Geçmiş olsun hemen iyileşsin inşallahKızlar biz de oğlanı bugün itibariyle sünnet ettirdik hadi hayırlısı inşallah
Ah yavrum ya kesin değiştir doktoru, para için yapıyor çoğu bunu insanı en çok kahreden buDoğru söylüyorsun ama işte annelik senin başına geleni okumuş olsaydım kızım bu kadar sıkıntı çekmeyecektiHala bile huysuzluğumuz devam ediyor ne kadar canı yandıysa yavrumun
10 karanfili havanda dövüp cam bir kavanoza iki yemek kaşığı zeytinyağı ekleyip karıştır dolapta muhafaza et. Bozulmaz istediği kadar durabilir. Çok huysuz olunca dişlerini bu yağ ile ov çok rahatlatıcaktır.Benimki de canı isterse sağa sola dönüyor ama yüz üstü ya da sırt üstü dönmedi henüz, pek niyeti de yok. Biz de ellemiyoruz. Şu an oturmaya hatta ayağa kalkmaya heves ediyor. Doktoru az az destekli oturtabilirsiniz dedi zira hacıyatmaz gibi, yatırsak bile ayaklar ve kafa havada, kalkmaya çalışıyor hep.
Yalnız alttan iki dişi çıktı, çıkmış yani dün fark ettim. Çok da hazırlıksız yakalandım beklemiyordum henüz. Süregelen huysuzluklarını atağa yoruyordum diş çıkarıyor olabileceği hiç aklıma gelmedi. Dün tesadüfen gördüm oynarken. Kaşığın arkasıyla da yokladım baya çıt çıt ses geliyor. Bu dişin artık çıktığı anlamına mı geliyor acaba? Bunun huysuzluğu, rahatsızlığı hangi aşamaya kadar sürüyor bilemedim.
Bence doktora sormadan kullanma. Maydonoz kürü tarzı şeyler bile önerilmeyebiliyor emzirirken. Beslenmeyle düzelmez mi acaba? Enginar mevdimi geldi, kereviz de iyi geliyor bildiğim kadarıyla karaciğere. O şekilde denesen ?Emzirme döneminde enginar suyu kullanabilirmiyim bilgisi olan varmı ? Şu aktarlarda satılan yada trendyolda karaciğer yağlanması için egzamaya iyi geldiğini okumuştum hamileyken kullanamamıştım şimdi denesem mi acaba belki vücudumdaki enfeksiyonu da azaltır ki egzamalarım çok arttı deloday dı galiba alerji hapı iyi gelmişti ama onu da kullanamam emziriyorum
Alkali su içmeyi denedin mi? Bi araştır istersen.Emzirme döneminde enginar suyu kullanabilirmiyim bilgisi olan varmı ? Şu aktarlarda satılan yada trendyolda karaciğer yağlanması için egzamaya iyi geldiğini okumuştum hamileyken kullanamamıştım şimdi denesem mi acaba belki vücudumdaki enfeksiyonu da azaltır ki egzamalarım çok arttı deloday dı galiba alerji hapı iyi gelmişti ama onu da kullanamam emziriyorum
Ben iyiyim, biz iyiyiz. Minik sıpamla uğraşıyorum. Sen nasılsın Leyloş nasıl?Buralar çok sessizleşti , hayırdır inşallah kızlar. Herkes iyi mi?
5.aya kadar hemen hemen böyle uyuyorduBöyle uyuyan var mı?
Çok iyiyiz şükür her şey yolundaBen iyiyim, biz iyiyiz. Minik sıpamla uğraşıyorum. Sen nasılsın Leyloş nasıl?
BiZim böylenin fazlası 7 de uyuyup 8 de kalkıyo 9 da uyuyup bazen kalkıyo bazen sabaha baglıyor .Böyle uyuyan var mı?
Buralarada yaz geldi galıba herkes attı sokaklara kendını artık ..Buralar çok sessizleşti , hayırdır inşallah kızlar. Herkes iyi mi?
Tek çocuklular atmıştır, iki çocukla nereye atıyoruz bacım kendimizi sokaklaraBuralarada yaz geldi galıba herkes attı sokaklara kendını artık ..
Uyuyan çocuk mükemmelliğiBiZim böylenin fazlası 7 de uyuyup 8 de kalkıyo 9 da uyuyup bazen kalkıyo bazen sabaha baglıyor .
At anneannesineTek çocuklular atmıştır, iki çocukla nereye atıyoruz bacım kendimizi sokaklara
Anneanne bodruma kaçtı maalesef geçen ayAt anneannesine