- 15 Aralık 2019
- 166
- 221
- 33
- 32
yani yanlış anlamanı istemem ama gebelik kapalı kutu gibi, o nedenle düzenli bir şekilde güvendiğin doktorun gözetimi altında olmalısın (benim fikrim tabi ki)Başka şehirdeym 2 gün sonra gel dedi ama eşim istemiyor. İst da kuzenine gideceğiz
Kuuzm nasıl oldun belirtilerin aynı mı yoksa bir farklılık varmı bende iki gündür belirgin hale gelen bulantı ve iştahsızlık olduSağlıkla alın kucağiniza inşallah
Bugün doktordan geldikten sonra açık kahve koyu sarı gibi akıntım lekelenmem oldu endişelendim açıkçası inşallah benim de geçerBenim de 4 5 gün boyunca geldi açık kahve leke. Progestan kullanıyorum nolur nolmaz diye iğne de oldum
doktor bana kanama alanı olmadığını panik yapmamami ve bunun hormonal olduğunu söyledim ağır kaldırma istirahat halinde ol dedi. Bunu ilk üç ay her hamileye söyliyoruz dedi. Benim şükür lekelenmelerim bitti. Daha önce de yazdım buraya..5. Haftadan sonra yumurtaliktan salgılanması gereken hormon plesentadan salgilaniyormus yetersiz kalınca o yüzden lekelenme olabilirmis. Progestan a devam edin. Inşallah verirler. bulamazsanız eğer eşim doktor benim tc nizi verin ona yazdirayim recetenizin fotosunu atarim
Evet mecburi gittk canım düğüne gelmiştik bulantıdan duramıyordum bebek kontrolüm 19 unaydı. Doğru söylüyorsunyani yanlış anlamanı istemem ama gebelik kapalı kutu gibi, o nedenle düzenli bir şekilde güvendiğin doktorun gözetimi altında olmalısın (benim fikrim tabi ki)
Bugün doktordan geldikten sonra açık kahve koyu sarı gibi akıntım lekelenmem oldu endişelendim açıkçası inşallah benim de geçer
Bnde yyasdim lekelenmeyi dun soluk kirmizi renkte az miktar peceteye silince geldi stresten uyuyamadim sabahta cok az kahve geldi dr a sordum endise edecek durum degil dedi simdi hala az az kahve lekelenme oluyo sorun yoktur heralde yaBana doktorların söyledikleri her üç kadindan biri lekeleme yaşıyor. Miktarı çok kırmızı ve ağrılı olmadığı sürece kese de iyi gözüküyorsa sorun yapmayın. Ben alışmıştım buna da kendimi inandirdim şuan yok. Ama oladabilir dedi doktor ara ara. Kalbinizi ferah tutun
Benim daha önceden bir düşüğüm olduğu icin pimpirikleriniyorum diye doktor bana progestan verdi. Başka bir doktor almana gerek yok progestan i dedi ama ben keşke dememek adına kullanıyorumBnde yyasdim lekelenmeyi dun soluk kirmizi renkte az miktar peceteye silince geldi stresten uyuyamadim sabahta cok az kahve geldi dr a sordum endise edecek durum degil dedi simdi hala az az kahve lekelenme oluyo sorun yoktur heralde ya
Keseyle ilgili önceki randevuya göre büyümüş dedi aslında, kalp atışını tam duyamayınca içime kurt düştü. Önceki düşüğüm sarı lekeyle başlamıştı aynı şeyleri Yaşar mıyım diye korkuyor insan ama kötüyü çağırmamakta fayda var tabi inşallah nasip olur sağlıklıdır. Hepimiz güzelce kucağımıza alalımBana doktorların söyledikleri her üç kadindan biri lekeleme yaşıyor. Miktarı çok kırmızı ve ağrılı olmadığı sürece kese de iyi gözüküyorsa sorun yapmayın. Ben alışmıştım buna da kendimi inandirdim şuan yok. Ama oladabilir dedi doktor ara ara. Kalbinizi ferah tutun
Cok şükür, ya bni bu da korkutuyor bi rahata ereemedim o akintiyi gorunce basimdan asagi kaynar sular döküldü. Nasi zor bir donemmis. Snn yazdiklarin da icime su serpiyo cok sağol. Intten de baktim kahve lekelenme olabilir yaziyor siddetli agri sanci yoksa diye. Ruyama girdi dr bakiyor birsey yok diyor sağlıklı falan diyo onu bile zihnim olumsuzdan uzaklassin diye düşünüyorum. Sabah ilk işim adendo almak oldu icimi rahatlatir diye düşündüm pazartesi gelicek insallah. Vallahi iyiki şu platform var ya cidden bilmediklarimizi ogreniyoruzBenim daha önceden bir düşüğüm olduğu icin pimpirikleriniyorum diye doktor bana progestan verdi. Başka bir doktor almana gerek yok progestan i dedi ama ben keşke dememek adına kullanıyorum
Doktorunuz vermediyse gerek yoktur. Çünkü kullanmama gerek yok diyen doktor okadar rahattı ki. Kese iyi kalp atışı var. Hormonal bunlar cogu kadında olur. Şimdiki yeni doktorlar şeker gibi progestan veriyorlar diyip kızdı hattaen iyisini size kendinizi en iyi hissettiren doktor bilir. Siz onu dinleyin. Benim 4 5 gün boyunca her tuvaletimden sonra peceteye kahve akinti gelmişti. 3 gün gelmedi iki gün ara ara yine geldi. Şuan bir şey yok şükür.
Inşallah sağlıklıysa devam edicek surecimiz zaten. Allahım hepimize sağlıklı salih evlatlar versin. Az kaldı bir ay daha dışımızı sıkıp rahata ericezKeseyle ilgili önceki randevuya göre büyümüş dedi aslında, kalp atışını tam duyamayınca içime kurt düştü. Önceki düşüğüm sarı lekeyle başlamıştı aynı şeyleri Yaşar mıyım diye korkuyor insan ama kötüyü çağırmamakta fayda var tabi inşallah nasip olur sağlıklıdır. Hepimiz güzelce kucağımıza alalım
Rica ederim. Ben de iki kere kürtaj olduğumu gördüm rüyamda mesela. Kan gördüm rüya bozulmuştur diye sevindim bilinçaltı hepCok şükür, ya bni bu da korkutuyor bi rahata ereemedim o akintiyi gorunce basimdan asagi kaynar sular döküldü. Nasi zor bir donemmis. Snn yazdiklarin da icime su serpiyo cok sağol. Intten de baktim kahve lekelenme olabilir yaziyor siddetli agri sanci yoksa diye. Ruyama girdi dr bakiyor birsey yok diyor sağlıklı falan diyo onu bile zihnim olumsuzdan uzaklassin diye düşünüyorum. Sabah ilk işim adendo almak oldu icimi rahatlatir diye düşündüm pazartesi gelicek insallah. Vallahi iyiki şu platform var ya cidden bilmediklarimizi ogreniyoruz
Alttan ultrason mu yaptı kuuzmBugün doktordan geldikten sonra açık kahve koyu sarı gibi akıntım lekelenmem oldu endişelendim açıkçası inşallah benim de geçer
YaaRica ederim. Ben de iki kere kürtaj olduğumu gördüm rüyamda mesela. Kan gördüm rüya bozulmuştur diye sevindim bilinçaltı hep
Ama moralinizi yüksek tutun. Ben etrafta sorunsuz hamileliği geçen tekte hamile kalan görmedim zaten artık hamilelikler böyle ne yazık ki. Bi suriyeliler tekte doguruyor baksa da görmedim
Çok teşekkür ederim vermişler reçetesiz şükür. Allah razı olsun düşünmeniz yeterliBenim de 4 5 gün boyunca geldi açık kahve leke. Progestan kullanıyorum nolur nolmaz diye iğne de oldum
doktor bana kanama alanı olmadığını panik yapmamami ve bunun hormonal olduğunu söyledim ağır kaldırma istirahat halinde ol dedi. Bunu ilk üç ay her hamileye söyliyoruz dedi. Benim şükür lekelenmelerim bitti. Daha önce de yazdım buraya..5. Haftadan sonra yumurtaliktan salgılanması gereken hormon plesentadan salgilaniyormus yetersiz kalınca o yüzden lekelenme olabilirmis. Progestan a devam edin. Inşallah verirler. bulamazsanız eğer eşim doktor benim tc nizi verin ona yazdirayim recetenizin fotosunu atarim
Canım kendim yapıyorum alıştım çok hafif bi acı yani. Malesef benim pıhtılaşma olan genim homozigot olduğu için 2 de kaybım olduğu için hem iğne hem coraspin 9 ay kullanacağım doktorum öyle söyledi. Bazılarının bi süre sonra kesiyormuş doktoru doktorun sana söyledi mi şu kadar kullanacaksın diyeMerhaba benim doktorum göbekten yA da koldan yap demişti hangisi sana daha kolay geliyorsa diye.Benim iğnemi eşim yapıyor, siz kendiniz mi yapıyorsunuz çok acımıyor mu ? 9 aya kadar mı böyle sürecek bu
Rica ediyorum. şifa olsunÇok teşekkür ederim vermişler reçetesiz şükür. Allah razı olsun düşünmeniz yeterliinşallah biter benimki de bi an önce
Yok canım karından baktıAlttan ultrason mu yaptı kuuzm
İnşallah canım ya sağ ol desteğin içinInşallah sağlıklıysa devam edicek surecimiz zaten. Allahım hepimize sağlıklı salih evlatlar versin. Az kaldı bir ay daha dışımızı sıkıp rahata ericez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?