Aynı yerde vermen doğru olur farklı lab ölçümü farklı olur doğru karar verilmez canım.ne diyeceğimi bilemiyorum Allah kalbine ferahlık versin.. lekelenme vs var mı?
Evet koyulaşıyorsağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Amin hepimizin inşallahGüne mutlu haber ile başlamamızı sağladınız. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhayırlı olsun
Maşallahtabiki yaptım bende bu sabah
dün sen yazmayınca merak ettim bir sorun mu var diyeYok canım lekelenmem çok şükür olmadı. Farklı lab da takip ediyorum şimdilik yükselme fena değil o 48 inşallah yanlıştir kafam hala orda ama koyulasma ve diğer lab daki sonuçlar da iyi 20 saat arayla takip yaptım.
dün sen yazmayınca merak ettim bir sorun mu var diye
Kızlar bulantısı başlayan var mı ya? Daha erken değil mi benim akşama doğru bir bulantı bastırıyo. Su bile içmek istemiyorum. Bir gıdım bişe yiyesim gelmiyo ama çok acıkıyorum
Benim geçmiyor ya hep devam şuan su bile içemem kusasım geliyoKuzum 4 gün önce öyleydim yanma gibi geçti 2 güne
Geçmiş olsun şuan durumunuz nasılKızlar,
Bana dua edin
Kanamam oldu, acildeyim
Ben aynı durumdayım şuan aşırı midem kötüKızlar bulantısı başlayan var mı ya? Daha erken değil mi benim akşama doğru bir bulantı bastırıyo. Su bile içmek istemiyorum. Bir gıdım bişe yiyesim gelmiyo ama çok acıkıyorum
Ben de böyleyim ve şimdiden kilo aldım, napacagım bilmiyorum açıkçasıBenim de 5+ olunca belirtiler iyice yoğunlaştı. Adet günümden önce zaten göğüs ağrısı hassasiyeti olurdu. Hamile kalınca uçlarına kadar çok hassas acıyor. Özellikle bu hafta çok uyuyorum hiç halim keyfim yok. Hiçbir şey yapmak istemiyorum ama işe gidiyorumbu hafta mide bulantısı değil tam ama sadece hamilelikte yaşadığım tuhaf bir his var. Midem hiçbir yemeği istemiyor ama yiyebiliyorum şimdilik. Kimi zaman ağrı oluyor. Çok sık acıkıyorum, yediklerim yetmiyor gibi bir şey oldum. Bünyem çok değişti benim
Benim geçmiyor ya hep devam şuan su bile içemem kusasım geliyo
ay bende bugün şaşırdım bulantım olunca afedersiniz ağzıma kadar geldi sonra geri gitti kızımda yedinci haftadan sonra kusmam başlamıştıKızlar bulantısı başlayan var mı ya? Daha erken değil mi benim akşama doğru bir bulantı bastırıyo. Su bile içmek istemiyorum. Bir gıdım bişe yiyesim gelmiyo ama çok acıkıyorum
Çok iyi canım . Son artışın kaç oldu %66 artış bile kabul görülüyor bu arada.Yok canım lekelenmem çok şükür olmadı. Farklı lab da takip ediyorum şimdilik yükselme fena değil o 48 inşallah yanlıştir kafam hala orda ama koyulasma ve diğer lab daki sonuçlar da iyi 20 saat arayla takip yaptım.
Progestan kullanmaya başladığımdan beri bende iyi değilim. Sarhoş gibiyim, beynim uyuşuk; başım dönüyor sürekli, bulantım var. Yemek düşünmek bile iyi gelmiyor ama sürekli açım. İlacı bırakınca geçer diye umudum vardı, geçmeyecek mi acabaKızlar bulantısı başlayan var mı ya? Daha erken değil mi benim akşama doğru bir bulantı bastırıyo. Su bile içmek istemiyorum. Bir gıdım bişe yiyesim gelmiyo ama çok acıkıyorum
Geçmiş olsun şuan durumunuz nasıl
Allah razı olsun, şu an iyiyim Elhamdülillah. Lekelenme devam ediyor, ilaç kullanıyorum. Yakınmış günlerimiz, benim Sat 1 ŞubattıKızlar herkese selam
Bende kısmet olursa Kasım annesi olacağım
Sat 31 Ocak tı
Keseyi gördük 2 gün sonra kahverengi lekelenmeler başladı çok korktum doktoruma gittim, rapor verdi ve sürekli olarak uzanmamı söyledi, eğer kanamaya dönüşürse hemen gel dedi, ilaç vermedi boş gebelik olabilir dedi bebeğimi henüz göremedim cuma günüydi şimdi çarşamba kontrolüm var lütfen dua edin banaaynı durumu yaşayan var mı ? Ayrıca bana yolk kesesinden bahsetmedi hiç ? Sadece kesemin büyüdüğünü söyledi bekleyelim dedi