- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #8.701
6. Günüm bu gün bel ağrısı da başladıSenin kaçıncı gün canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6. Günüm bu gün bel ağrısı da başladıSenin kaçıncı gün canım
Benim 3. Gün 3 embriyo konuldu kuzum ama tedirginim tutmadıysa diye5.gün embriyosuydu 1 adet koyuldu canim senin
Evet canım kan verdim 6.8 çıktı doktorum ilaçları bıraktırmadı kimyasal olma ihtimali çok yüksek ama 17 ile başlayıp doğum yapan hastam vardı Ptesi tekrar kan verelim dedi
İnşallah tutunma ağrılarıdırFitil akıntısınin dışında bı akıntı canım bendekibenimde dün gitmişti ağrılar şuan belim karnım feci ağrıyor
Aaaaaa ciddi misinEvet canım kan verdim 6.8 çıktı doktorum ilaçları bıraktırmadı kimyasal olma ihtimali çok yüksek ama 17 ile başlayıp doğum yapan hastam vardı Ptesi tekrar kan verelim dedi
Ayyyyyy vallahi bütün dualarım seninle 1 fatiha 3 ihlas okudum şimdi senin içinEvet canım kan verdim 6.8 çıktı doktorum ilaçları bıraktırmadı kimyasal olma ihtimali çok yüksek ama 17 ile başlayıp doğum yapan hastam vardı Ptesi tekrar kan verelim dedi
Haberini bekliyorum kuzum inşallah pozitif sonucu alırsınAmin canım inşallah. Bu resmen adet sancısı diğer kramplar gibi değil. Galiba biraz da hissediyorum sanırım. Hep hissederim zaten. En iyisi kan verip rahatlamak. Yarın ola hayrola
Bak icini ferah tut cunku cok etkiliyor. Bu donemde tiktoktan konustugum bir arkadas vardi azerbaycanli o da transfer oldu herseyi o kadar kafasina takti ki tutmadi. Tutmamasinda ki etkisi cok buyuk bence. Ben icimde vesvese olsa da sonra hep tuttu dedim kendi kendimeBenim 3. Gün 3 embriyo konuldu kuzum ama tedirginim tutmadıysa diye![]()
Valla şaştım kaldım ümidimi kessem mi kesmesem mi hiç bilemiyorumAaaaaa ciddi misin
Aynen kuzum bakalım inşallah pozitif haberini veririz yakın zamandaYa ben idrar testi yapmam zaten moral bozuyor direk kan daha mantıklı
Kesme ona sımsıkı sarılValla şaştım kaldım ümidimi kessem mi kesmesem mi hiç bilemiyorum
Yaaa Allah razı olsun canım benimAyyyyyy vallahi bütün dualarım seninle 1 fatiha 3 ihlas okudum şimdi senin için![]()
Herşeyin hayırlısı olsun kuzumBak icini ferah tut cunku cok etkiliyor. Bu donemde tiktoktan konustugum bir arkadas vardi azerbaycanli o da transfer oldu herseyi o kadar kafasina takti ki tutmadi. Tutmamasinda ki etkisi cok buyuk bence. Ben icimde vesvese olsa da sonra hep tuttu dedim kendi kendime
Yaa inşallah öyledir canım benimKesme ona sımsıkı sarılannesi bak bırakmamış seni inşallah da bırakmaz geç tutunmuş demekki saklamış kendini bak nasıl süpriz yaptı
Benşm erken ama henüz hiç bir belirtim yok nötürüm resmenYaaa Allah razı olsun canım benimben de sabah dua ettim kan vermeden önce benimki negatif olsa bile bu süreçte heyecanla bekleyenler var Allahım sen onların yollarını kolaylaştır diye. Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
![]()
İnşallah canım sen sadece umudunu kesme Rabbim'e sığınYaa inşallah öyledir canım benim![]()
Ya bu süreçte forumda o kadar yorum okudum ki bazıları 2003ten falan çok fazla belirtisiz hamile olan gördüm o yüzden hiç sıkma güzel canınıBenşm erken ama henüz hiç bir belirtim yok nötürüm resmen
Amin canım.Pek ümidim yok ama olumlu yada olumsuz sonucu bildireceğimHaberini bekliyorum kuzum inşallah pozitif sonucu alırsın![]()
Biraz geç oldu bugün buraya gelmem ama pozitif haberimle geldim inşallah beta değerim 278 çıktıAminn ne güzel rüya görmüşsünallah inşallah pozitif haberini alıcazz
![]()