- 5 Ekim 2022
- 1.003
- 1.130
- 31
Benmde hiç belirtim yok akıntı falan da yok beyaz akıntı sdce biraz pembesi geldi çok şükür geçti korktm bi an sizin varmi normal beyaz akıntıBenim de aşırı yorgunluk dışında başka bir belirtim yok. Yorgunluk uyku hali ve bacak ağrısı var şiddetli. Bunlar dışında ne göğüs hassasiyeti ne başka bir şey. Herşey yolundadır. İçimizi ferah tutalım
Rabbim bu sevinci yaşatsin inşallah sizeBende ayni maalesef oncekilerin cegregi sevinemedm bizim birinci derece akrabalr blior ama hep bole modum dusuk hep kontrol halindeyim sitresli bir bekleyis ve dusunceler sorular...
cocugu gorunce belki bir nebze rahatlarm ve bu hamilelige inanirm suan boslukta gibiyim. hep yatiorm.bukez uc ay yatcm cnm snde dinlen bolbol.
Allah razi olsun cnm cunlemize insaallah aminnnRabbim bu sevinci yaşatsin inşallah size
[/QUOTE]Cok sukur aminnn insallah Rabbim saglikla kucagimiza alip buyutmeyi nasip etsin torun gorek insaallahpapatyam2147 , post: 74114600, member: 1092617"]
Bir sorun yok şimdilik inşallah olmaza da
Hayırlı olsunKızlar kasım annelerinin 4. Annesi döndüuykudan kafamı kaldıramıyorum. Ne iş ne ofis hiç bir şey yapmaya halim yok. Doktor randevum cumartesi ama merak ettiğim birşey var.
Sat 2 Şubat
5. Gün 2 embriyo transferim 22 Şubat
Bu gün betam 4500
Ben şimdi kaç haftalık hamileyim
8. Tüp bebekte pozitifi gördüm. Hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorum. Tecrübeli anneler cevap verebilirse çok sevinirim
İnsaallah guzel mutlu bir donus yaparsiniz burayaBenim de yarın ilk ultrason randevum var. Çok heyecanlıyım
Amin inşallah hepimizİnsaallah guzel mutlu bir donus yaparsiniz burayabnde carsamba kese icin gitcm bende heyecanliyim ve sitresli ve ofkeli mutlu aglak grurlu endiseli üzgün sasirmis korkak cesur
Maşallah canımBen bugun keseyi gördüm. Hatta kalbini bile duydukDarısı isteyen herkesin başına
AminMaşallah canımRabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin kaç haftaliksin? Vajinal mi muayene oldun
TutunmayıKızlar çok mutsuzum nolur yardim edin
6 Mart 13
8 mart 43
10 mart 48 çıkmış betam beynimden aşağı hissetmiyorum suan
Bu değerlere bu kadar takılmayın bence çünkü beta hcg aralıkları varsa bu tek bir yeterli sayı yok demektir. Bebek sağlıkla ilerlesin yeterKızlar moralim bozuldu gibi bana bişey söyleyin
9 Mart 470
11 Mart 815 değerim nasıl
Merhaba canım moralini bozmana hiç gerek yok %73 artış olmuş illa 2 kat artmasına gerek yok %60 lik artış bile yeterliKızlar moralim bozuldu gibi bana bişey söyleyin
9 Mart 470
Anlamadım demek istediğiniziTutunmayı
Bu değerlere bu kadar takılmayın bence çünkü beta hcg aralıkları varsa bu tek bir yeterli sayı yok demektir. Bebek sağlıkla ilerlesin yeter
Cnm sen direk sali gunu kese icin git daha da kan verio sitrese girme bence bende dun verdin bitti surekli kan vermeye gerek yok zten carsambada kese icin gidecgn inş. Yani bukadr az cikmasi sorun olmaz bence yuzde altmis yukselen bile var hamilelikleri duzgun ilerlemis kanaman olmadiysa insaallah bnce sorn yokturKızlar moralim bozuldu gibi bana bişey söyleyin
9 Mart 470
Çok teşekkür ederim inşallahMerhaba canım moralini bozmana hiç gerek yok %73 artış olmuş illa 2 kat artmasına gerek yok %60 lik artış bile yeterlisağlıkla ilerlesin inşallah