2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Aslında şöyle denilmek isteniyor sanırım vücut kusmayla birikmiş toksikleri atıyor böylece daha sağlıklı gebelik geçiriyor buda vucuttsan bünyeye göre değişiyor ve böyle biliyorum belki benimkide yanlış olabilir:) hatta biyerde okudum anne gebeliğe hazır değilse çok kusar falan yaziyodu bu biraz saçma geldi:/

Benimde bildiğim hergün yükselen betahcg hormonu kusturur hatta üç ayın sonunda zirveyi bulur ve düşmeye başlar kişi yavaş yavaş bulantılarından kurtulur

Gruba nasil girebiliyorun kizlar

Benimde bildiğim hergün yükselen betahcg hormonu kusturur hatta üç ayın sonunda zirveyi bulur ve düşmeye başlar kişi yavaş yavaş bulantılarından kurtulur
Ama bu durum herkeste geçerli değil ki... benim hiç ksumayi geç mide bulantısı bile olmadı gebeliklerimde...

canlar ben de bir şey sorucam.
ben kahve bağımlısıyım her türlü kahve yani yeter ki olsun. özellikle işteyken içebileceğim bir şeyler önerebilir misiniz ki normalde 8-10 kupa içiyorum işteyken nöbet malum. evde o kadar da tüketmiyorum 2-3 max. bitki çayı vs de kullanılmıyor diye biliyorum gebelikte. siz ne içiyorsunuz su dışında

Yok yok bazen son döneme kadar kusan var bthcg etkisi büyük ama işte herkesin bünyesinde farklı bazıları ilk üç ay da bitiyor bazıları resmen doğuma kadar gidiyor bazılarında hiç bulantı olmuyor kimin nasibine ne düşerse artık:)

Vala ben çay içiyorum zararliysada yapacak bişey yok günde bı bardak kahve icebilirsin bişey olmaz ama ben kola da içiyorum ya onu bırakcam

canım normalde 12. haftaya kadar devam ediyor eğer daha da devam ederse hiperemezis gravidarum deniliyor. ama bu durum biraz ciddi anne adayı yemeden içmeden kesiliyor gebeliği boyunca. yani tuzlu krakerler, kokudan uzak durmayla bile geçebiliyor betahcg ye vücutt alışana kadar devam.

Vala ben çay içiyorum zararliysada yapacak bişey yok günde bı bardak kahve icebilirsin bişey olmaz ama ben kola da içiyorum ya onu bırakcam
ben kuruyum sanki anlamıyorum şu bir aydır normalde 1 litre su içemeyen ben 3 litre su içiyorum. ama hala birşeyler içme isteği bitmiyor

Canm kahvaltıda açık 1 tane çay, gün içinde 1 tane şekersiz Türk kahvesi, akşamları da 1 bardak ıhlamur bazen.

Gruba nasil girebiliyorun kizlar
Özel mesajına dönüş yaptım canım.
Yine de burdan da yazayım.
İlk sayfada listemiz mevcut. Yaşınızı, yaşadığınız şehri, son adet tarihi başlangıcını, kaçıncı çocuk ve başlangıç kilo bilgilerinizi paylaşırsanız listemize sizi de ekleyelim

Ben de göbekten vuruyorum canım mosmor oldum artık ama doktorum göbekten yap dediği için kola geçmedim. Aslında bi dahaki kontrolde ben de soracağım çünkü yer kalmayacak bi süre sonra
Hanimlar bende kan sulandırıcı kullaniyorum gobekten daha iyi emilim oluyor diye biliyorum evet sertlikler htta morarmalar bile yapio bende.

Selam arkadaşlar
Sat göre 8+5
Ben ovulasyon testi kullanmıştım ona göre
6+5 bebeğimin kalp atışını sığamadık bilk gittiğim doktor haftasına göre küçük dedi kalp atışını görüyorum ama ses dinletecek kadar değiş dedi sonra 2 doktor kürtaj dedi yarın bi doktora daha gideceğim
ben ilk kan tahlili 14 yaptırdım 280 Li bişeydi
22 tekrar yaptırdım 1360 lı bişeydi
23 de gittim kese gözükmedi
Tekrar 27 gittim kese vardı
1 de gittim kese oluşmuş bebek yoktu acaba geç döllenme olabir mi dün Altan bakınca duyulurdu ama değilimi bi yandan umudum var bi yandan içim acıyor kalp atışını geç duyan bar mı

Evet benim bütün göbeğime kan oturdu mosmor. Bi kere damara denk gelince hemen kan topluyor zaten
Kizimda 9 ay boyunca yaptım + ecopirin alıyorum ne kan toplamalar morarmalar yaşadım.. sağlıkla dogsunlarda pihtilasmami var sizdede ve kaçık kullaniosunuz igneyi?

Kizimda 9 ay boyunca yaptım + ecopirin alıyorum ne kan toplamalar morarmalar yaşadım.. sağlıkla dogsunlarda pihtilasmami var sizdede ve kaçık kullaniosunuz igneyi?
Evet aynen öyle önceki 2 kayıp kese görünmeden olduğu için hiç birinde iğne vermemişti doktorlar. O yüzden bunda kese görülüp iğne verince havaya uçtum sevinçten. En azından bi önlem alabilicem diye. Benim bi genim homozigot çıktı 4000lik oksapar verdi doktorum yanında da coraspin kullanıyorum

Düşük olma korkusunu nasıl atlatırız bilen var mı ne zaman geçecek bu korku. O kadar telkin ediyorum ama basacikamiyorum galiba
Kuzu hicc aklına getirme kötüyü cagirirsan gelir hep iyi düşün ki bebeğinde iyi olsun bak ben 3 aylık Ken kürtaj oldum 39 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ama ümidim hep tam yoğun bulantım olmasına rağmen gün içinde hiç aklıma
Evet canım çok doğru söylüyorsun bulantilarda bı azalsaydi keyfini surseydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…