- 27 Aralık 2022
- 1.143
- 1.636
Aaa ne güzel bende aydınlıyımEvet öyle kendin yaptırırsan. Bizim sınırsızdı çok rahattım . İzmire gidiyorum ben . Aydında yaşıyorum.
Oluyor canım Sadece tamamlayıcının üzerine ekleyemıyoruz . Ayrı gebelık ve dogum olarak yaptırabılıyorsun bunu da hastanelerle anlasıyorsun . Benım şu an var sigortam ama gebelık temınatım yoktu o yuZden karsılamıyor üatüne ek de yaptıramıyoruz.
5+5 te başladı benim de sabah bulantılarımİnşallah içimi rahatlattınız çok korkuyorum işte , mide bulantınız başladı mı ? Bende Şuan 6 ncı haftadayım midem çok kötü
Merhaba sizinde son adet tarihiniz 20 şubatmış benimde 21 şubattı da merak ediyorum siz ne zaman ve kaç değerle öğrendimiz betayı ben biraz erken davrandım 6 gün öncesinde 17.73 değerle öğrendim koyulaşma takibi yaptım yarın tlerar kan vereceğim de sizin durumunuzu merak ettim aynı sanırım günlerimizKizlar cima günü 153 tü değerim bugun 621 olmus iyimi sizce bidaha kan aldirmama gerek varmi yoksa doktora gitmeyimi bekliyim
Karından gördü sizde sağlıkla görün inşallahMaşallah canım. Kese ve kalp atışını vajinal.mi baktı karından mi baktı benimde ctesi randevum çok heyecanlıyım
Evet 10 şubat aynıyız ben 1 nisanda gidicem kalp içinTabi ki söylerimseninle aynıyız galiba al_pi sat 10 şubat mı seninde
Yaa aydında mı yaşıyorsunuz .Aaa ne güzel bende aydınlıyım
Benımde öyle ama sordum 485 tl dedi muayeneye . Kan vs hıc bır sey yok sadece muayane . Doguma da 10 bin dedi .Ben bu sigorta işlerini falan hiç bilmiyorum. Cumartesi özel muayenehanesi olan bir doktora gideceğiz 700 tl randevu ücreti ekstra bişey yapar mı yani daha fazla gider mi bilmiyorum çok pahalı ama yapacak bişeyimiz yok.
Olması gerektiği gibi artmıs canımKızlar bir şey soracağım, cuma günü kan verdim 111 çıktı bugün ise 486 çıktı iyi mi sizce
Çok teşekkür ederim cevabınız içinOlması gerektiği gibi artmıs canım
Doğum öncesi yaptırdığın için çok şanslısın. Ben hamile olduğumu öğrendikten sonra öğrendim hamileyken yapılmadığınıBen gebelik düşündüğüm için önceden yaptırmıştım doğum teminatlı sigorta şu an sırf muayene ücreti bile çok artmış maalesef sigorta daha uyguna geliyor. İlçede olduğumuz için devlette sıra bulmak zor ve hasta çok olduğu için doktorlar çok zaman ayıramıyor maalesef burda o yüzden mecbur özele gideceğim
Ne demekÇok teşekkür ederim cevabınız için
Ben geçen hafta pazartesi gittim, hafta boyunca riskli olduğu için 3 kere betama bakıldı. Her biri için 100er lira ödedim. 10 gün kontrol muayenesi olduğu için sadece pazartesi muayene ücreti ödedim. Yarın da yine ücret ödemeden keseyi görmeye gideceğim. Tahlile gerek yok artık dedi, senden de en fazla tahlil ister, daha fazla bir şey isteyeceğini zannetmiyorumBen bu sigorta işlerini falan hiç bilmiyorum. Cumartesi özel muayenehanesi olan bir doktora gideceğiz 700 tl randevu ücreti ekstra bişey yapar mı yani daha fazla gider mi bilmiyorum çok pahalı ama yapacak bişeyimiz yok.
Aynen arkadasın dediği gibi güzel artış . %66 artması yeterli dıyorlar zatenKızlar bir şey soracağım, cuma günü kan verdim 111 çıktı bugün ise 486 çıktı iyi mi sizce
Selam canım bugün bat günüm ve sol kasıkta ağrı hissediyorum ara ara normal mi acabaAmin inşallah
Erken doktora giden kızlarrr tavsiye ediyor musunuz ben daha gitmedim sizce ne zaman gidilmeli kacıncı haftada
Seninle haftamızda aynı kese mm de aynı canımKarından gördü sizde sağlıkla görün inşallah
Hic gittiniz mi bilmiyorum da 5. Haftada gidin bence. Allah korusun dış gebelikse doğruca müdahale gerekir. Annenin hayatını bile tehlikeye atıyor. Hem de kesenizin düzenli olup olmadığını öğrenmiş olursunuzErken doktora giden kızlarrr tavsiye ediyor musunuz ben daha gitmedim sizce ne zaman gidilmeli kacıncı haftada