2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Çok geçmiş olsun enfeksiyon durumunda da olabiliyormuş baktılar mı enfeksiyon için

Çok geçmiş olsun bizim başımıza gelmişti hatta burada da yazmıştım hamileyken ben yağ sürüp elimle iki yana ayırarak açmıştım her gün. Büyüdükçe hormonlardan dolayı o yapışıklık geçiyor zaten. Bir de ilk başta bir kremi var o kullanılıyor geçmezse cerrahi işlem oluyordu

Canım geçmiş olsun.. İnşallah kotu bişeyi yoktur.. Bunlar hep tecrübe.. Ama dedıgın dogru, sorup soruşturmadan yapmamak lazım.. Gelmiş geçmiş olsun tekrar

Evet öyleymiş işte çok kötü gaflete düştüm yoksa asla yaptırmazdım çok pişmanım evladım perişan oldu

Bu çocuk uykuda acayip dönüyor yaa buna sığmayacak kalkın sizin yatak daha rahat diyecek utanmasa bizim yatakta da gidiyor döne döne uykuda
Canım baya olmuş yazayı yeni görüyorum ama yazmadan edemedim. Bu kadar dönüyorsa yastık ve yorgan kullanma canım. Uyku tulumu kullan çok daha güvenli olur.

Gaz olabiliyor tabi benim oğlumda memeyi ağzıne aldığı gibi aynı şekildi ağladığında çok uykusu olmuş oluyor. Bunu da tesadüf çözdüm. Bigün bir yeri ağırıyor diye doktora koşacaktık ki uyudu ve sustu. Meme istemiyorumm uyut beni diye haykırışlarıymış meğer.

Ben bunu birkaç yıl önce bir arkadaşımdan duymuştum genetik olabiliyormuş. O da eliyle actirdigini, çok yapistiginda doktorun masaj yaptigini büyüdükçe de geçtiğini söylemişti. Size de geçmiş olsun
Balkabsğı mı vereceğiz ilk? Kabak dendiğinde aklıma en son gelecek kabak türüdür de. Bende olsam yenem yani
Ben de beyaz kabak verecektim instagram tariflerinde bal kabağı vardi ben de denedim olmadı
Genelde ilk havuç öneriyorlar. Ben yoğurtla başladım havuç kabak patates yedirdim. Şimdi her şeyin tadına baktırıyorum . Doktor biraz böyle ilerle dedi.
Havuç tatlı aslında beyaz kabak daha iyi gibi ilk tadım için. Benimki alerji ihtimaline karşı özel mama yiyor. İnek sütü de yapabilir.yogurt mayalaninca değişiyor ama yine korkuyorum sebze ile devam edeceğim ya da küçük bir takımla tepkisine bakabilirim
Normalde yeşil kabakla başlıyoruz ama balbakabağının nesi var ki ya bayılırım
Şekersiz olunca güzel değil demek ki bende severim

Hooops canım gelmiş geçmiş olsun burada Spring05 söylemişti hamile iken hatta geçen günde birinin başına geldi kimdi hatırlayamadım onlarda cocuk cerrahisine gitmişlerdi.
Neyseki geçici bir durum artık daha dikkatli olursun. Yaz geldi artık hergun yıkanacaklar bırde kremledın mı tamamdır ınsallah

Çok çok geçmiş olsun üzme kendini sen nereden bilebilirdin ki sonuçta doktor ne diyorsa nasıl yönlendiriyorsa biz öyle çözüm arıyoruz
Doğru söylüyorsun ama işte annelik senin başına geleni okumuş olsaydım kızım bu kadar sıkıntı çekmeyecekti Hala bile huysuzluğumuz devam ediyor ne kadar canı yandıysa yavrumun

İnşallah canısı teşekkür ederim Artık çok dikkat edicem bir daha çocuğuma bu sıkıntıyı yaşatmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…