İnşallah canım benim zaten iyi ki burası var her şeyler paylaşıyorum yaşadığım her şeyi okuyorum yaşayanlarla birlikte çözüm arıyorum işte :)Biz varız yalnız hissetmeyin lütfen benımde hep dualarımdasınız hem bakın elhamdulillah 24. Haftadasınız cok cok az kaldı umut olacaksınız hepimize
Canım tansiyon zannettiğin sıkıntı olabilir mi? Ben günlerdir onunla cebellesiyorum. Kalp carpıntısı yogun sıkıntı vs. Hamilelik hormonlarından dolayıBugün sabahtan beri tansiyonum 13-8. Yeni anksiyetem vatana millete hayırlı olsun :) ölçtükce de düşmüyor herhalde kizlar ne yapayım?
Tansiyon probleminiz olsa düşmez yükseliş eğiliminde olur ayrıca tansiyon problemi doktorumun dediğine göre genetikte temelli yakın akrabalarınızda varsa yasayan olma olasılıgı daha yuksek ayrıca tansiyon rahatsızlıgınız olda dediğim gibi duramazsanız hissedersınız hissettirir kendini , kaygılanmayın bakın kaygıdan stresten kurdesen döktum bn doğuma kadarda devam edecek gibi duruyor stres daha zararÇok teşekkür ederim çok haklısınız gerçekten değişken zaten koridorda yürüyüp ölçtügümde bile yükselmis oluyor daha çok dikkat edicem artık zırt pırt ölcmicem
Nefes egzersizi önerebilirim tekniklerini bulabilirsiniz YouTube da cok rahatlatıcı oluyorKızlar sıkıntı basma problemi yaşayan var mı zorlayıcı şekilde? Ne önerirsiniz
Birde alışveriş yapmayan daha bebişe bir çorap dahi almamıs etrafımında hazırlık vb yapmasına izin vermeyenlerdenim bnde 14.haftada 2gunluk kırmızı kanama gecirdiğim için ve sonrasında hep kahve lekelenmelerim oldugu için 28. Hafta sonrasında topluca alırımcılardanım ,bence riskli bir durum söz konusuysa kendi psikolojik saglıgımızı korumak için iyi bir yöntem,saglıkla kucagımıza alırız inşallahİnşallah canım benim zaten iyi ki burası var her şeyler paylaşıyorum yaşadığım her şeyi okuyorum yaşayanlarla birlikte çözüm arıyorum işte :)
Canım 6-9 vardı sadece bizim de sonbahar kış o aylara gelecek mont kesimleri de bi tık büyük oluyor diye aldım bakalım gelince nasıl gelecek bedeniCok tatliAcaba 9 12 ay mi alsaydin canim kalip nasil buyuk mu kucuk mu.
Canim bol bol dua oku. İnşirah suresi okuyabilirsin. Okumayi bilmiyorsan tlfndan aç dualar dinle. Boyle şeyler insana ferahlik veriyor.Kızlar sıkıntı basma problemi yaşayan var mı zorlayıcı şekilde? Ne önerirsiniz
nefes mi alamıyorsun ? medikal bir şeyler kullansan nebülazötör tarzı falan psikolojik olarakta rahatlatırKızlar sıkıntı basma problemi yaşayan var mı zorlayıcı şekilde? Ne önerirsiniz
Gerci sen Izmir de idin sanki. Ben de bir ara Aydin da yasiyordum. Oralarda uzun sure mont giyilmiyor zaten. Cabuk kuculurse.diye demistim. Bakalim senin Tospik iri mi olacak nasil olacaksa artik ona gore degisirCanım 6-9 vardı sadece bizim de sonbahar kış o aylara gelecek mont kesimleri de bi tık büyük oluyor diye aldım bakalım gelince nasıl gelecek bedenibeğenmezsem iade ederim artık
Yok öyleydi ama sonradan iç sıkıntısı uyusma halinde geldi dehset verciydi şimdi video izleyp kontrol almaya calısıyorum yogun yasıyorum sıkıntıyınefes mi alamıyorsun ? medikal bir şeyler kullansan nebülazötör tarzı falan psikolojik olarakta rahatlatır
Ayrica doktoruna da daniş canim. Genel bir bakar sana. Ben işin diger yonunu tavsiye ettim de.Ablamda hamileliklerinde nefes zor aliyordu. Bazilarinda oyle mi oluyor acaba.Kızlar sıkıntı basma problemi yaşayan var mı zorlayıcı şekilde? Ne önerirsiniz
Yok nefes değil darlanma sıcak basması sıkıntı hali cnmAyrica doktoruna da daniş canim. Genel bir bakar sana. Ben işin diger yonunu tavsiye ettim de.Ablamda hamileliklerinde nefes zor aliyordu. Bazilarinda oyle mi oluyor acaba.
Evet bende böyle düşünüyorum 1,5 ay sonra Allah üzün verirse 30 haftalık olmuş oluyorum ondan sonra hepsini toplu alırız diyor eşim kasmıyorum. Gidince de göreceğim zaten oradan seçer seçer alırım. Burada baba çok yakın civil mağazası var fabrika satış noktası olmayan şey yok orda e bebek gibi hem de çok kaliteli kızıma da oradan alıyorum 14 yaşa kadar satış yapılıyor. Orayı gidince talan ederim artık :)))Birde alışveriş yapmayan daha bebişe bir çorap dahi almamıs etrafımında hazırlık vb yapmasına izin vermeyenlerdenim bnde 14.haftada 2gunluk kırmızı kanama gecirdiğim için ve sonrasında hep kahve lekelenmelerim oldugu için 28. Hafta sonrasında topluca alırımcılardanım ,bence riskli bir durum söz konusuysa kendi psikolojik saglıgımızı korumak için iyi bir yöntem,saglıkla kucagımıza alırız inşallah
20. Haftadasınız halbuki neden bu kadar geç tahmin edıyor bebek mi gizliyormus cinsiyetini acabaSelamlar kızlar bugün doktor kontrolünde cinsiyeti öğrendik tam belirgin olmamakla birlikte kız dedi doktorum
Canım ben tansiyonu kafamdan anlıyorum böyle bir ağırlık oluyor ölctügümde böyle çıkıyor genelde çarpıntı falan hayat rutinim zaten iki adım yürüyeyim nabız 95 oluyorCanım tansiyon zannettiğin sıkıntı olabilir mi? Ben günlerdir onunla cebellesiyorum. Kalp carpıntısı yogun sıkıntı vs. Hamilelik hormonlarından dolayı
Öyle yaptım canım 12/7 ye düştüSuyun icine limon sık ic canim iyi geliyor yuksek tanisiyona