Yok yatmadim canim sadece 2 gün hastanede kaldım eve geldiğimde günlük hayatıma geri döndüm demek istedim. İnşallah yine öyle olabilirim bir zorluk yaşamam çünkü bu sefer oğlum da var ve yanımızda yine kimse olmayacak. Allah hepimize kolaylık versin rahatlikla atlatalım o süreçleriCanim 2 gun sonra ayaga kalktim derken 2 gun boyunca yattin mi hep yoksa. Ben hastaneden ciktim iste sabahina oyle.evin icinde geziyordum. ilk gun falan esime bebegi kucagima ver diyodum geceleri sonra o da cok yorulunca kiyamiyordum gece uyandirmaya kendim kalktim. Benim de cok sukur sonrasi oyle yataga.dusmedim 1 hafta da tam guzel rahat yurudum hatta annem yavas ol hic ameliyat olmamis gibi hareket.ediyosun diyodu
Tamam canım bakacağım mutlaka ona manifesti izliyordum bitsin 3.sezondayım.Ayy evet oyle dıyorlar bende baslarım inşallah ona hep vardı aklımda , house of dragona bi bakın derim o ohalde 1 sezon cekıldı suan ben 1 bitirdim hemen
Ben de o dizisini izledim çok beğendim.. domuz derisini cips gibi kızartıp diyorlar ya bir de tavuk ayaklarını kıtır kıtır böeeğğğşLee minho ya ben de hayranım valla hele The King Eternal Monarch daki rolünden sonraBalık sevmiyorsan seni sarmaz onların yemekleri Ama şu sokak yemekleri benim ilgimi çekiyor erişteleri ramenleri çıtır tavukları falan
Eşim Fransızca İngilizce ve Arapça biliyor Türk kendisi bu nedenle turkce anadili zaten yurtdısına Gönderildi suan doktorasını yapıyor orada bu nedenle ayrıyız maalesef , eşim aslında dilde maruz bırakılmanın en etkili yöntem oldugunu söylüyor TV içerikler diyaloglarında cocuk yasta etkili oldugunu soyluyor kendisine kucukken cok fazla yabancı dilde cizgiz film izlemiş mesela , kayınbabamda akademisyen alanı iktisat fakat çocuklarının dil gelişimini cok onemsemiş ve oda çocuklarını bebekliklerinden beri yabancı TV yabancı cizgi film imkan var ise yabancı dil bilen bakıcı ya maruz bırakma yönetimini uygulamış eşimi mesela özel okulla gönderememişler ozaman ama liseden sonra 1 sene ara verip yurtdısına dil eğitimine göndermişler imkanlarını zorlayarak ,faydalıdır oldugunu dusunuyorum bende maruz bırakmanın birde bende eşimin bildiği 2 yabancı dili biliyorum beraber diyalog kurarken yabancı dildede kurduğumuz cok oluyor bu nedenle cocuk dogarsa sağlıkla inşallah farklı dillerde bilinçli diyaloglarımızla maruz bırakırız diye dusunuyoruz dil gelişimi acısındanAy ne güzel eşinden aldığın taktikleri bize de anlat doğduktan sonra mesela dne dinletelim ne izletelim ingilizce çok güzel içerikler var youtubeda erken dönemde başlamak lazım
O dediklerin cidden iğrençBen de o dizisini izledim çok beğendim.. domuz derisini cips gibi kızartıp diyorlar ya bir de tavuk ayaklarını kıtır kıtır böeeğğğşresmen adamlar her şeyi diyor ziyan yok börtü böcek ben çok tiksinirim herşeyden hemen hemen. Kimsenin elinden kolay kolay yemek yemem orada düşünemiyorum:)
Süper valla ya kesinlikle dinlemek izlemek o dilde diyalog kurdurmak erken yaşta çok çok etkili. Ben de istiyorum erken süreçte adapte etmek. Benim eşim de çifte vatandaş kızım da nasipse öyle olacak ilerde biz de yurtdışında eğitimler alsın dil öğrensin istiyoruz inşallah gerçekleştirebilirzEşim Fransızca İngilizce ve Arapça biliyor Türk kendisi bu nedenle turkce anadili zaten yurtdısına Gönderildi suan doktorasını yapıyor orada bu nedenle ayrıyız maalesef , eşim aslında dilde maruz bırakılmanın en etkili yöntem oldugunu söylüyor TV içerikler diyaloglarında cocuk yasta etkili oldugunu soyluyor kendisine kucukken cok fazla yabancı dilde cizgiz film izlemiş mesela , kayınbabamda akademisyen alanı iktisat fakat çocuklarının dil gelişimini cok onemsemiş ve oda çocuklarını bebekliklerinden beri yabancı TV yabancı cizgi film imkan var ise yabancı dil bilen bakıcı ya maruz bırakma yönetimini uygulamış eşimi mesela özel okulla gönderememişler ozaman ama liseden sonra 1 sene ara verip yurtdısına dil eğitimine göndermişler imkanlarını zorlayarak ,faydalıdır oldugunu dusunuyorum bende maruz bırakmanın birde bende eşimin bildiği 2 yabancı dili biliyorum beraber diyalog kurarken yabancı dildede kurduğumuz cok oluyor bu nedenle cocuk dogarsa sağlıkla inşallah farklı dillerde bilinçli diyaloglarımızla maruz bırakırız diye dusunuyoruz dil gelişimi acısından
Ay cok sanslı bir bebiş olacak o halde dil gerçekten buyuk servetSüper valla ya kesinlikle dinlemek izlemek o dilde diyalog kurdurmak erken yaşta çok çok etkili. Ben de istiyorum erken süreçte adapte etmek. Benim eşim de çifte vatandaş kızım da nasipse öyle olacak ilerde biz de yurtdışında eğitimler alsın dil öğrensin istiyoruz inşallah gerçekleştirebilirz
Ben de kızıma hep dizi film izlerken alt yazı açıyorum hatta yabancı şarkıların YouTube den alt yazı Türkçe ayarlıyorum şarkı söylerken kelimeler aklında kalır diye çünkü onların hafızası şok daha taze kapasiteleri bizim kdar dolu değil. Sende çocuklarda öğrenirsiniz elimden canım o yönden çok şanslısınEşim Fransızca İngilizce ve Arapça biliyor Türk kendisi bu nedenle turkce anadili zaten yurtdısına Gönderildi suan doktorasını yapıyor orada bu nedenle ayrıyız maalesef , eşim aslında dilde maruz bırakılmanın en etkili yöntem oldugunu söylüyor TV içerikler diyaloglarında cocuk yasta etkili oldugunu soyluyor kendisine kucukken cok fazla yabancı dilde cizgiz film izlemiş mesela , kayınbabamda akademisyen alanı iktisat fakat çocuklarının dil gelişimini cok onemsemiş ve oda çocuklarını bebekliklerinden beri yabancı TV yabancı cizgi film imkan var ise yabancı dil bilen bakıcı ya maruz bırakma yönetimini uygulamış eşimi mesela özel okulla gönderememişler ozaman ama liseden sonra 1 sene ara verip yurtdısına dil eğitimine göndermişler imkanlarını zorlayarak ,faydalıdır oldugunu dusunuyorum bende maruz bırakmanın birde bende eşimin bildiği 2 yabancı dili biliyorum beraber diyalog kurarken yabancı dildede kurduğumuz cok oluyor bu nedenle cocuk dogarsa sağlıkla inşallah farklı dillerde bilinçli diyaloglarımızla maruz bırakırız diye dusunuyoruz dil gelişimi acısından
Ne bulsalar ramenin içine koyuyorlar zatenO dediklerin cidden iğrençbi de ramene çiğ yumurta falan kırıyorlar ya ben de ondan çok tiksinmiştim
Evet sigortası var ama epidurali karşılamıyor diye biliyorumSaglik sigortasi yaptirmis miydi? Cok uygun geli.Ben iki sene once 5 bine yapmistim.Medicana hastanesiydi benjm
Canım lcw nin uygulamasına bak bence geçen gün kupon vermişti birkaç şey aldım hepsi 360a geldi onun dışında trendyoldan ümitliyim 8 kasımda başlayacakmış indirimiGünaydın kızlarŞu meşhur kasım indirimlerinden bişeyler yakalayan oldu mu? Benim gözüme öyle iyi bi indirim denk gelmedi daha hiç
Kıyafet kısmı bitti canım benim o yüzden hiç bakmıyorum bunlara ama mont yakaladım az önce defactodan 179 tl ye aldım hemen 6-9 ay diğer kışa giyer diyeCanım lcw nin uygulamasına bak bence geçen gün kupon vermişti birkaç şey aldım hepsi 360a geldi onun dışında trendyoldan ümitliyim 8 kasımda başlayacakmış indirimi
Çok güzelmiş güle güle giysin insallahKıyafet kısmı bitti canım benim o yüzden hiç bakmıyorum bunlara ama mont yakaladım az önce defactodan 179 tl ye aldım hemen 6-9 ay diğer kışa giyer diye
Canım ben defactodan baya alışveriş yaptım kumaşlarını beğendimKızlar selam. Defactoda da indirim ama yenidogan ürünlerinden hiç kullanmadım nasıldır bilmiyorum, cocuk ürünleri güzel genelde beğeniyorum
Vişne suyu iç canımBugün sabahtan beri tansiyonum 13-8. Yeni anksiyetem vatana millete hayırlı olsun :) ölçtükce de düşmüyor herhalde kizlar ne yapayım?
Genelde pamuklu oluyor ürünleri ben beğeniyorumKızlar selam. Defactoda da indirim ama yenidogan ürünlerinden hiç kullanmadım nasıldır bilmiyorum, cocuk ürünleri güzel genelde beğeniyorum
canım bence gayet normal strese sokma kendını sen eczaneye gıdene kadar zaten tansıyonun belkı normalken panık olmuşssundur yukselmıştır o yuzden stres olma benm bazen panık oldugumda korktugumda 16 yı bıle buluyordu tansıyonumu ölçerlerken özellikle yukselıyordu :))Çok da yorulmadım aslında ama birden kafamda bir uyuşukluk hissettim eczaneye gittim 14-8 cıktı şimdi acildeyim burda da 14-8 cıktı idrar alındı sonucu bekliyorum ama tam olarak bu tansiyon problemine ne yapıcam bilmiyorum iki hafta önce 12-8 cıkmıstı doktor skıntı yok demişti bakalım şimdi nasil bir yol izlicez dua edin arkadaşlar umarım her şey yolundadır