- 9 Mart 2023
- 3.480
- 6.172
Böyle uyuyan var mı?
Okula gitmiyomuydu ya büyük olanTek çocuklular atmıştır, iki çocukla nereye atıyoruz bacım kendimizi sokaklara
Gidiyor ama üç gündür tatildi yaOkula gitmiyomuydu ya büyük olan
Hiç duymamıştım denicem teşekkür ederimAlkali su içmeyi denedin mi? Bi araştır istersen.
Hay ağzını öpeyim. Kızım çıkmak istiyor oğlan sürekli memede ya da besiginde uyumak istiuor kızım dışarıda kontrol etmezsem yola koşuyor ya da kaydırak çok yüksek ona çıkmaya kalkıp merdivenden düşmek üzere oluyor iki çocuk ile dışarı çıkması çok zor diye çıkamıyorum ama kızıma da üzülüyorum haksızlık ediyorum sanki oğlan da yürüse ama böyle türlü birini tutarken diğerini kontrol edemiyorum daha sıkıntı oyyy bayram da memlekete gidip biraz kafamı dağıtmayı bekliyorum çok yoruldum kızıma da iyi gelir doya doya çıkar dışarı bahçedeTek çocuklular atmıştır, iki çocukla nereye atıyoruz bacım kendimizi sokaklara
Gerçekten insanlar para için herşeyi yapar olmuş çok kötü . Ya ben pişik kremide kullanmadım zeytinyağı sürmeye devam açtırarak elimle onu sürcem bir daha olmaması lazımAh yavrum ya kesin değiştir doktoru, para için yapıyor çoğu bunu insanı en çok kahreden bupişik kremleri yapıyor canım hep, dudak kısmını ayırıp silersin yağ ile bir de kremlerin içine gelmesine izin vermezsin daha olmaz
Bizim öyle oldu dışarı çıkarıp gezdirip uyur sanıyordum oda çare olmadı sürekli etrafına bakındı gözleri faldır faldırŞu 4. Ay atağından sonra gündüz uykuları hala zorlayan var mı ? Bizim gündüzleri çok zor uyuyor ya dışarıda bile uyumaz olduBugün dışarı çıkartıcam bakalım neler yaşıycaz
Sanırım, amaaan herkes iyi olsun da varsın haftada bir yazışalım. Olsa wp grubu ahBuralarada yaz geldi galıba herkes attı sokaklara kendını artık ..
Yaa ahahha senın yüzünden kımse ıkıncıyı yapmayacakGidiyor ama üç gündür tatildi yazaten okula gittiğinde bile günün yarısı bebişi sakinleştirmeye çalışmakla kalan yarısı da tatilden kalan yaralarımı sarmaya çalışmakla geçiyor
Hay ağzını öpeyim. Kızım çıkmak istiyor oğlan sürekli memede ya da besiginde uyumak istiuor kızım dışarıda kontrol etmezsem yola koşuyor ya da kaydırak çok yüksek ona çıkmaya kalkıp merdivenden düşmek üzere oluyor iki çocuk ile dışarı çıkması çok zor diye çıkamıyorum ama kızıma da üzülüyorum haksızlık ediyorum sanki oğlan da yürüse ama böyle türlü birini tutarken diğerini kontrol edemiyorum daha sıkıntı oyyy bayram da memlekete gidip biraz kafamı dağıtmayı bekliyorum çok yoruldum kızıma da iyi gelir doya doya çıkar dışarı bahçede
Yoo, 5 yaşından büyük kızı olanlar veya cinsiyet fark etmeksizin ilk çocuğu altı aylıktan küçük olanlar gayet yapabilirler benceYaa ahahha senın yüzünden kımse ıkıncıyı yapmayacak
Biz atak yaşadık mı çok emin değilim ama gündüz eskisi kadar uyumuyor bizimki, dışarıda uyuyor (kanguru ve bebek arabasında) ama evde bir iki saaat en fazla. Normal de olabilir yaşına göre artık, gece uykularını güzel uyuduğu sürece dert etmiyorum ben.Şu 4. Ay atağından sonra gündüz uykuları hala zorlayan var mı ? Bizim gündüzleri çok zor uyuyor ya dışarıda bile uyumaz olduBugün dışarı çıkartıcam bakalım neler yaşıycaz
Ay o hataya düştüm ben dünBebek arabasıyla çıkınca uyumuyor mu? O sayede yürüyüş mesafesindeki parka falan gidilebilir belki ama çok zor tabii
Doktorum bunu önerdi, her gün 1 ml kullanıyorum kabızlık problemi de yaşamadımKızlar bebeğinize hangi demir damlası kullanıyorsunuz acil söyler misiniz çok geç kaldım başlamak için ya
Ay o hataya düştüm ben dünilk defa bebek arabasıyla kendim çıktım. E iyi güzel arabada uyudu ama merdivenleri kim nasıl çıkacak da eve bebeği uyandırmadan taşıyacak he dışarda uyanmasını beklesem e evdeki işleri kim yapacak neyse akıllı kızım eve yaklaştığımızı anlayıp uyandı
D ve demir ikisinde de ocean kullanıyorumKızlar bebeğinize hangi demir damlası kullanıyorsunuz acil söyler misiniz çok geç kaldım başlamak için ya