Evet canım gerçekten ölçerken kalbimin atışı bile değişiyor stres yapiyorım demek ki hayırlısıyla 30lu haftalara gelelim insallah o zaman birazcık daha rahatlayacagımı düşünüyorumcanım bence gayet normal strese sokma kendını sen eczaneye gıdene kadar zaten tansıyonun belkı normalken panık olmuşssundur yukselmıştır o yuzden stres olma benm bazen panık oldugumda korktugumda 16 yı bıle buluyordu tansıyonumu ölçerlerken özellikle yukselıyordu :))
cok agır yemekler yiyip sındıremedıysen ondan olmuştur canım 16 nın üstundde olursa buyuk tansıyonun o zamn tansıyon hastası sayarlar sen stres olmuşssundur birde yedıklerın hafıfte olsa etkıledı ıse eczaneye gıdene kadar yyukselmıstır jkorkudan zaten:)) kendımden bılıyorum suan umarım ıuyısındır eger tansıyon aletı almadıysanda omron marka alabılırsın koldan ölçen onlar iyiKızlar geldim şimdi idrarda protein negatif şükür alttan ultrasonla bebeğe bakıldı bebek iyi şükürler olsun. Hastaneden çıkarken tansiyon 13-7ydi. 16 olunca kritik dedi kadın doğumcu ben şimdi iyi bir makine alıp takip etmek istiyorum bildiğiniz iyi bir marka var mi? Bir de birkaç gündür ailemin yanındaydım çok ağır beslendim tatlı falan devamli bu da tansiyona neden olur mu? Bu arada işin tek iyi kismi kizimi gördüm özlemişim 16+2 ama ultrasonda 17+4 cıktı minik tontik.
birde hamılesın kalbın hem bebege hem sana kan pompalıyor azcık yorulsan bıle nefesın daralır nefesın daralınca kalp atısın hızlanır e panıklersın tansıyonun oynar hıc korkma bence bebegıne odaklan :)) bende sizinle aynı zamnalarda hamıleydım 4. ayımda kalbı durdu ense kalınlıgı yuksek cıktı kendımıde parçalasam onu geri getiremem bende bebegımın patalojı sonucunu beklıyorumEvet canım gerçekten ölçerken kalbimin atışı bile değişiyor stres yapiyorım demek ki hayırlısıyla 30lu haftalara gelelim insallah o zaman birazcık daha rahatlayacagımı düşünüyorum
Aa umarım her şey yolunda gider içinizin ferahlayacagı bir sonuç alırsanız insallahbirde hamılesın kalbın hem bebege hem sana kan pompalıyor azcık yorulsan bıle nefesın daralır nefesın daralınca kalp atısın hızlanır e panıklersın tansıyonun oynar hıc korkma bence bebegıne odaklan :)) bende sizinle aynı zamnalarda hamıleydım 4. ayımda kalbı durdu ense kalınlıgı yuksek cıktı kendımıde parçalasam onu geri getiremem bende bebegımın patalojı sonucunu beklıyorum
Günaydın canın Hiç bebekle ilgili şeylere bakmıyorum şuan 1,5 ay daha dişimi sıkarsan deli gibi alişverişe başlayacağız herhalde :)Günaydın kızlarŞu meşhur kasım indirimlerinden bişeyler yakalayan oldu mu? Benim gözüme öyle iyi bi indirim denk gelmedi daha hiç
Canım nasılsın nasil oldun?Günaydın canın Hiç bebekle ilgili şeylere bakmıyorum şuan 1,5 ay daha dişimi sıkarsan deli gibi alişverişe başlayacağız herhalde :)
Şikayetimi soruyorsun vajşnamın üzerindeki o sertlik şişlik hep oluyor sabahtan akşama kadar o da beni strese sokuyor kasıklarımda kramp gibi bşr baskı hissediyorum.zaten sürekli de yatıyorum uzanıyorum dinlenmeye çalışıyorum. Yanlızlık var yine stres boşluk o hiçlik denen şeyin tam ortasına düşmüş gibiyim sadeceCanım nasılsın nasil oldun?
Bu geçici bir süreç olur insallah aklıma geldikçe dua ediyorum bilinmezlik gerçekten çok kötü hissettiriyor anlayabiliyorum umarım her şey yolunda gider canım benimŞikayetimi soruyorsun vajşnamın üzerindeki o sertlik şişlik hep oluyor sabahtan akşama kadar o da beni strese sokuyor kasıklarımda kramp gibi bşr baskı hissediyorum.zaten sürekli de yatıyorum uzanıyorum dinlenmeye çalışıyorum. Yanlızlık var yine stres boşluk o hiçlik denen şeyin tam ortasına düşmüş gibiyim sadece
Limonlu su olabilir canimBugün sabahtan beri tansiyonum 13-8. Yeni anksiyetem vatana millete hayırlı olsun :) ölçtükce de düşmüyor herhalde kizlar ne yapayım?
İctim şimdi 12/8 olmuş canım şükürLimonlu su olabilir canim
evet normal tansıyonunuzda o olabılır dediğiniiz zgibi umarım hersey guzel olur sızın ıcınde bence papatya cyı için arada limonlu su iç oda düşürüyor stresten uzak dur meditasyon müzikleri dinle dua edebılırsın senı mutlu edecekler meşgalerle ılgılenAa umarım her şey yolunda gider içinizin ferahlayacagı bir sonuç alırsanız insallahTek duam bu süreci sağlıkla atlatmak. Evet omron aldım ölçüyorum bugün 13-8 mesela genelde 12-8 falan oluyor belki de normalim bu bilmiyorum hamile değilken hiç ölcmedigim icin
ben bi oto koltuğu alacaktım ama ondan da yine vazgeçtik biz de birazGünaydın kızlarŞu meşhur kasım indirimlerinden bişeyler yakalayan oldu mu? Benim gözüme öyle iyi bi indirim denk gelmedi daha hiç
tedirgin oldukça da düşmez aslında kısır döngü gibi olur canım sakinleş nefesini düzenleBugün sabahtan beri tansiyonum 13-8. Yeni anksiyetem vatana millete hayırlı olsun :) ölçtükce de düşmüyor herhalde kizlar ne yapayım?
ahahaha biz de aynıyız işteGünaydın canın Hiç bebekle ilgili şeylere bakmıyorum şuan 1,5 ay daha dişimi sıkarsan deli gibi alişverişe başlayacağız herhalde :)
Allah razı olsun canım benim. Çok saol geçecek inşallah şu stresli süreçi atlatayım da rahat edeceğimBu geçici bir süreç olur insallah aklıma geldikçe dua ediyorum bilinmezlik gerçekten çok kötü hissettiriyor anlayabiliyorum umarım her şey yolunda gider canım benim
Ben de aman aman bir indirim göremedim hiç. 8 Kasım Trendyol indirimi bekliyorum bakalım belki onda olabilirGünaydın kızlarŞu meşhur kasım indirimlerinden bişeyler yakalayan oldu mu? Benim gözüme öyle iyi bi indirim denk gelmedi daha hiç
Benim de sezeryanimda belimden iğneyle uyusturdular. Benim hic sizin gibi ağrım vs olmadi bende. Tabu bir iki hafta hafif iğne yerinde ağrı oldu Sonra geçti. İğnenin çapını düşününce o da çok normal diye düşünüyorum. Sanırım bu da bünyede bünyeye değişiyor, doğumdan sonra ben çok kahve içtim, doktorum öyle demisti 2-3 saatte bir nescafe iç demisti belki de onun etkisi olmuştur belki de bünye meselesi bilemiyorum...Evet kisiden kisiye degisiyor bu isler bence. Benim daha sonra.iğne agrim cok oldu. Genel.anestezi olanlar beni gorunce sen bize gore cok iyisin demislerdi. Kafam karisik acikcasi. Kimisi belden iğne vurdurmak iyi degil ileride bel sorunlariniz olabilir diyo. Ben de bilmiyorum ki kimin soyledigi dogru.
Ahaha ben de gaza geliyorum hayır bir de gebelik sayfalarına baktığımız için sürekli instadan karşıma bebek eşyalarının reklamları çıkıyorben bi oto koltuğu alacaktım ama ondan da yine vazgeçtik biz de birazLeedong yavaştan alma taraftarıyız artık almaya başlayınca başımıza neler gelecek göreceğiz
bi tek hepsiburada da favorilediğim kitaplar vardı onlardan bi 5-6 tane aldım başka da zaten kayda değer indirim görmedim ben.
tedirgin oldukça da düşmez aslında kısır döngü gibi olur canım sakinleş nefesini düzenle
benim de ilk yükseldiği zaman ben limonlu su içmiştim kısa sürede görüşümü düzeltmişti.
ahahaha biz de aynıyız işteaileler frenleyip duruyor şunu da atlatın bunu da atlatın hepsi hallolur diye. hayırlısı artık hepsi hallolur diye ben de saldım biraz sadece favorilere atıyorum
Ben sabah uyandığım gibi hemen içiyorum, zaten kahvaltı hazırlarken felan 1 saate yakın süre geçmiş oluyor sonra kahvaltı yapıyorum.Kızlar kan ilaçlarınızı ne zaman içiyorsunuz? Yemekten 1-1.30 saat önce içilmeli diye biliyorum ama nasıl denk getireceğim.. akşam yatarken içenleri duyuyorum bi de. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Amin İNSAALLAH ALLAHIN izniyle yolu yaraladık ALLAH tamamına erdirsin saglikla kucagimiza almayı nasip etsin İNSAALLAHKanama alanım 2 hafta once bitti benım lekelenmemde yok suan cok sukur ama korkuyor insan en ufak seyde allahım hayırlsııyla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Valla hemen hemen senin gibiydim ben de ayni 4 kilo almışım ama zor da olsa yedim ben midem bulandı da yedim ama iştahsız olunca fazla yiyemiyorsun daha yeni yeni tatli seyler yemeye basladim o da kahvalti da tahin pekmez falan en çok eksi elma ve eksi mandalina tarzi seyler kiz cocugu demekki ole yapiyorSizinde mi mideniz hassas hala , ay ofiste 3 kişiyiz hamile olan , ikiside kilolu hamile kaldılar ve iştahları acayip acık yemek saatlerinde 1 ekmek yiyorlar bense 1 tabak ekmeksiz corba 3 kasık pilav doyuyorum fazla gelıyor ve onlara göre zatıf hamile kaldım suandada 4 kilo aldım zorlu hamilelik sürecim sürekli yatsamda stresten alamadım diye düşünüyorum midemde hala hassas eskisi gibi olmasada hala tiksindiğim azda olsa midemin bulandıgını hissediyorum bazen artıyor bazen azalıyor bu, hamileliğimin ilk donemleri deli gibi limon yedim hala sevıyorum limonu 4 ay agzıma tatlı koymadım gecen yemekten sonra tatlı cekti mesela canım bir sürü ekler aldım yolda yemeye basladım evi bekleyemedim hala artık az az tatlıda ister oldu canım hamilelik işte farklı bir süreç annem her gün farklı uyanırsın diyor gerçektende oyle