2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar transfer gününü saymazsak bugün 6. Günüm ve şeffaf akıntım çoğaldı sanki sizde de durumlar nasıl ?
Benimde 7.günüm akıntı var mı bilmiyorum sanki çok az var gibi ama emin değil günde 3 kere progestan fitil kullandığım için genelde onun akıntısı oluyor oyüzden emin olamıyorum ama karnıma ağrılar giriyor

Merhaba kızlar 5+1 de anca gidebildim dra kese görmeye 😁
IMG_20231201_095403.jpg

Öyle gerçekten ve adet sancılarımın başlaması beni psikolojik olarak çok düşürdü. Bu şekilde bir kaç gün daha geçiremem kendimi tanıyorum. Hem 7.gün bile öğrenen var
Kuzum her adet belirtisi adet olcaksın anlamına gelmiyor aksine hamilelik belirtiside adet olcakmış hissi oluyor bende dün bi adet olcakmışım gibi his geldi sonra geçti hakkımızda hayırlısı olsun inşallah pozitif haberini alırız 🙏🧿❤️

Eşim izin vermiyor zaten ama yarın iğne günüm eşim acaba acile gitmişken kan mı versek dedi yarın 8.günüm olcak sizce?
Yani azda olsa çıkar diye düşünüyorum ama tutunmasına bağlı tabi kimiside 10.günde belli oluyor ama ben dayanamazdım verirdim çok sabırsız biriyim

Yani azda olsa çıkar diye düşünüyorum ama tutunmasına bağlı tabi kimiside 10.günde belli oluyor ama ben dayanamazdım verirdim çok sabırsız biriyim
İşte bende sabırsızım evde test var ama cesaretim yok zaten idrara daha düşmez diye düşünüyorum kan daha mantıklı

Benimde 7.günüm akıntı var mı bilmiyorum sanki çok az var gibi ama emin değil günde 3 kere progestan fitil kullandığım için genelde onun akıntısı oluyor oyüzden emin olamıyorum ama karnıma ağrılar giriyor
Fitil akıntısınin dışında bı akıntı canım bendeki 🤔 benimde dün gitmişti ağrılar şuan belim karnım feci ağrıyor

Kuzum her adet belirtisi adet olcaksın anlamına gelmiyor aksine hamilelik belirtiside adet olcakmış hissi oluyor bende dün bi adet olcakmışım gibi his geldi sonra geçti hakkımızda hayırlısı olsun inşallah pozitif haberini alırız 🙏🧿❤️
Amin canım inşallah. Bu resmen adet sancısı diğer kramplar gibi değil. Galiba biraz da hissediyorum sanırım. Hep hissederim zaten. En iyisi kan verip rahatlamak. Yarın ola hayrola

X