2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yok yatmadim canim sadece 2 gün hastanede kaldım eve geldiğimde günlük hayatıma geri döndüm demek istedim. İnşallah yine öyle olabilirim bir zorluk yaşamam çünkü bu sefer oğlum da var ve yanımızda yine kimse olmayacak. Allah hepimize kolaylık versin rahatlikla atlatalım o süreçleri

Ayy evet oyle dıyorlar bende baslarım inşallah ona hep vardı aklımda , house of dragona bi bakın derim o ohalde 1 sezon cekıldı suan ben 1 bitirdim hemen
Tamam canım bakacağım mutlaka ona manifesti izliyordum bitsin 3.sezondayım.

Ben de o dizisini izledim çok beğendim.. domuz derisini cips gibi kızartıp diyorlar ya bir de tavuk ayaklarını kıtır kıtır böeeğğğş resmen adamlar her şeyi diyor ziyan yok börtü böcek ben çok tiksinirim herşeyden hemen hemen. Kimsenin elinden kolay kolay yemek yemem orada düşünemiyorum:)

Ay ne güzel eşinden aldığın taktikleri bize de anlat doğduktan sonra mesela dne dinletelim ne izletelim ingilizce çok güzel içerikler var youtubeda erken dönemde başlamak lazım
Eşim Fransızca İngilizce ve Arapça biliyor Türk kendisi bu nedenle turkce anadili zaten yurtdısına Gönderildi suan doktorasını yapıyor orada bu nedenle ayrıyız maalesef , eşim aslında dilde maruz bırakılmanın en etkili yöntem oldugunu söylüyor TV içerikler diyaloglarında cocuk yasta etkili oldugunu soyluyor kendisine kucukken cok fazla yabancı dilde cizgiz film izlemiş mesela , kayınbabamda akademisyen alanı iktisat fakat çocuklarının dil gelişimini cok onemsemiş ve oda çocuklarını bebekliklerinden beri yabancı TV yabancı cizgi film imkan var ise yabancı dil bilen bakıcı ya maruz bırakma yönetimini uygulamış eşimi mesela özel okulla gönderememişler ozaman ama liseden sonra 1 sene ara verip yurtdısına dil eğitimine göndermişler imkanlarını zorlayarak ,faydalıdır oldugunu dusunuyorum bende maruz bırakmanın birde bende eşimin bildiği 2 yabancı dili biliyorum beraber diyalog kurarken yabancı dildede kurduğumuz cok oluyor bu nedenle cocuk dogarsa sağlıkla inşallah farklı dillerde bilinçli diyaloglarımızla maruz bırakırız diye dusunuyoruz dil gelişimi acısından

O dediklerin cidden iğrenç bi de ramene çiğ yumurta falan kırıyorlar ya ben de ondan çok tiksinmiştim

Süper valla ya kesinlikle dinlemek izlemek o dilde diyalog kurdurmak erken yaşta çok çok etkili. Ben de istiyorum erken süreçte adapte etmek. Benim eşim de çifte vatandaş kızım da nasipse öyle olacak ilerde biz de yurtdışında eğitimler alsın dil öğrensin istiyoruz inşallah gerçekleştirebilirz

Ay cok sanslı bir bebiş olacak o halde dil gerçekten buyuk servet amin inşallah canım

Ben de kızıma hep dizi film izlerken alt yazı açıyorum hatta yabancı şarkıların YouTube den alt yazı Türkçe ayarlıyorum şarkı söylerken kelimeler aklında kalır diye çünkü onların hafızası şok daha taze kapasiteleri bizim kdar dolu değil. Sende çocuklarda öğrenirsiniz elimden canım o yönden çok şanslısın

Günaydın kızlar Şu meşhur kasım indirimlerinden bişeyler yakalayan oldu mu? Benim gözüme öyle iyi bi indirim denk gelmedi daha hiç
Canım lcw nin uygulamasına bak bence geçen gün kupon vermişti birkaç şey aldım hepsi 360a geldi onun dışında trendyoldan ümitliyim 8 kasımda başlayacakmış indirimi

Eklentiler

• 67C85A5F-8544-441F-ACF5-8F25C05E3D16.png
    334,6 KB · Görüntüleme: 73
  • A37EB621-4A78-4CE9-ABEB-D089836BF990.png
    302,7 KB · Görüntüleme: 66
  • D2F7D296-0B9B-40DC-967F-46D694D89851.png
    696,7 KB · Görüntüleme: 68
  • 2A244EF9-1B22-40EC-9770-C6CD69191D42.png
    208,2 KB · Görüntüleme: 69
Canım lcw nin uygulamasına bak bence geçen gün kupon vermişti birkaç şey aldım hepsi 360a geldi onun dışında trendyoldan ümitliyim 8 kasımda başlayacakmış indirimi
Kıyafet kısmı bitti canım benim o yüzden hiç bakmıyorum bunlara ama mont yakaladım az önce defactodan 179 tl ye aldım hemen 6-9 ay diğer kışa giyer diye

Eklentiler

• Screenshot_20221102_100553_trendyol.com.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20221102_100551_trendyol.com.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20221102_100548_trendyol.com.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 57
Bugün sabahtan beri tansiyonum 13-8. Yeni anksiyetem vatana millete hayırlı olsun :) ölçtükce de düşmüyor herhalde kizlar ne yapayım?

canım bence gayet normal strese sokma kendını sen eczaneye gıdene kadar zaten tansıyonun belkı normalken panık olmuşssundur yukselmıştır o yuzden stres olma benm bazen panık oldugumda korktugumda 16 yı bıle buluyordu tansıyonumu ölçerlerken özellikle yukselıyordu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…