2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Tek çocuklular atmıştır, iki çocukla nereye atıyoruz bacım kendimizi sokaklara🙈🤣
Hay ağzını öpeyim. Kızım çıkmak istiyor oğlan sürekli memede ya da besiginde uyumak istiuor kızım dışarıda kontrol etmezsem yola koşuyor ya da kaydırak çok yüksek ona çıkmaya kalkıp merdivenden düşmek üzere oluyor iki çocuk ile dışarı çıkması çok zor diye çıkamıyorum ama kızıma da üzülüyorum haksızlık ediyorum sanki oğlan da yürüse ama böyle türlü birini tutarken diğerini kontrol edemiyorum daha sıkıntı oyyy bayram da memlekete gidip biraz kafamı dağıtmayı bekliyorum çok yoruldum kızıma da iyi gelir doya doya çıkar dışarı bahçede

Ah yavrum ya kesin değiştir doktoru, para için yapıyor çoğu bunu insanı en çok kahreden bu☹️ pişik kremleri yapıyor canım hep, dudak kısmını ayırıp silersin yağ ile bir de kremlerin içine gelmesine izin vermezsin daha olmaz🙏
Gerçekten insanlar para için herşeyi yapar olmuş çok kötü . Ya ben pişik kremide kullanmadım zeytinyağı sürmeye devam açtırarak elimle onu sürcem bir daha olmaması lazım 🙏🏻

Şu 4. Ay atağından sonra gündüz uykuları hala zorlayan var mı ? Bizim gündüzleri çok zor uyuyor ya dışarıda bile uyumaz oldu ☹️ Bugün dışarı çıkartıcam bakalım neler yaşıycaz

Şu 4. Ay atağından sonra gündüz uykuları hala zorlayan var mı ? Bizim gündüzleri çok zor uyuyor ya dışarıda bile uyumaz oldu ☹️ Bugün dışarı çıkartıcam bakalım neler yaşıycaz
Bizim öyle oldu dışarı çıkarıp gezdirip uyur sanıyordum oda çare olmadı sürekli etrafına bakındı gözleri faldır faldır

Hay ağzını öpeyim. Kızım çıkmak istiyor oğlan sürekli memede ya da besiginde uyumak istiuor kızım dışarıda kontrol etmezsem yola koşuyor ya da kaydırak çok yüksek ona çıkmaya kalkıp merdivenden düşmek üzere oluyor iki çocuk ile dışarı çıkması çok zor diye çıkamıyorum ama kızıma da üzülüyorum haksızlık ediyorum sanki oğlan da yürüse ama böyle türlü birini tutarken diğerini kontrol edemiyorum daha sıkıntı oyyy bayram da memlekete gidip biraz kafamı dağıtmayı bekliyorum çok yoruldum kızıma da iyi gelir doya doya çıkar dışarı bahçede

Bebek arabasıyla çıkınca uyumuyor mu? O sayede yürüyüş mesafesindeki parka falan gidilebilir belki ama çok zor tabii 🥲

Biz atak yaşadık mı çok emin değilim ama gündüz eskisi kadar uyumuyor bizimki, dışarıda uyuyor (kanguru ve bebek arabasında) ama evde bir iki saaat en fazla. Normal de olabilir yaşına göre artık, gece uykularını güzel uyuduğu sürece dert etmiyorum ben.

Bebek arabasıyla çıkınca uyumuyor mu? O sayede yürüyüş mesafesindeki parka falan gidilebilir belki ama çok zor tabii 🥲
Ay o hataya düştüm ben dün😂😂 ilk defa bebek arabasıyla kendim çıktım. E iyi güzel arabada uyudu ama merdivenleri kim nasıl çıkacak da eve bebeği uyandırmadan taşıyacak 🤦🏻‍♀️😂 he dışarda uyanmasını beklesem e evdeki işleri kim yapacak 😁😁 neyse akıllı kızım eve yaklaştığımızı anlayıp uyandı 🤪🤪

Kızlar bebeğinize hangi demir damlası kullanıyorsunuz acil söyler misiniz çok geç kaldım başlamak için ya
Doktorum bunu önerdi, her gün 1 ml kullanıyorum kabızlık problemi de yaşamadım

Eklentiler

• IMG_8911.jpeg
    IMG_8911.jpeg
    79,1 KB · Görüntüleme: 19
Ay o hataya düştüm ben dün😂😂 ilk defa bebek arabasıyla kendim çıktım. E iyi güzel arabada uyudu ama merdivenleri kim nasıl çıkacak da eve bebeği uyandırmadan taşıyacak 🤦🏻‍♀️😂 he dışarda uyanmasını beklesem e evdeki işleri kim yapacak 😁😁 neyse akıllı kızım eve yaklaştığımızı anlayıp uyandı 🤪🤪

Neyse ki Otomatik program bu yeni nesiller, evin sokağına girince şak diye uyanıyorlar🤣🤣

X