• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay çok gerginim kızlar ya belirtim olmaması beni çok üzüyor, eğer gebelik olursa ki inşallah olur belirti olmuyormuş diye bas bas bağıricam burda .
Canım benim hiç belirtim yoktu pozitifi öğrendim keseyle bebegide gördüm hala bir belirti yok bişey hissetmiyorum kafana takma belirti aramana gerek yok

Yaaaa hamile kalınca da devam yani ben ilk tüp bebeğimde hiç kullanmadım yani pozitif olduktan sonra insanın gözü görmez ama yürüyemiyprum bazen ağrıdan
Bende ilk denemede hamile kaldım transferden bu güne kadar her sabah kalkıp ignemi yaptırmaya gidiyorum yürüyüşde yapmış oluyorum artık belli bı süreden sonra progestani hissetmiyorum bile 😂Ama oksapar karnımı mosmor yaptı

Kızlar transfer sonrası neler tüketiyorsunuz özellikle tutunması için avokado kabak çekirdeği ve havuç suyu nu biliyorum başka birşey varmı bildiğiniz
Ben çiğ kabak çekirdeği ceviz hurma ev yoğurdu ekmek yemedim hiç avokado her sabah yarım olacak şekilde yedim bazıları süt içmeyin falan demişti ben süt içtim her sabah meyve yedim öle iste

Ben 2 Kasım'da transfer oldum 9 Kasım'da pozitif gördüm
Maşallah hayırlı uğurlu olsun. İlk günü saymazsak 7.günde kanda görülüyor demek ki. Beta kaç çıktı acaba? Bir de tek embriyo mu çift embriyo muydı sizin? Olmadı yarın gidip kan vereyim yarın benim 9.gün olacak.

Ya ben kaç gece ağladım adet oldum olcam diye geceleri uyumadım az biraz tuvaletim gelse gitmeye korkuyordum adet olacam kan görecem diye tutunuyor diye düşün lütfen 🤎
Şuan tam da aynı durumdayım. Adet sancısı çekiyorum. Ağlama krizine girdim az önce 😣 yarın kan verip kurtulacağım. Herşeyin hayırlısı 🙏

Back
X