• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet aşkım anladım 🥹
Ben çok ağır atlattım o süreci doktorumda gördü nasıl etkilendiğimi bana çözdürüp ngs yaptırmayı önerdi. Dondur çöz tutunma ihtimalini 3% düşüyormuş. Bakalım bizi ne bekliyor. O riski aldım ama diğer türlüde rahat edemezdim. Doğru diyorsun Allah nasip etmeyecekse ngs pgt olsa bile etmiyor. Hakkımzıda hayırlısı olsun canım inşallah. Bu sefer tüm tuşlara bastık yani, trombofili paneli tüm testleri yaptırdım her şey çok iyi geldi pıhtılaşma falan yoktu, en azından elimden gelen her şeyi yaptım derim.
Ayy inşallah bu sefer sonucu çok iyi olur canım %3 ya da 1 hiç çnemi yok aslında olunca oluyo canım sen elinden geleni yapmışsın takdiri Allah ta artık🥰Ben inanıyorum hepimizin sonuçları çok güzel olcak inşallah🥰😍💃🏻🙏🏼

Ah sepidem benim test sonucumu akşam 6 ya bırakmışlardı sabah 8 de verdigim kan düşün 🤔 14 gün zaten zorla beklemişim birde o gün uzattılar baya bizi strese katmıştı aklımızda ne senaryolar dönmüştü 😁
Aşkım sen hepsini almanyada yaptırdın dimi tüp bebeklerin, çünkü burda özellerde hemen sonuç çıkıyor 1 saate

Evet aşkım anladım 🥹
Ben çok ağır atlattım o süreci doktorumda gördü nasıl etkilendiğimi bana çözdürüp ngs yaptırmayı önerdi. Dondur çöz tutunma ihtimalini 3% düşüyormuş. Bakalım bizi ne bekliyor. O riski aldım ama diğer türlüde rahat edemezdim. Doğru diyorsun Allah nasip etmeyecekse ngs pgt olsa bile etmiyor. Hakkımzıda hayırlısı olsun canım inşallah. Bu sefer tüm tuşlara bastık yani, trombofili paneli tüm testleri yaptırdım her şey çok iyi geldi pıhtılaşma falan yoktu, en azından elimden gelen her şeyi yaptım derim.
Rabbim bir daha yaşatmasın sen en iyisini yaptın en azında kafanda soru işareti kalmaz gönlünü ferah tut ben inanıyorum bu sefer olacak Allah’ın izniyle yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar sağlıklı güzel bir gebelik nasip olsun cümlemize inşallah 🤲🫶🏻😘

Ayy inşallah bu sefer sonucu çok iyi olur canım %3 ya da 1 hiç çnemi yok aslında olunca oluyo canım sen elinden geleni yapmışsın takdiri Allah ta artık🥰Ben inanıyorum hepimizin sonuçları çok güzel olcak inşallah🥰😍💃🏻🙏🏼
İnşallah canımmmm Allah kucaklarımızı boş bırakmasın hayırlısıyla 😍😍🩶🩶

Günaydın canım kadınlar 🌞 sabah 8 ilaçları alındı mı? 😉
Hamileliğin bir başka belirtisini, tüp bebek ilaçlarının da bir başka yan etkisini öğrendim: diş ağrısı! 🦷
Geçen transferimden sonra kaplamalı bir dişim ağrımaya başlamıştı, ben de “hay Allah, pozitif çıkarsa dişçiye de gidemeyeceğim şimdi” diye üzülüyordum, sonra pozitif geldikten sonra geçmişti ağrı kendiliğinden.
Şimdi yine aynı aşamada aynı dişim ağrımaya başladı, tesadüf olamaz diye düşündüm 🤔 internete baktım, östrojen ve progesteron hormonları diş hassasiyeti yapıyormuş 🙈 maalesef spesifik bir hamilelik belirtisi değil çünkü dışarıdan bol miktarda östrojen ve progesteron alıyoruz. Var mı başka dişi ağrıyan?
Allah razı olsun bu bilgiyi verdin 2 gündür dişim ağrıodu ama ilaçlardanmış demek

Ah canım arkadaşım çok üzüldüm senin adına senden pozitif gelecek diye umuyordum Rabbim kalbine yüreğine ferahlık versin inşallah sana kocaman sarılıyorum üzüntünü paylaşıyorum canım benim Rabbim yüzüne baksın inşallah 🤲😭

Çıkrı kızlar sonuç yine olmadı
Canım benim çok üzüldüm vallahi ama ne olur dik dur herşeyden önce gerçekten senin canın sağolsun olacak birgün olacak direncini kırma

Yani insanın sol ayağı uyuşurmu huzursuz bacak sendromu gibi bugün ayağıma vuruyor resmen ağrı inş herşey yolundadır 😔 sağol cnm güzel haberler alalım inş
Canım benimde uyuşuyor 😔 huysuz bacak sendromu var bende normalde şuan da kalkmadan yattigim için tetikledi daha başında perişanım😔 gece tutardı önceden şuan gündüz de ağrıyor😔

Canım benimde uyuşuyor 😔 huysuz bacak sendromu var bende normalde şuan da kalkmadan yattigim için tetikledi daha başında perişanım😔 gece tutardı önceden şuan gündüz de ağrıyor😔
Bendede var cnm ama şuan acayip tuttu belim ayağım bilmiyorum kötü düşünmekte istemiyorum inş normaldir adet belirtisi değildir 🙏

Back
X