Kızlar, aşk olsun, kimse taktik önermemiş
neyse, belki aynı şeyleri yaşayan oluyordur diye ben kendi uyguladığım taktiği yazayım. Bir saat neredeyse kesintisiz ağladı, annem önce ver sen şunu bana diye elimden aldığı ama bir türlü susturamadığı bebişi “al annesi, seni istiyor” diye aynı şekilde elime tutuşturdu (Annemden çok güzel baba olurmuş, onu anladık burdan
). Memeyi max. bir dakika emip haykırarak ağlıyordu bu arada, akılma
Spring05 in taktiği geldi (yatakta zıplayarak emzirme) ama tabii ben kendimi o kadar atletik hissetmediğim için oturduğum yerde düğüne gitmiş elti gibi omuz sallama hareketi yaparak emzirmekle yetindim, bebek memeyi bırakıp ağladıkça (üvee üvee diye ağlıyor) ağzına ağzına soktum (üveooommm sesi çıkacak bebekten o esnada), vallahi doğru açıdan verince alıp emmeye devam etti. (Omuz sallamaya devam bu arada, ritmi bebeğe göre ayarlıyoruz) Böyle böyle beş on dakika emince bir pırtlar yaptı, bir pırtlar yaptı, vallahi şaştık. Derdi oymuş meğer, sonra kuzu gibi sakinleşti. O gün birkaç saat önce coşkun bir şekilde kaka yaptığı için açıkçası bağırsak gazı olabileceğini hiç düşünmemiştim, demek ki olabiliyormuş.