2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Evet canım kan verdim 6.8 çıktı doktorum ilaçları bıraktırmadı kimyasal olma ihtimali çok yüksek ama 17 ile başlayıp doğum yapan hastam vardı Ptesi tekrar kan verelim dedi
Ayyyyyy vallahi bütün dualarım seninle 1 fatiha 3 ihlas okudum şimdi senin için ☺️☺️☺️☺️☺️

Benim 3. Gün 3 embriyo konuldu kuzum ama tedirginim tutmadıysa diye 🥺
Bak icini ferah tut cunku cok etkiliyor. Bu donemde tiktoktan konustugum bir arkadas vardi azerbaycanli o da transfer oldu herseyi o kadar kafasina takti ki tutmadi. Tutmamasinda ki etkisi cok buyuk bence. Ben icimde vesvese olsa da sonra hep tuttu dedim kendi kendime

Ayyyyyy vallahi bütün dualarım seninle 1 fatiha 3 ihlas okudum şimdi senin için ☺️☺️☺️☺️☺️
Yaaa Allah razı olsun canım benim 🥰 ben de sabah dua ettim kan vermeden önce benimki negatif olsa bile bu süreçte heyecanla bekleyenler var Allahım sen onların yollarını kolaylaştır diye. Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻

Bak icini ferah tut cunku cok etkiliyor. Bu donemde tiktoktan konustugum bir arkadas vardi azerbaycanli o da transfer oldu herseyi o kadar kafasina takti ki tutmadi. Tutmamasinda ki etkisi cok buyuk bence. Ben icimde vesvese olsa da sonra hep tuttu dedim kendi kendime
Herşeyin hayırlısı olsun kuzum 🙏 içimi ferah tutmaya çalışıyorum 🙏🙏

Yaaa Allah razı olsun canım benim 🥰 ben de sabah dua ettim kan vermeden önce benimki negatif olsa bile bu süreçte heyecanla bekleyenler var Allahım sen onların yollarını kolaylaştır diye. Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻
Benşm erken ama henüz hiç bir belirtim yok nötürüm resmen

Aminn ne güzel rüya görmüşsün 😍😍 allah inşallah pozitif haberini alıcazz 🙏😍
Biraz geç oldu bugün buraya gelmem ama pozitif haberimle geldim inşallah beta değerim 278 çıktı 🧿🧿🧿🧿🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 herşey yolunda şimdilik çok şükür ilaçları aynen kullanmaya devam pazartesi bi test daha verelim dedi merkezdeki hemşire artışımız nasılmış görelim diye buradaki doktorum da çarşamba günü gel bi muayene edelim biraz erken olur ama belki küçük nir kese görebiliriz dedi 😍😍😍😍😍😍 çift transfer oldum ama ikiz olup olmadığı en net keselerle belli olur dedi

X