2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evet canım gerçekten ölçerken kalbimin atışı bile değişiyor stres yapiyorım demek ki hayırlısıyla 30lu haftalara gelelim insallah o zaman birazcık daha rahatlayacagımı düşünüyorum

cok agır yemekler yiyip sındıremedıysen ondan olmuştur canım 16 nın üstundde olursa buyuk tansıyonun o zamn tansıyon hastası sayarlar sen stres olmuşssundur birde yedıklerın hafıfte olsa etkıledı ıse eczaneye gıdene kadar yyukselmıstır jkorkudan zaten:)) kendımden bılıyorum suan umarım ıuyısındır eger tansıyon aletı almadıysanda omron marka alabılırsın koldan ölçen onlar iyi

Evet canım gerçekten ölçerken kalbimin atışı bile değişiyor stres yapiyorım demek ki hayırlısıyla 30lu haftalara gelelim insallah o zaman birazcık daha rahatlayacagımı düşünüyorum
birde hamılesın kalbın hem bebege hem sana kan pompalıyor azcık yorulsan bıle nefesın daralır nefesın daralınca kalp atısın hızlanır e panıklersın tansıyonun oynar hıc korkma bence bebegıne odaklan :)) bende sizinle aynı zamnalarda hamıleydım 4. ayımda kalbı durdu ense kalınlıgı yuksek cıktı kendımıde parçalasam onu geri getiremem bende bebegımın patalojı sonucunu beklıyorum

Aa umarım her şey yolunda gider içinizin ferahlayacagı bir sonuç alırsanız insallah Tek duam bu süreci sağlıkla atlatmak. Evet omron aldım ölçüyorum bugün 13-8 mesela genelde 12-8 falan oluyor belki de normalim bu bilmiyorum hamile değilken hiç ölcmedigim icin

Canım nasılsın nasil oldun?
Şikayetimi soruyorsun vajşnamın üzerindeki o sertlik şişlik hep oluyor sabahtan akşama kadar o da beni strese sokuyor kasıklarımda kramp gibi bşr baskı hissediyorum.zaten sürekli de yatıyorum uzanıyorum dinlenmeye çalışıyorum. Yanlızlık var yine stres boşluk o hiçlik denen şeyin tam ortasına düşmüş gibiyim sadece

Bu geçici bir süreç olur insallah aklıma geldikçe dua ediyorum bilinmezlik gerçekten çok kötü hissettiriyor anlayabiliyorum umarım her şey yolunda gider canım benim

evet normal tansıyonunuzda o olabılır dediğiniiz zgibi umarım hersey guzel olur sızın ıcınde bence papatya cyı için arada limonlu su iç oda düşürüyor stresten uzak dur meditasyon müzikleri dinle dua edebılırsın senı mutlu edecekler meşgalerle ılgılen

Günaydın kızlar Şu meşhur kasım indirimlerinden bişeyler yakalayan oldu mu? Benim gözüme öyle iyi bi indirim denk gelmedi daha hiç
ben bi oto koltuğu alacaktım ama ondan da yine vazgeçtik biz de biraz Leedong yavaştan alma taraftarıyız artık almaya başlayınca başımıza neler gelecek göreceğiz
bi tek hepsiburada da favorilediğim kitaplar vardı onlardan bi 5-6 tane aldım başka da zaten kayda değer indirim görmedim ben.
Bugün sabahtan beri tansiyonum 13-8. Yeni anksiyetem vatana millete hayırlı olsun :) ölçtükce de düşmüyor herhalde kizlar ne yapayım?
tedirgin oldukça da düşmez aslında kısır döngü gibi olur canım sakinleş nefesini düzenle
benim de ilk yükseldiği zaman ben limonlu su içmiştim kısa sürede görüşümü düzeltmişti.
Günaydın canın Hiç bebekle ilgili şeylere bakmıyorum şuan 1,5 ay daha dişimi sıkarsan deli gibi alişverişe başlayacağız herhalde :)
ahahaha biz de aynıyız işte aileler frenleyip duruyor şunu da atlatın bunu da atlatın hepsi hallolur diye. hayırlısı artık hepsi hallolur diye ben de saldım biraz sadece favorilere atıyorum

günaydın hamile arkadaşlarım veee sevgili müstakbel yeğenler hepiniz iyisinizdir inşallah
yeni bir gün yeni bir soru ile karşınızdayım benim muhtemelen gebeliğe bağlı vajinal mantar problemim var şu an. muhtemelen diyorum doktorum tahlil yapmadı ama şikayetimi yazınca ilaç adı yolladı , sağlık ocağındaki ebe de aynı şeyi söyledi. peynirimsi denen beyaz akıntım var baya dokulu. bunun için trivag fitil verdi doktorum. ama eşim prospektüste 2. 3. trimesterde kullanımı mecbur değilse kullanmayınız yazıyor diye kullandırmadı detaylıya gidelim o doktora da soralım dedi. ben de tamam dedim ama bu sabah akıntım daha fazla geldi ve yani içeride bi doluluk bi rahatsızlık hissediyorum.

bu mantar fitillerinden gebelikte kullanan var mı ? bir de doktorum dozaj vermedi siz nasıl kullandınız ?

Bu geçici bir süreç olur insallah aklıma geldikçe dua ediyorum bilinmezlik gerçekten çok kötü hissettiriyor anlayabiliyorum umarım her şey yolunda gider canım benim
Allah razı olsun canım benim. Çok saol geçecek inşallah şu stresli süreçi atlatayım da rahat edeceğim

Benim de sezeryanimda belimden iğneyle uyusturdular. Benim hic sizin gibi ağrım vs olmadi bende. Tabu bir iki hafta hafif iğne yerinde ağrı oldu Sonra geçti. İğnenin çapını düşününce o da çok normal diye düşünüyorum. Sanırım bu da bünyede bünyeye değişiyor, doğumdan sonra ben çok kahve içtim, doktorum öyle demisti 2-3 saatte bir nescafe iç demisti belki de onun etkisi olmuştur belki de bünye meselesi bilemiyorum...

Ahaha ben de gaza geliyorum hayır bir de gebelik sayfalarına baktığımız için sürekli instadan karşıma bebek eşyalarının reklamları çıkıyor zor tutuyorum kendimi almıyorum. Eşimde diyor boşver biz bir çıkarız alışverişe toptan alırız herşeyimizi diyor tek sefer hallederiz diyor… bende ses çıkartmıyorum. 7.ay olsun da bi 7.Aydan sonra bebek yaşam sınırına ulaşıyormuş akciğerler o zaman tamamlanıyormuş. Yani erken doğum olsa bile küvezde kalabilir 15 gün sonra taburcu edilir. İnşallah haftalar hızlıca geçsin hemen hemen hemen :)))

Kızlar kan ilaçlarınızı ne zaman içiyorsunuz? Yemekten 1-1.30 saat önce içilmeli diye biliyorum ama nasıl denk getireceğim.. akşam yatarken içenleri duyuyorum bi de. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Ben sabah uyandığım gibi hemen içiyorum, zaten kahvaltı hazırlarken felan 1 saate yakın süre geçmiş oluyor sonra kahvaltı yapıyorum.

Kanama alanım 2 hafta once bitti benım lekelenmemde yok suan cok sukur ama korkuyor insan en ufak seyde allahım hayırlsııyla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin İNSAALLAH ALLAHIN izniyle yolu yaraladık ALLAH tamamına erdirsin saglikla kucagimiza almayı nasip etsin İNSAALLAH

Valla hemen hemen senin gibiydim ben de ayni 4 kilo almışım ama zor da olsa yedim ben midem bulandı da yedim ama iştahsız olunca fazla yiyemiyorsun daha yeni yeni tatli seyler yemeye basladim o da kahvalti da tahin pekmez falan en çok eksi elma ve eksi mandalina tarzi seyler kiz cocugu demekki ole yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…