- 5 Ekim 2022
- 1.007
- 1.156
- 31
Sen nasıl oldun ses çıkmadı senden merak ettimDun baya kahverengi lekelenmem oldu ondn aksm acile gittim dusuk ignesi yaptilr karindnnkese gorundu bakalm cuma gitcem tekrr randevumu ozmna aldm cnku bgun hala lekelenmem var az az. Bakalm Rabbim bana bağışlar insaallah aminnn.
Kaçıncı haftandasın canım şu anamin inşallah sağlıkla stressiz dünyaya gelsinler benim bugün 4+5 oldu
Cnm Bnımde 23 Kasım gösteriyor ama sezeryan olcagı için akrep burcu olacak buyuk ıhtımal Allah izin verirseBiz ağustos da evlendik Kasım da çocuk düşünseydik Başak Burcu olabilirdiama doğu görevimiz nedeniyle ilçedeyiz yol kapalı olduğu için kışın merkeze hastaneye gidemezdik o yüzden yeni düşündük ama benim Ünv.tede ev arkadaşım akrepti. Akreplerin sezgileri çok kuvvetlidir değişik bir bakış açıları vardır lakin intikamcı kinci bir burçtur. Gerçi benim 23 Kasım gösteriyor tahmini, o da yay oluyor bakalım artık
Amin inşallah canımKaçıncı haftandasın canım şu anamin inşallah sağlıkla stressiz dünyaya gelsinler benim bugün 4+5 oldu
Duyarsın hiç merak etme zaten bebeği görmeye ayrı çagırmıyorlar kese ve kalp atımına çagırıyorlar.Sağ olunbı hafta sonra tekrar çağırdı bı hafatada hem bebek hem kalp atımı duyar miyim hiç bilmiyorum iple çekiyorum resmen
Yaa ilk gebelık mı ? O uyku sorunu ondandır heyecan heyecanBende baya tuhaflık var ciddi uyku sorunu yaşıyorum uykuya dalamiyorumgece kendimi bildim bileli kolay kolay uykuya dalamazdim zaten o hala devam ve buna saat 2-3 gibi uyanıp en az 1 saat debelenmek eklendi delircem gerçekten
Rahimde yok ama kasıklarım da belimde cok agrı var . Genelde sol kasıkKızlar dün kasığıma rahimime ve vajinaya aynı anda sancı girdi ağladım artık acile gittim çok şükür bi sıkıntı yok 10 mm olmuş kese 6 haftalık dedi 3-4 güne kalp atışı duyulur dedi size sorum sizinde hiç vajinanızda ağrı oluyo mu ? Sancı gibi
23 kasım gösteriyorsa normal doğum degılse yay mümkün degılBiz ağustos da evlendik Kasım da çocuk düşünseydik Başak Burcu olabilirdiama doğu görevimiz nedeniyle ilçedeyiz yol kapalı olduğu için kışın merkeze hastaneye gidemezdik o yüzden yeni düşündük ama benim Ünv.tede ev arkadaşım akrepti. Akreplerin sezgileri çok kuvvetlidir değişik bir bakış açıları vardır lakin intikamcı kinci bir burçtur. Gerçi benim 23 Kasım gösteriyor tahmini, o da yay oluyor bakalım artık
Var var hepsi var normal bebege alısıyor vucut. Hormonlar değişiyor . İlk 3 ay zor telaşlı sonrası güzel Allahın izniyleKızlar merhabalar 6+0 kese var yolk var kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi , idrar yollarımda enfeksiyon için tek kullanımlık toz verdi ama doktoruma sormayı unuttum kasık ağrısı adet olacakmış gibi ağrı hariç göbek deliğinin etrafında çekilme gibi ağrı yaşayan oldu mu ?
Benimde aynı adet sancısı gibi sancım yok adet günü olur zaten benim tek sancım, cumartesi günü göğsümde çimdik atar gibi kımıl kımıl sanki minik elektrik verilmiş gibi hissettim bi kaç saat sonra geçti oda ama geçtiğimiz çarşamba gününden beri kasık ve rahmime doğru batmam var sanki oraya bir kalem sokmuşlar yeri var arada kalemi işinde çeviriyorlar gibi batma oluyor, bilemedim yoksa başka göğsüm ne şiş başka bir şeyimde yok, bilmiyorum ya11 Mart yumurtlama olmuşsa genelde 10 yada 11. gün belli oluyor yani örneğin benim 27 şubat yumurtam çatlamıştı 9 Martta kan testimde de idrar testimde de belli oldu :) istersen bir idrar testi yap bugün, yarın bir daha yaparsın. Bende de dediğin kasıklarıma sanki küçük iğneler sokup çıkarıyorlar gibi batma oluyordu. Birde göğüslerimde hassasiyet vardı. Ama onun haricinde adet olacakmışım sancılar yaşamadım.
20 şubatsa sen 4 haftalık olmuşsun canım bugünEn son 20 Şubat da adet gördüm canım, 18 Mart'ta da öğrendim, doktora gideceğim henüz gitmedim
20 şubatsa sen 4 haftalık olmuşsun canım bugünbenim de 15 şubattı çünkü son adet tarihim
İnşallah vardır bişey canımBenimde aynı adet sancısı gibi sancım yok adet günü olur zaten benim tek sancım, cumartesi günü göğsümde çimdik atar gibi kımıl kımıl sanki minik elektrik verilmiş gibi hissettim bi kaç saat sonra geçti oda ama geçtiğimiz çarşamba gününden beri kasık ve rahmime doğru batmam var sanki oraya bir kalem sokmuşlar yeri var arada kalemi işinde çeviriyorlar gibi batma oluyor, bilemedim yoksa başka göğsüm ne şiş başka bir şeyimde yok, bilmiyorum ya
İnş cNımm inş çıkarİnşallah vardır bişey canımsen ya yarını bekle yada bugün test yap bakalım varsa silikte olsa çıkar ama bugün çıkmadıysa bir iki güne tekrar yaparsın çünkü benim ilkinde çıkmadı sonra 3 gün sonra bir daha yaptın çıkmıştı
Ara ara giriyor bahsettigin ağrı canım.,korkma bişey olmazKızlar dün kasığıma rahimime ve vajinaya aynı anda sancı girdi ağladım artık acile gittim çok şükür bi sıkıntı yok 10 mm olmuş kese 6 haftalık dedi 3-4 güne kalp atışı duyulur dedi size sorum sizinde hiç vajinanızda ağrı oluyo mu ? Sancı gibi
Ben yasıyorum iki gündür canımKızlar merhabalar 6+0 kese var yolk var kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi , idrar yollarımda enfeksiyon için tek kullanımlık toz verdi ama doktoruma sormayı unuttum kasık ağrısı adet olacakmış gibi ağrı hariç göbek deliğinin etrafında çekilme gibi ağrı yaşayan oldu mu ?
İlk gebelik ama heyecandan olduğunu sanmıyorum ya tuhaf bir ruhsuzluk var bende o havaya asla giremedim daha umarım normaldirYaa ilk gebelık mı ? O uyku sorunu ondandır heyecan heyecan
Ben yaşadım. İki gün sabahları birer damla şeklinde kahverengi lekelenme tarzında geldi. Ama çok hareketliydim o dönem. Doktora göründüm. Kesenin iyi sorun yok deyip gönderdiler. İki gün sonra da ayıptır söylemesi 1 buçuk ped dolduracak kadar kan geldi ve acile yattım. İğne yapıp progestan hap verdiler. İlk gittiğimde progestan verselerdi belki de kanamam olmazdı. Neyse. O zaman bu zamandır da dinleniyorum. Sen de bol bol dinlen. Lekelenme kırmızıya dönecek gibiyse mutlaka doktorunu görün. Benim de 5. Haftada olmuştuKızlar bugün tam 5hafta,,az önce doktordan geldim ,kese karindan gözüktü bı sorun yok dedi .ama az önce kahve rengi leke geldi, böyle yaşayan var mı aranızda
Çok teşekkür ederim canım.karnim da biraz ağrıyor,daha az önce doktordan geldim .sorun yok dedi keseyi gördük dedi. Ne oldu diye çok merak ediyorum.Ben yaşadım. İki gün sabahları birer damla şeklinde kahverengi lekelenme tarzında geldi. Ama çok hareketliydim o dönem. Doktora göründüm. Kesenin iyi sorun yok deyip gönderdiler. İki gün sonra da ayıptır söylemesi 1 buçuk ped dolduracak kadar kan geldi ve acile yattım. İğne yapıp progestan hap verdiler. İlk gittiğimde progestan verselerdi belki de kanamam olmazdı. Neyse. O zaman bu zamandır da dinleniyorum. Sen de bol bol dinlen. Lekelenme kırmızıya dönecek gibiyse mutlaka doktorunu görün. Benim de 5. Haftada olmuştu