- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
Çevremdede hiç duymadım canım kisti olan hiç bilmiyorum ama mastit olabilir demiş Dr. Mastit kisti olmayanda bile çok can yakıcı bir durumken sende dayanılmaz olur. Mastit olmamaya çalışman lazım buda ne kadar mümkün olur bilemiyorum bebek iki göğsünü birden belki bosaltamaz senin boşaltman lazım sürekli.Belki tecrübeli arkadaşlar vardır bu konuda. Allah yardımcın olsunKızlar bişey sorcam benim en az 15e yakın kistim var her iki memede de var hemde birbirine bağlı üzüm sarmalı şeklinde ama sadece biri riskli görünüyor 2 ayda bir kontrole gidiyorum. Bu yüzden göğüslerim hormonlardan ve büyümeden kaynaklı anlatamayacagim şekilde hassas yürürken bile göğüslerimi tutup yürüyorum o derecedoktoruma kistlerim göğüslerim büyüdükçe kistlerim daha da çok büyür mü ve emzirmede sıkıntı olur mu diye sordum. Doktor da üzüm sarmalı gibi birbirine bağlı olduğu için cok ağrılı olacağı kesin sütüne engel olacağını sanmıyorum ama aşırı büyüyüp morarip sürekli mastit olma olasılığın yüksek demişti. Aranızda göğüs kisti olan var mı nasıl ilerliyorsunuz bu durumda ?
Merhaba canım Ramzi teorisine göre karından bakıldıysa erkekEki Görüntüle 3230714
Bu 7+6da falandı sanırım bu cuma tekrar gideceğim. Cinsiyet tahmini yapabilen var mııı?1ciftyesilgozz sizin tahminlerinizi de bilmek isterim eğer bakabilirseniz
Karından bakıldı :) Doktor da bi tahmin yapsın zaten güncelleyeceğim tutuyor mu diye ben de merak ediyorum :)Merhaba canım Ramzi teorisine göre karından bakıldıysa erkekama işin gırgırı bu hangimizin tutacak bakalım
Ah kuzumMalesef kızlar hastaneye yatisim yapıldı şimdi
Amin canım Allah yüzüme baksın acısın bana vermesin inşallahÇevremdede hiç duymadım canım kisti olan hiç bilmiyorum ama mastit olabilir demiş Dr. Mastit kisti olmayanda bile çok can yakıcı bir durumken sende dayanılmaz olur. Mastit olmamaya çalışman lazım buda ne kadar mümkün olur bilemiyorum bebek iki göğsünü birden belki bosaltamaz senin boşaltman lazım sürekli.Belki tecrübeli arkadaşlar vardır bu konuda. Allah yardımcın olsun
Soda + Cubuk kraker , Soda + beyaz leblebi ya da meyveli probiyotik shot. Prilam işe yaramadi bende (Ilk 3 5 gun iyi geldi sonra bas donmemi ve yorgunlugumu arttirdi.) Bunlarin disinda talcid ya da rennie cigneme tabletleri var onlardan da doktorunun onerdigi kadar alabilirsin canim.Kızlar mide bulantisinq.ne çözüm buldunuz açlıktan ölmek üzereyim ama hiç bir şey yiyemiyorum kesildim iyice yeme içmeden beslenemeez diye çok korkuyorum
Canim ilk aylarda istedigin gibi yat. Onerilmeyen uyku pozisyonlari genelde geneligin ilerleyen donemlerinde oluyor. 2 3 farkli doktor soylemistiBenim de bir sorum olacaktı, kendime göre mantıklı ama aslında saçmagebeliğin ilk aylarında nasıl uyuduğunum bir önemi var mı? Ben sırt üstü yatınca çok rahat ediyorum ama önerilmiyor diyorlar.
Off bir de sabah kalkınca öyle bir gerinme isteği geliyor ki, gerilemiyorum da.
Kizlar bebn bebegi bugun de goremedim doktor kurtaj olmalisin dedi
Ben kızımda ayda bir kilo aldım toplam 10 kilo ile doğuma girdim 40 gün içinde hamile kaldığımdan da düşük bir kiloya inmiştim. Bunda diyetisyenle detoksa diyete başlamıştım hala da onunla devam ediyordum. Şu an 58 im. Henüz kilo almadım. Oruç tutuyorum zaten akşamda canım birşey istemiyor. Bugün ilk defa sabah kalktığımda hafif bulantı hissettim ama şükür devan etmedi. İnşallah sağlıkla ilerler kilo falan önemli değil sağlık açısından benim pek almamam gerekiyor. Yoğurtlu makarna yiyen arkadaşlarım benim yerime de yesin lütfenMerhabalar, bende bugun 9+5 im en son kontrole 22 martta gitmiştim ve kendimi zor tutuyorum gitmemek içinİlk kızımda her hafta dayanamayıp gidiyordum ama bunda daha sakin hareket etmeye çalışıyorum. Benimde diğer hamilelikten farklı olarak bulantım vardı ama bence 9. Hafta civarı bir rahatlama oluyor şuan baya iyiyim çok şükür Kilo konusunda da bende 1 ile 1.5 kilo arası aldım kesin ama bence çok değil. Herkesin hamilelik süreci farklı geçiyor, benim bulantım varken makarna börek gibi şeyler tükettiğimde iyi geliyordu ve 2 saatte bir karnım acıkıp bulanıyordu. Acı bir tat oluyordu yemediğimde o yüzden az bile almışım
İlk hamileliğimde 60 ile hamile kalıp 74 ile doğum yaptım doğumdan çıktığım an nerdeyse göbeğim yoktu. 15 güne de nerdeyse hepsi gitmişti o yüzden kilo benim için hiç sorun değil emzirme ve uykusuzlukla zaten görüceksiniz gidecekBunda da 58 ile hamile kaldım doktor çok şanslısın bak 2 kilo eksik başladık dedi Benim hamileliğimde ilk aylarda çok kilo alıyorum sonrasında mide yanması ve bebek büyüdüğü için yer sıkışması gibi bir şey oluyor hemen doyuyordum. Bir de son zamanlarda alınan kilo değil daha çok ödem oluyordu tuzsuz şeyler yiyordum ki zaten tuz kullanmıyorum. Diğer hamileliğe göre diğer avantajım canım hiç çikolata istemiyor. İlkinde gebelik şekeri sınırdaydı çünkü dikkat edip evde sürekli ölçüm yapıyordum. İnşallah sağlıkla sorunsuz geçer günlerimiz benimde kontrolüm bu cumartesi sonrasında ikili test yaptırıcam
Teşekkür ederim canım denicem söyledikleriniSoda + Cubuk kraker , Soda + beyaz leblebi ya da meyveli probiyotik shot. Prilam işe yaramadi bende (Ilk 3 5 gun iyi geldi sonra bas donmemi ve yorgunlugumu arttirdi.) Bunlarin disinda talcid ya da rennie cigneme tabletleri var onlardan da doktorunun onerdigi kadar alabilirsin canim.
Kaç haftalıktı canım? Birine daha muayene ol.Kizlar bebn bebegi bugun de goremedim doktor kurtaj olmalisin dedi
Sağol canım teşekkür ederim bilmiyorum doktor tedaviye rağmen böyle ise artık tüp bebek onericem dedi çok moralim bozukAh kuzumgerçekten diyecek bir söz bulamıyorum elimden de dua etmekten başka bir şey gelmiyor ama her şeyin bir sebebi var, daha iyileri güzelleri seni bulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?