• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayır yapmadım ama regl olucakmışım gibi ağrı oluyor yani bu gerçekten çok saçma tuttuğuna inanmak istesemde inanamıyorum bu ağrı yüzünden resmen adet sancısı o yüzden testi yapıp kurtulmak istiyorum 😭
Ama bu şekilde yaparsan zaten etkilenir olumlu düşünki olumlu olsun adet sancısı zaten gebelik ile aynı belirtilere sahip en azından 2 gün daha dayan öle yap şimdi düşük çıkarsa ona da üzüleceksin

Amin canim benim hepimize inşallah, dün gece hesap yaptım Ağustos ayından bu yana 130 bin TL harcamış 😔 üzüldüm kendi kendime, eşime kendime çocuğumuz olsun diye nasıl çabalıyoruz çalışıyoruz , ,Allah'ım hepimize nasip etsin bebeklerimizi kucağımıza alalım sağlıkla.

Amin canımm , o kadar haklısın ki bizim de tüp bebek sürecimiz maddi olarak yordu bizi , Rabbim bu yolda hepimize kuvvet versin inşallah maddi manevi zor ama sonu güzel olsun yeter ki 🤲🏻 amin canım Rabbim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin hepimize 🤲🏻❤️
Haklısınız kızlar maddi olarak ayrı zor manen ayrı zor. Rabbim bu imtihan sonrası yüzümüzü mutlu haberle güldürsün insallah

Hayır yapmadım ama regl olucakmışım gibi ağrı oluyor yani bu gerçekten çok saçma tuttuğuna inanmak istesemde inanamıyorum bu ağrı yüzünden resmen adet sancısı o yüzden testi yapıp kurtulmak istiyorum 😭
Ya ben kaç gece ağladım adet oldum olcam diye geceleri uyumadım az biraz tuvaletim gelse gitmeye korkuyordum adet olacam kan görecem diye tutunuyor diye düşün lütfen 🤎

Kızlar benim transfer 5 inde bugün progestan ve oksapara başladık bunlar transfer sonrasında da devam edicek mi acayip yakıyorlar ya
Ben hala kullanıyorum canım şuan progestan 34 tane oksaparda 29 tane kullandım doktorum devam et bırakma diyor

Ben hala kullanıyorum canım şuan progestan 34 tane oksaparda 29 tane kullandım doktorum devam et bırakma diyor
Yaaaa hamile kalınca da devam yani ben ilk tüp bebeğimde hiç kullanmadım yani pozitif olduktan sonra insanın gözü görmez ama yürüyemiyprum bazen ağrıdan

Back
X