- 11 Temmuz 2017
- 330
- 481
Merhaba ben de ilk gebeliğimde enfeksiyona bağlı fitil kullanmıştım. 3adet vardı içinde her gece bir adet kullandım ve geçti. Mantar veya enfeksiyonun da bebeğe zarar verme ihtimalini düşününce kullanmak daha mantıklı geliyor bana.günaydın hamile arkadaşlarım veee sevgili müstakbel yeğenlerhepiniz iyisinizdir inşallah
yeni bir gün yeni bir soru ile karşınızdayımbenim muhtemelen gebeliğe bağlı vajinal mantar problemim var şu an. muhtemelen diyorum doktorum tahlil yapmadı ama şikayetimi yazınca ilaç adı yolladı , sağlık ocağındaki ebe de aynı şeyi söyledi. peynirimsi denen beyaz akıntım var baya dokulu. bunun için trivag fitil verdi doktorum. ama eşim prospektüste 2. 3. trimesterde kullanımı mecbur değilse kullanmayınız yazıyor diye kullandırmadı detaylıya gidelim o doktora da soralım dedi. ben de tamam dedim ama bu sabah akıntım daha fazla geldi ve yani içeride bi doluluk bi rahatsızlık hissediyorum.
bu mantar fitillerinden gebelikte kullanan var mı ? bir de doktorum dozaj vermedi siz nasıl kullandınız ?
Oto koltuğu araştırdın mı ? Ben daha ona gelemedimben bi oto koltuğu alacaktım ama ondan da yine vazgeçtik biz de biraz Leedong yavaştan alma taraftarıyızartık almaya başlayınca başımıza neler gelecek göreceğiz
bi tek hepsiburada da favorilediğim kitaplar vardı onlardan bi 5-6 tane aldım başka da zaten kayda değer indirim görmedim ben.
Evet canım deterjan falan paylaşıyorlar 10 lira 20 lira indirimliBen de aman aman bir indirim göremedim hiç. 8 Kasım Trendyol indirimi bekliyorum bakalım belki onda olabilir
Çok geçmiş olsun canım. Doktorun önerdiyse bence kullan sonuçta senin gibi bir çok gebe bu durumu yaşamıştır ve doktorun onlara bu ilacı vermiştir. Enfeksiyon ve mantar ilerlerse bebekler için daha riskli diye biliyorum ben. Bir de senin için kullanımı mecbur şuan sonuçta keyfi kullanmayacaksın kigünaydın hamile arkadaşlarım veee sevgili müstakbel yeğenlerhepiniz iyisinizdir inşallah
yeni bir gün yeni bir soru ile karşınızdayımbenim muhtemelen gebeliğe bağlı vajinal mantar problemim var şu an. muhtemelen diyorum doktorum tahlil yapmadı ama şikayetimi yazınca ilaç adı yolladı , sağlık ocağındaki ebe de aynı şeyi söyledi. peynirimsi denen beyaz akıntım var baya dokulu. bunun için trivag fitil verdi doktorum. ama eşim prospektüste 2. 3. trimesterde kullanımı mecbur değilse kullanmayınız yazıyor diye kullandırmadı detaylıya gidelim o doktora da soralım dedi. ben de tamam dedim ama bu sabah akıntım daha fazla geldi ve yani içeride bi doluluk bi rahatsızlık hissediyorum.
bu mantar fitillerinden gebelikte kullanan var mı ? bir de doktorum dozaj vermedi siz nasıl kullandınız ?
şöyle ki uzun uzun güvenlik testlerine kadar araştırmadım ama 0-36 , 360 derece dönebilen olrak baktım. bir de e bebekte gidip bakmıştım ben daha yumuşak bi şey bekliyordum ama pahalısı da ucuzu da -tabii mantıken - sert yapıda olan bi koltuk. o sebeple orta karar bi şey olarak huggy armor ya da uni baby coolfix modellerini buldum. yorumları da iyi muhtemelen birinden birini alacağım. daha yüksek fiyatlıların elzem özellikleri varmış gibi gelmedi bana ama tercih tabii kiOto koltuğu araştırdın mı ? Ben daha ona gelemedimAma gördüklerim 0-18 hep 0-36 almak daha mantıklı geldi bana
Merhaba ben de ilk gebeliğimde enfeksiyona bağlı fitil kullanmıştım. 3adet vardı içinde her gece bir adet kullandım ve geçti. Mantar veya enfeksiyonun da bebeğe zarar verme ihtimalini düşününce kullanmak daha mantıklı geliyor bana.
evdeyim şu an o yüzden geceyi beklemeden ben de kullandım şimdi ya. enfeksiyon ve mantar gerginliği yaşamaktansaÇok geçmiş olsun canım. Doktorun önerdiyse bence kullan sonuçta senin gibi bir çok gebe bu durumu yaşamıştır ve doktorun onlara bu ilacı vermiştir. Enfeksiyon ve mantar ilerlerse bebekler için daha riskli diye biliyorum ben. Bir de senin için kullanımı mecbur şuan sonuçta keyfi kullanmayacaksın ki
bunlara ben de bakayım canım daha hiç araştırmadım açıkçasışöyle ki uzun uzun güvenlik testlerine kadar araştırmadım ama 0-36 , 360 derece dönebilen olrak baktım. bir de e bebekte gidip bakmıştım ben daha yumuşak bi şey bekliyordum ama pahalısı da ucuzu da -tabii mantıken - sert yapıda olan bi koltuk. o sebeple orta karar bi şey olarak huggy armor ya da uni baby coolfix modellerini buldum. yorumları da iyi muhtemelen birinden birini alacağım. daha yüksek fiyatlıların elzem özellikleri varmış gibi gelmedi bana ama tercih tabii ki
Bende aldım bunlardanCanım lcw nin uygulamasına bak bence geçen gün kupon vermişti birkaç şey aldım hepsi 360a geldi onun dışında trendyoldan ümitliyim 8 kasımda başlayacakmış indirimi
Her şey öyle pahalandı ki indirim mi değil mi anlayamıyorum ben artıkGünaydın kızlarŞu meşhur kasım indirimlerinden bişeyler yakalayan oldu mu? Benim gözüme öyle iyi bi indirim denk gelmedi daha hiç
dün gece rüyamda masterchef burak kaya ile büşra kavgalı olduğu için aralarını yapmaya çalışıyordum. sonra baya ileri gitmişim ki evlenmeye karar verdiler onlara ev arıyordukHamilelikteki rüyalar hakkında:)
Her şey öyle pahalandı ki indirim mi değil mi anlayamıyorum ben artık
Benim pek iştahım olmuyor herhalde umarım oyle cokta kilo almadan bitirebılırız sürecimizi fit anneler olarakValla hemen hemen senin gibiydim ben de ayni 4 kilo almışım ama zor da olsa yedim ben midem bulandı da yedim ama iştahsız olunca fazla yiyemiyorsun daha yeni yeni tatli seyler yemeye basladim o da kahvalti da tahin pekmez falan en çok eksi elma ve eksi mandalina tarzi seyler kiz cocugu demekki ole yapiyor
Biz varız yalnız hissetmeyin lütfen benımde hep dualarımdasınız hem bakın elhamdulillah 24. Haftadasınız cok cok az kaldı umut olacaksınız hepimizeŞikayetimi soruyorsun vajşnamın üzerindeki o sertlik şişlik hep oluyor sabahtan akşama kadar o da beni strese sokuyor kasıklarımda kramp gibi bşr baskı hissediyorum.zaten sürekli de yatıyorum uzanıyorum dinlenmeye çalışıyorum. Yanlızlık var yine stres boşluk o hiçlik denen şeyin tam ortasına düşmüş gibiyim sadece
Stres yaptıkça dahada yükseklir , benımde bu crp bilmem ne yüksek vımtogı ve ürtiker oldugum ilk zaman 14-7 , sonra 13-8 cıktı doktor sorun yok eve git cok yorulmussundur crp dende bir sey olmaz dediği içim rahatşadıgı zaman ertesi günü 11-5 cıktı yani stres yapmayın takılmayın allah korusun yüksek olsa hissedersiniz tanyon ciddi bir olay yansır fizyolojik olarakta , ayrıca gün içinde cok değişken yürüyünce çok dinlenemeden ölçülen tansıyon , yemekten hemen sonra ölçülen tansıyon , stresli olundugu zamanki tansıyonun 14-7 gibi cıkması gayet normal dedi doktorum ki bu deger dahi yüksek sayılmazmıs tam anlamıyla sınır sayılırmısBugün sabahtan beri tansiyonum 13-8. Yeni anksiyetem vatana millete hayırlı olsun :) ölçtükce de düşmüyor herhalde kizlar ne yapayım?
Cokta yuksek degil panik yapmayin,dinlendiginiz zaman tekrar olcun.Bugün sabahtan beri tansiyonum 13-8. Yeni anksiyetem vatana millete hayırlı olsun :) ölçtükce de düşmüyor herhalde kizlar ne yapayım?
Ben de cok kahve icitim agrilarim olmadi hafif bel agrisi o ilk zamanlar normaldi ama 1 yil boyunca o yere.dokununca falan agrim oldu. Agrilarim su sekilde mesela doktor ilk keserken falan hissettim dikis atarken hissettim canim aciyor dedim karnimdan cikarirken falan o baskiyi agriyi hissettim. O anlar beni korktuyor. Ama sonrasi cok cabuk toparlandim.Benim de sezeryanimda belimden iğneyle uyusturdular. Benim hic sizin gibi ağrım vs olmadi bende. Tabu bir iki hafta hafif iğne yerinde ağrı oldu Sonra geçti. İğnenin çapını düşününce o da çok normal diye düşünüyorum. Sanırım bu da bünyede bünyeye değişiyor, doğumdan sonra ben çok kahve içtim, doktorum öyle demisti 2-3 saatte bir nescafe iç demisti belki de onun etkisi olmuştur belki de bünye meselesi bilemiyorum...
Çok teşekkür ederim çok haklısınız gerçekten değişken zaten koridorda yürüyüp ölçtügümde bile yükselmis oluyor daha çok dikkat edicem artık zırt pırt ölcmicemStres yaptıkça dahada yükseklir , benımde bu crp bilmem ne yüksek vımtogı ve ürtiker oldugum ilk zaman 14-7 , sonra 13-8 cıktı doktor sorun yok eve git cok yorulmussundur crp dende bir sey olmaz dediği içim rahatşadıgı zaman ertesi günü 11-5 cıktı yani stres yapmayın takılmayın allah korusun yüksek olsa hissedersiniz tanyon ciddi bir olay yansır fizyolojik olarakta , ayrıca gün içinde cok değişken yürüyünce çok dinlenemeden ölçülen tansıyon , yemekten hemen sonra ölçülen tansıyon , stresli olundugu zamanki tansıyonun 14-7 gibi cıkması gayet normal dedi doktorum ki bu deger dahi yüksek sayılmazmıs tam anlamıyla sınır sayılırmıs
12-7 oldu en son. Tansiyon problemi olsa düşmez degil mi hep yüksek seyreder?Cokta yuksek degil panik yapmayin,dinlendiginiz zaman tekrar olcun.
Cok tatliKıyafet kısmı bitti canım benim o yüzden hiç bakmıyorum bunlara ama mont yakaladım az önce defactodan 179 tl ye aldım hemen 6-9 ay diğer kışa giyer diye
Suyun icine limon sık ic canim iyi geliyor yuksek tanisiyonaBugün sabahtan beri tansiyonum 13-8. Yeni anksiyetem vatana millete hayırlı olsun :) ölçtükce de düşmüyor herhalde kizlar ne yapayım?