil şimdilikGünaydın Kızlar nasılız bugün?
Benim göğüs uçlarım çok kaşınıyor sizin de oluyor mu? Kaşımakta istemiyorum açıkçası tahriş olacak diye zaten göğüslerin hassasiyetini koruyor :)))
Canım alttaki e bebek üstteki lcw yenidoğancanım normalde hello baby kalıpları daha küçük oluyor kesiminden mi acaba karşılaştırmalı foto atsana merak ettim
ben de avent ultra air aldım bu da çok tatlı
hayırlı haberlerle gel canım inşallah
Günaydın, ben Bursa’dayım. Yerini merak ettim
Trendyol ve Hepsiburada dükkanı olduğu için toptancıdan alıp bu işi yapıyordu. Fiziksel dükkan olmadan. Kalan ürünleri evinde dolabında paketli etiketli şekilde muhafaza ediyor. Evi Demirci de. Küçüksanayi ye yakın. Satıcı bayan ve küçük bir kızı var. Eşi de bankacı. Güven probleminiz olmasın.Ben ilgilenebilirim nerde dükkan acaba?
kız bariz fark var etiket basım hatası falan olmasın e bebekteki yenidoğan için büyük gibi geldi bana sanki daha çok 1-3 ay gibi hatta daha büyük e bebekten aldığın başka yenidoğan varsa onla da bi kıyasla benceCanım alttaki e bebek üstteki lcw yenidoğan
Benim 11 de randevum var. Heyecanla bekliyorim.Uzun zamandir gormedimKızlar günaydın
Yok canım yakada 50 cm yazıyor lcw çok küçük kol kısmına parmağım anca giriyorkız bariz fark var etiket basım hatası falan olmasın e bebekteki yenidoğan için büyük gibi geldi bana sanki daha çok 1-3 ay gibi hatta daha büyük e bebekten aldığın başka yenidoğan varsa onla da bi kıyasla bence
GünaydınnnGünaydın Kızlar nasılız bugün?
Lcw den aldıklarım bana da küçük geldi ama aldım artıkCanım alttaki e bebek üstteki lcw yenidoğan
günaydıınn , ben de ufak kaşıntı ama esas ağrı oluyor çok hassaslar. hepimizde farklı belirtiler gösteriyor galiba memintolarGünaydın Kızlar nasılız bugün?
Aa o çok minikmiş ya ben şimdi aldıklarımın resmine baktım en ufak beden bu filli mesela yenidoğan, yanındaki fitilli takım 1-3 küçük duruyor defacto ama onun kumaşı çok esnek, onun yanındaki tulum da e bebek yenidoğan. Sanırım tulumlar bi tık daha genişYok canım yakada 50 cm yazıyor lcw çok küçük kol kısmına parmağım anca giriyorpüremetüre bile zor sığar
Bunu iade edicem sanırım