Benim battan 5 gün sonra 12373 çıkmıştı betam. Laboratuvarı arayıp yanlışlık olup olmayacağını sordum sonuç kesin dediler. Sonrasında geri arayıp yanlışlık olabilir başka labaratuvara gönderilip yeniden değerlendirileceğini söylediler. Bugün diğer laboratuvardan sonuç geldi 3000 çıkmış. Tabi doğruysa.Bize de haber versene merak ettim
Etsiz de olmaz bence yaİşlenmiş etler, az pişmiş etler, çiğ yumurta içerdiği salmonella riskinden dolayı yasak. Ton balığında yüksek civa var o yüzden yasakpizzayı etsiz tercih ederseniz yasak olmaz :))
Valla doktor bana dürümün içine marul bile isteme güzel yıkıyorlar mı belli değil dediEtsiz de olmaz bence yanette iyi piserse ve sıcak yenirse çok sık yenmedikce sorun olmaz diyo ama gel de güven ben mayonezi de bilmiyodum dün az da olsa yedik hatta. Ne yesek Google mi bakcaz anlamadım
Bence bir kereden bir şey olmaz endişe etmeyin ama genel olarak dikkat edilmesi gerekiyor. Süt konusu da öyle çok çabuk bakteri ürettiği için dolapta iki günden fazla beklemiş sütü asla kullanmamak gerekiyor.Etsiz de olmaz bence yanette iyi piserse ve sıcak yenirse çok sık yenmedikce sorun olmaz diyo ama gel de güven ben mayonezi de bilmiyodum dün az da olsa yedik hatta. Ne yesek Google mi bakcaz anlamadım
Evet maydonozu duymuştum neyseki çok aram yokBence bir kereden bir şey olmaz endişe etmeyin ama genel olarak dikkat edilmesi gerekiyor. Süt konusu da öyle çok çabuk bakteri ürettiği için dolapta iki günden fazla beklemiş sütü asla kullanmamak gerekiyor.
Bakteriler konusunda derslerden hakimim ama Ben sebzeler için internetten kontrol ediyorum daha çok, maydonoz tehlikeli olabilirmiş mesela. İlk zamanlarda sanırım hep bakacağız google a
Kahveye çok düşkündüm ama içmiyorum. Günde 2 bardak açık çay içiyorum sadece. Eğer çok kahve istersem kafeinsiz olanı tercih ediyorum.Kahve içiyor musunuz kızlar
Yok artık ya nasıl bir yanlıslıksaBenim battan 5 gün sonra 12373 çıkmıştı betam. Laboratuvarı arayıp yanlışlık olup olmayacağını sordum sonuç kesin dediler. Sonrasında geri arayıp yanlışlık olabilir başka labaratuvara gönderilip yeniden değerlendirileceğini söylediler. Bugün diğer laboratuvardan sonuç geldi 3000 çıkmış. Tabi doğruysa.
eğer sağlıklı bir gebelikse ve bebeğin gelişimi suyu geride değilse otucun tutulması taraftarıyım kızımda yedi aylıktım bir gün bile atlamadım ve gayet güzel geçti sonradan bir ay tutmak daha zor geliyor banaBenim doktorum da fazla bı kısıtlama yok büyük balık ton balık yemeyin fazla çay içmeyin kahve günde 1fincan , aşağı yukarı böyleoruç da tavsiye etmiyorum dedi
Nasıl bir yanlışlık yapılabiliyor ya, çok sinir bozucu. Keşke şikayet etsenizBenim battan 5 gün sonra 12373 çıkmıştı betam. Laboratuvarı arayıp yanlışlık olup olmayacağını sordum sonuç kesin dediler. Sonrasında geri arayıp yanlışlık olabilir başka labaratuvara gönderilip yeniden değerlendirileceğini söylediler. Bugün diğer laboratuvardan sonuç geldi 3000 çıkmış. Tabi doğruysa.
Iyı artımıs bence canım .Kizlar cima günü 153 tü değerim bugun 621 olmus iyimi sizce bidaha kan aldirmama gerek varmi yoksa doktora gitmeyimi bekliyim
Merhaba benimde 30 Ocak aynıyızKızlar merhaba bende sat 30 ocak allah nasip ederse bende kasım annesi olacağım inşallah ama daha çook varbu grubu görmem iyi oldu beraber takip ederiz süreci
Aktif kırmızı kanamaya dönmediği sürece sıkıntı yok deniliyor ama tabi kişiden kişiye değişir tedbirli olmakta fayda var. İlk hamileliğimde daha yoğun ve daha uzun sürmüştü mesela.Benim de bugün geldi kahverengi leke.korkmali mıyım,doktor progestan başlayalım dedi .5hafta tam bugün
Bende tutmayı deneyeceğim zorlamadığı sürece tutulur bence. Bu dönemde bulantıdan hiç bişey yiyemeyenler oluyor sonuçta. Sahurda iyi yedikten sonra sorun olmaz inşallah. Zaten oruç olmadığım halde bile canım yemek istemiyor açlık hissi olmuyor.eğer sağlıklı bir gebelikse ve bebeğin gelişimi suyu geride değilse otucun tutulması taraftarıyım kızımda yedi aylıktım bir gün bile atlamadım ve gayet güzel geçti sonradan bir ay tutmak daha zor geliyor bana
Evet gittim sadece keseyi gördük cuma kalp atısı için gideceğiz sizMerhaba benimde 30 Ocak aynıyızgittiniz mi hiç doktora
Bende bugün gittim sadece keseyi gördüm Perşembe günü tekrar çağırdı inşallah kalp atışlarinida duyarızEvet gittim sadece keseyi gördük cuma kalp atısı için gideceğiz siz