- 3 Mayıs 2016
- 268
- 557
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #8.681
23nde transfer oldum. Yarın 9.gün olacak. Günlerdir beklemedeyim hiç bu kadar ümitsizliğe düşmemiştim hiç iyi değilimVarsa çıkar zaten canım 10.günün oluyor değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
23nde transfer oldum. Yarın 9.gün olacak. Günlerdir beklemedeyim hiç bu kadar ümitsizliğe düşmemiştim hiç iyi değilimVarsa çıkar zaten canım 10.günün oluyor değil mi
Yarın 9.gün yaptırıp kurtulacağım dayanamıyorumAynen bende öyleyim kaçıncı günün yarın
Eşim izin vermiyor zaten ama yarın iğne günüm eşim acaba acile gitmişken kan mı versek dedi yarın 8.günüm olcak sizce?Hayır yapma ya sabret biraz daha
Benimde 7.günüm akıntı var mı bilmiyorum sanki çok az var gibi ama emin değil günde 3 kere progestan fitil kullandığım için genelde onun akıntısı oluyor oyüzden emin olamıyorum ama karnıma ağrılar giriyorKızlar transfer gününü saymazsak bugün 6. Günüm ve şeffaf akıntım çoğaldı sanki sizde de durumlar nasıl ?
Çok zor dimi beklemekYarın 9.gün yaptırıp kurtulacağım dayanamıyorum
Öyle gerçekten ve adet sancılarımın başlaması beni psikolojik olarak çok düşürdü. Bu şekilde bir kaç gün daha geçiremem kendimi tanıyorum. Hem 7.gün bile öğrenen varÇok zor dimi beklemek
Kuzum her adet belirtisi adet olcaksın anlamına gelmiyor aksine hamilelik belirtiside adet olcakmış hissi oluyor bende dün bi adet olcakmışım gibi his geldi sonra geçti hakkımızda hayırlısı olsun inşallah pozitif haberini alırızÖyle gerçekten ve adet sancılarımın başlaması beni psikolojik olarak çok düşürdü. Bu şekilde bir kaç gün daha geçiremem kendimi tanıyorum. Hem 7.gün bile öğrenen var
Yani azda olsa çıkar diye düşünüyorum ama tutunmasına bağlı tabi kimiside 10.günde belli oluyor ama ben dayanamazdım verirdim çok sabırsız biriyimEşim izin vermiyor zaten ama yarın iğne günüm eşim acaba acile gitmişken kan mı versek dedi yarın 8.günüm olcak sizce?
Maşallah allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzum bizede bol bol dua edermisin hamilelerin dua tutarmışMerhaba kızlar 5+1 de anca gidebildim dra kese görmeye Eki Görüntüle 3344390
Ederim tabiki canim, allah hicbirimizin emeğini bosa cikarmasin insallahMaşallah allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzum bizede bol bol dua edermisin hamilelerin dua tutarmış
İşte bende sabırsızım evde test var ama cesaretim yok zaten idrara daha düşmez diye düşünüyorum kan daha mantıklıYani azda olsa çıkar diye düşünüyorum ama tutunmasına bağlı tabi kimiside 10.günde belli oluyor ama ben dayanamazdım verirdim çok sabırsız biriyim
Aminn senin kaçıncı gün embriyosuydu ve kaç tane koyduEderim tabiki canim, allah hicbirimizin emeğini bosa cikarmasin insallah
5.gün embriyosuydu 1 adet koyuldu canim seninAminn senin kaçıncı gün embriyosuydu ve kaç tane koydu
Fitil akıntısınin dışında bı akıntı canım bendeki benimde dün gitmişti ağrılar şuan belim karnım feci ağrıyorBenimde 7.günüm akıntı var mı bilmiyorum sanki çok az var gibi ama emin değil günde 3 kere progestan fitil kullandığım için genelde onun akıntısı oluyor oyüzden emin olamıyorum ama karnıma ağrılar giriyor
Amin canım inşallah. Bu resmen adet sancısı diğer kramplar gibi değil. Galiba biraz da hissediyorum sanırım. Hep hissederim zaten. En iyisi kan verip rahatlamak. Yarın ola hayrolaKuzum her adet belirtisi adet olcaksın anlamına gelmiyor aksine hamilelik belirtiside adet olcakmış hissi oluyor bende dün bi adet olcakmışım gibi his geldi sonra geçti hakkımızda hayırlısı olsun inşallah pozitif haberini alırız
Bende aynı durumdayımÖyle gerçekten ve adet sancılarımın başlaması beni psikolojik olarak çok düşürdü. Bu şekilde bir kaç gün daha geçiremem kendimi tanıyorum. Hem 7.gün bile öğrenen var
Ya ben idrar testi yapmam zaten moral bozuyor direk kan daha mantıklıİşte bende sabırsızım evde test var ama cesaretim yok zaten idrara daha düşmez diye düşünüyorum kan daha mantıklı
Bende de durum aynı o yüzden beklemek yerine şu testi yapıp kurtulmak istiyorumFitil akıntısınin dışında bı akıntı canım bendeki benimde dün gitmişti ağrılar şuan belim karnım feci ağrıyor
Senin kaçıncı gün canımBende aynı durumdayım