- 14 Şubat 2021
- 8.432
- 22.635
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #8.641
Bşraz daha bekle öyle yap bence şimdi yapma Allah korusun çıkmazsa üzülür etkilenirsin5. Gün embriyosu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bşraz daha bekle öyle yap bence şimdi yapma Allah korusun çıkmazsa üzülür etkilenirsin5. Gün embriyosu
Hayır yapmadım ama regl olucakmışım gibi ağrı oluyor yani bu gerçekten çok saçma tuttuğuna inanmak istesemde inanamıyorum bu ağrı yüzünden resmen adet sancısı o yüzden testi yapıp kurtulmak istiyorumTest yaptın mı sen cnm
Ama bu şekilde yaparsan zaten etkilenir olumlu düşünki olumlu olsun adet sancısı zaten gebelik ile aynı belirtilere sahip en azından 2 gün daha dayan öle yap şimdi düşük çıkarsa ona da üzüleceksinHayır yapmadım ama regl olucakmışım gibi ağrı oluyor yani bu gerçekten çok saçma tuttuğuna inanmak istesemde inanamıyorum bu ağrı yüzünden resmen adet sancısı o yüzden testi yapıp kurtulmak istiyorum![]()
Kaçıncı gün canım ?Ay çok gerginim kızlar ya belirtim olmaması beni çok üzüyor, eğer gebelik olursa ki inşallah olur belirti olmuyormuş diye bas bas bağıricam burda .
saliya kadar bekleyecek misin canım ?Hayır yapmadım ama regl olucakmışım gibi ağrı oluyor yani bu gerçekten çok saçma tuttuğuna inanmak istesemde inanamıyorum bu ağrı yüzünden resmen adet sancısı o yüzden testi yapıp kurtulmak istiyorum![]()
4. Gün bugünKaçıncı gün canım ?
Burda çok okuduk belirti olmayıp hamile çıkan.
Amin canim benim hepimize inşallah, dün gece hesap yaptım Ağustos ayından bu yana 130 bin TL harcamışüzüldüm kendi kendime, eşime kendime çocuğumuz olsun diye nasıl çabalıyoruz çalışıyoruz , ,Allah'ım hepimize nasip etsin bebeklerimizi kucağımıza alalım sağlıkla.
Haklısınız kızlar maddi olarak ayrı zor manen ayrı zor. Rabbim bu imtihan sonrası yüzümüzü mutlu haberle güldürsün insallahAmin canımm , o kadar haklısın ki bizim de tüp bebek sürecimiz maddi olarak yordu bizi , Rabbim bu yolda hepimize kuvvet versin inşallah maddi manevi zor ama sonu güzel olsun yeter kiamin canım Rabbim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin hepimize
![]()
Amin inşallahHaklısınız kızlar maddi olarak ayrı zor manen ayrı zor. Rabbim bu imtihan sonrası yüzümüzü mutlu haberle güldürsün insallah
Canım belirti için de çok erken hiç olmayabilirde. İnşallah hamilesindir4. Gün bugün
İnşallah canımİnşallah sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olur kuzum seninde hayırlı olsun transferin kaçıncı gün kaç embriyo konuldu kuzum?
Bilmiyorum eşimden test istedim alacak pazartesi yapayım diyorumsaliya kadar bekleyecek misin canım ?
Ya ben kaç gece ağladım adet oldum olcam diye geceleri uyumadım az biraz tuvaletim gelse gitmeye korkuyordum adet olacam kan görecem diye tutunuyor diye düşün lütfenHayır yapmadım ama regl olucakmışım gibi ağrı oluyor yani bu gerçekten çok saçma tuttuğuna inanmak istesemde inanamıyorum bu ağrı yüzünden resmen adet sancısı o yüzden testi yapıp kurtulmak istiyorum![]()
Benimde bugun transferin 7.günü 3.gün 3 embriyo konuldu kuzum :)İnşallah canımbugün transferin 5. Günü 2 embriyo konuldu
Senin nasıl canım?
İyi o zmn yola devamSürekli Elif hemşireyle görüşüyoruz hoca devam dedi diyor![]()
Benimde bugun transferin 7.günü 3.gün 3 embriyo konuldu kuzum :
Ben 2 Kasım'da transfer oldum 9 Kasım'da pozitif gördümSenin transfer ne zamandı canım? Mecbur alacağım iğneleri
Maşallah canım senin gününe az kalmış inş pozitif sonuç görürsünBenimde bugun transferin 7.günü 3.gün 3 embriyo konuldu kuzum :)
Ben hala kullanıyorum canım şuan progestan 34 tane oksaparda 29 tane kullandım doktorum devam et bırakma diyorKızlar benim transfer 5 inde bugün progestan ve oksapara başladık bunlar transfer sonrasında da devam edicek mi acayip yakıyorlar ya
Yaaaa hamile kalınca da devam yani ben ilk tüp bebeğimde hiç kullanmadım yani pozitif olduktan sonra insanın gözü görmez ama yürüyemiyprum bazen ağrıdanBen hala kullanıyorum canım şuan progestan 34 tane oksaparda 29 tane kullandım doktorum devam et bırakma diyor