- 12 Ocak 2022
- 1.498
- 918
Tipik doktorlar :) cnm senin gidisat suan normal bnde ayni durumdayim suan erken oldugundan gözükmedi bnm onceki hamileligimde 3500 du vajinal zarzor gozuktu. Bunda da 3000 de gidecegim. Sizde pazrtesi gunu gidin gozukecektir insaaallah. Sali dediyse salida gozukr zaten endiselenmeyin normal durum bnde carsamba gitcem insallahYok hiç söylemedi ben aşırı ağrıyla gittiğim için vajinal baktı çok zayıfsın yağ oranın az keseyi görürüz diyip alttan baktı 2 cümle söyledi zaten salı günü gel dedi başka bilgi vermedi vermeyince ben ne düşüneceğimi şaşırdım
İçime su serptiniz çok teşekkür ederim gerçekten , bu 3.gebelik diğerleri nasip değilmiş olmadı şimdi korku ve stres bırakmıyor beynimi çok teşekkür ederim gerçektenTipik doktorlar :) cnm senin gidisat suan normal bnde ayni durumdayim suan erken oldugundan gözükmedi bnm onceki hamileligimde 3500 du vajinal zarzor gozuktu. Bunda da 3000 de gidecegim. Sizde pazrtesi gunu gidin gozukecektir insaaallah
Bnmde ayni bu ucuncu gebelik öteki evlatlarim nasip olmasi insaallah Rabbim bunlara omur saglik verir. sizi cok ii anliormİçime su serptiniz çok teşekkür ederim gerçekten , bu 3.gebelik diğerleri nasip değilmiş olmadı şimdi korku ve stres bırakmıyor beynimi çok teşekkür ederim gerçekten
İki gün sonra tekrar vermeni isteyecektir doktorun canım . Ne olduğunu anlayabilmek için. İki gün bekle, daha önce geçtim bu yoldan seni o kadar iyi anlıyorum ki.Ayni lab da verdim canım ucunu de. Yok tam tersi beyaz akintim geldi
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallahBnmde ayni bu ucuncu gebelik öteki evlatlarim nasip olmasi insaallah Rabbim bunlara omur saglik verir. sizi cok ii anliorm
Ohhh çok şükür yemin ederim çok rahatladım yaaa içime dert olduKızlar 69.24 çıktı çok şükür nasil sizce regl 12 martPapatyamaviss 48 e bakmayayim mi
Ohhh çok şükür yemin ederim çok rahatladım yaaa içime dert oldu
İki gün sonra tekrar vermeni isteyecektir doktorun canım . Ne olduğunu anlayabilmek için. İki gün bekle, daha önce geçtim bu yoldan seni o kadar iyi anlıyorum ki.
2 binin altında görülmemesi çok normal haftaya gözükecektir bence. Benimde beta artışıma göre hesap yaptı doktorum salı gününe randevu verdi endişelenmeyin.Yok hiç söylemedi ben aşırı ağrıyla gittiğim için vajinal baktı çok zayıfsın yağ oranın az keseyi görürüz diyip alttan baktı 2 cümle söyledi zaten salı günü gel dedi başka bilgi vermedi vermeyince ben ne düşüneceğimi şaşırdım
Yarın tekrar ver bakalım ne çıkacak ama bu 69 çıkan yerde verKuzum lab farklı ya acaba baz alabilir miyim ki maffoldum valla
Yarın tekrar ver bakalım ne çıkacak ama bu 69 çıkan yerde ver
ya ıste olabılıyor sana tavsıyem bırdaha kan vereceksen 4 gun beklemenı onerırım tamam mı bak kendını deldırıp durma hersey guzel olacak de sabret bıraz bekle tamammı :)Kızlar 69.24 çıktı çok şükür nasil sizce regl 12 martPapatyamaviss 48 e bakmayayim mi
Tatlım farklı yerde verdiğin için değerin diğer yerden farklı çıkar zaten ama iki gğn sonra aynı yerde vermen şart sağlıklı olup olmadığını anlaman için. Çok örnek göstermek istemiyorum ama söyleyeyim benim bi öncekinde aynı yerde verdim hep betam ikiye katlanmıyordu sonra mecbur kaldım başks bi hastanede vermeye bi baktım beta baya yüksek tabi bana bu umut oldu o an ama doktorum bişey ifade etmediğini yine ikş gün sonra aynı yerde kan vermemi şart koştu. İki gün sonra yine verdim evet orda da artış azdı. Yani anlıyorum seni şuan bu değeri görmek seni mutlu etti ama gerçek şu ki aynı lab da ki artış önemlidirKuzum bu 69 çıkan yere bir yalvarmadigim kaldı kan vermek için kavga ettim resmen verdirmezler yarın beta almiyormus kadın acil
Hadi yaa. O zaman aynı yerde vercen yine kuzumKuzum bu 69 çıkan yere bir yalvarmadigim kaldı kan vermek için kavga ettim resmen verdirmezler yarın beta almiyormus kadın acil
Hadi yaa. O zaman aynı yerde vercen yine kuzum
Tatlım farklı yerde verdiğin için değerin diğer yerden farklı çıkar zaten ama iki gğn sonra aynı yerde vermen şart sağlıklı olup olmadığını anlaman için. Çok örnek göstermek istemiyorum ama söyleyeyim benim bi öncekinde aynı yerde verdim hep betam ikiye katlanmıyordu sonra mecbur kaldım başks bi hastanede vermeye bi baktım beta baya yüksek tabi bana bu umut oldu o an ama doktorum bişey ifade etmediğini yine ikş gün sonra aynı yerde kan vermemi şart koştu. İki gün sonra yine verdim evet orda da artış azdı. Yani anlıyorum seni şuan bu değeri görmek seni mutlu etti ama gerçek şu ki aynı lab da ki artış önemlidir
ya ıste olabılıyor sana tavsıyem bırdaha kan vereceksen 4 gun beklemenı onerırım tamam mı bak kendını deldırıp durma hersey guzel olacak de sabret bıraz bekle tamammı :)
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallahEşim hariç kimseye söyleyemedim sevinç yaşayamadım hep buruk öncekilerden sonra bu çok buruk geçiyor bir an önce sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Bir sorun yok şimdilik inşallah olmaza daYok cnm doktora gozukmelisin kontrol ederse ii olr nerden gelior vs bakar hem belki igne verir belki hap verecek. Yni ole kafana gore hap almak dogru değil. Devam edior ise gitmeni tavsiye ederm vakit kaybetmeden