2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba ben de ilk gebeliğimde enfeksiyona bağlı fitil kullanmıştım. 3adet vardı içinde her gece bir adet kullandım ve geçti. Mantar veya enfeksiyonun da bebeğe zarar verme ihtimalini düşününce kullanmak daha mantıklı geliyor bana.

Oto koltuğu araştırdın mı ? Ben daha ona gelemedim Ama gördüklerim 0-18 hep 0-36 almak daha mantıklı geldi bana
Ben de aman aman bir indirim göremedim hiç. 8 Kasım Trendyol indirimi bekliyorum bakalım belki onda olabilir
Evet canım deterjan falan paylaşıyorlar 10 lira 20 lira indirimli onları zaten güncel indirimleri takip ederekte alabiliyoruz. Biraz kurmaca indirim, öyle büyük indirim denecek hiç bi şey yok

Çok geçmiş olsun canım. Doktorun önerdiyse bence kullan sonuçta senin gibi bir çok gebe bu durumu yaşamıştır ve doktorun onlara bu ilacı vermiştir. Enfeksiyon ve mantar ilerlerse bebekler için daha riskli diye biliyorum ben. Bir de senin için kullanımı mecbur şuan sonuçta keyfi kullanmayacaksın ki

Oto koltuğu araştırdın mı ? Ben daha ona gelemedim Ama gördüklerim 0-18 hep 0-36 almak daha mantıklı geldi bana
şöyle ki uzun uzun güvenlik testlerine kadar araştırmadım ama 0-36 , 360 derece dönebilen olrak baktım. bir de e bebekte gidip bakmıştım ben daha yumuşak bi şey bekliyordum ama pahalısı da ucuzu da -tabii mantıken - sert yapıda olan bi koltuk. o sebeple orta karar bi şey olarak huggy armor ya da uni baby coolfix modellerini buldum. yorumları da iyi muhtemelen birinden birini alacağım. daha yüksek fiyatlıların elzem özellikleri varmış gibi gelmedi bana ama tercih tabii ki

evdeyim şu an o yüzden geceyi beklemeden ben de kullandım şimdi ya. enfeksiyon ve mantar gerginliği yaşamaktansa zaten vajinal alımda kana çok geçmiyormuş , prospektüsünü detaylı okudum ben de. e vajinadan da bebeklere ulaşma şansı yok zaten. inşallah işe yarar bende de

bunlara ben de bakayım canım daha hiç araştırmadım açıkçası

Benim pek iştahım olmuyor herhalde umarım oyle cokta kilo almadan bitirebılırız sürecimizi fit anneler olarak benım cinsiyet erkek ben tatlı sevmıyorum basından beri ekşi limon nar mandalına , kişiden kişiye değişiyor sanırım annemde ben gibi kızlarda tatlı erkekte limon ekşi yemiş hep

Biz varız yalnız hissetmeyin lütfen benımde hep dualarımdasınız hem bakın elhamdulillah 24. Haftadasınız cok cok az kaldı umut olacaksınız hepimize

Bugün sabahtan beri tansiyonum 13-8. Yeni anksiyetem vatana millete hayırlı olsun :) ölçtükce de düşmüyor herhalde kizlar ne yapayım?
Stres yaptıkça dahada yükseklir , benımde bu crp bilmem ne yüksek vımtogı ve ürtiker oldugum ilk zaman 14-7 , sonra 13-8 cıktı doktor sorun yok eve git cok yorulmussundur crp dende bir sey olmaz dediği içim rahatşadıgı zaman ertesi günü 11-5 cıktı yani stres yapmayın takılmayın allah korusun yüksek olsa hissedersiniz tanyon ciddi bir olay yansır fizyolojik olarakta , ayrıca gün içinde cok değişken yürüyünce çok dinlenemeden ölçülen tansıyon , yemekten hemen sonra ölçülen tansıyon , stresli olundugu zamanki tansıyonun 14-7 gibi cıkması gayet normal dedi doktorum ki bu deger dahi yüksek sayılmazmıs tam anlamıyla sınır sayılırmıs

Ben de cok kahve icitim agrilarim olmadi hafif bel agrisi o ilk zamanlar normaldi ama 1 yil boyunca o yere.dokununca falan agrim oldu. Agrilarim su sekilde mesela doktor ilk keserken falan hissettim dikis atarken hissettim canim aciyor dedim karnimdan cikarirken falan o baskiyi agriyi hissettim. O anlar beni korktuyor. Ama sonrasi cok cabuk toparlandim.

Çok teşekkür ederim çok haklısınız gerçekten değişken zaten koridorda yürüyüp ölçtügümde bile yükselmis oluyor daha çok dikkat edicem artık zırt pırt ölcmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…