- 16 Temmuz 2012
- 742
- 851
- 34
Geçecek inşallah.. Bizim burun ve geniz dolu.. Gündüz uykularımız nerdeyse yok gibi. Sürekli ilgi, alaka onda olacak. Bir işin ucundan tutamıyorum. Sürekli ana kucağında da olmuyor. Bir kaç gündür akşam 5gibi uyumaya başladı. Gece uyumaz diye bir süre sonra uyandırıyorum. Bu seferde uykusunu alamadı diye huysuzlanıyor haklı olarak. Yedisi, içtisi, banyosu vs derken sızıp gece yine 2 kere uyanıp sabahı ediyoruz işteLadybirdDA ne durumdasın uyumaya başladımı ? Bizimki çok fena oldu bu aralar ya uykuya geçiş problem memede uyuyordu memeyi tutmada problem yarım saaten fazla uyumuyor Fenalardayız
22 24 derece arası uyku tulumu ile uyutuyorum bir süredir. Ağzına almasa bile üzerinde battaniye tutmuyordu, hep açıktı üstü çünkü. Birde düz kafa yastığına kılıf takmıştım. Onu çıkartıp suratına örttüğünü görünce çok koktum. Yatakta fazladan hiçbir şey tutmuyorum. Little gustonun1tog tulumunu almıştım ama geçen gün kendi sitesinde 0.5 olduğu yazıyordu. Kısa kollu zıbın, uzun kollu body, çorap ve patikli alt üzeri tulumla uyıtuyorum. Bende üşüyen biriyim, içim rahat etmiyor bazen ama baktığımda hep sıcak vücuduKızlar hepiniz bebelerinizi uyku tulumu ile mi yatiriyorsunuz? Eski usul battaniye örtüp yatıran yok mu? Ben doğduğundan beri battaniye ile yatiriyorum. Genel olarak oda 22 derece. Uzun kollu zibin üzerine pijama ve altında da patikli altın üzerine pijama giydiriyorum. Sonra üzerine pazen battaniye örtüyorum. Şimdiye kadar güzel gittik. Artık uyanıkken eline geçeni ağzına götürüyor, mendili battaniyesi fark etmiyor. Beşik hemen yanı başımda ama bir süredir rahat edemiyorum. 1 tog elyafsiz tulumlar yeterli gelir mi? Sanki üzerine bir şey ortmeyince uyunmaz gibi geliyor kendimden yola çıkarak
Ben de ondan alacaktım vazgeçtim kaldı. Şimdi bakıyorum da bin liradan aşağı tulum yok. Sonra diyorum herkes mi tulumla uyutuyor, çok lazım bir şey mi? Yine sosyal medyanın bir reklamı gibi mi? Olmazsa olmaz mı? Uyku tulumu bu kadar yaygın olmadan önce nasıl yatiyorduk ya biz?22 24 derece arası uyku tulumu ile uyutuyorum bir süredir. Ağzına almasa bile üzerinde battaniye tutmuyordu, hep açıktı üstü çünkü. Birde düz kafa yastığına kılıf takmıştım. Onu çıkartıp suratına örttüğünü görünce çok koktum. Yatakta fazladan hiçbir şey tutmuyorum. Little gustonun1tog tulumunu almıştım ama geçen gün kendi sitesinde 0.5 olduğu yazıyordu. Kısa kollu zıbın, uzun kollu body, çorap ve patikli alt üzeri tulumla uyıtuyorum. Bende üşüyen biriyim, içim rahat etmiyor bazen ama baktığımda hep sıcak vücudu
Ben başından beri uyku tulumu kullanıyorum. Şart değil tabii annem şaşırıyor meselaBen de ondan alacaktım vazgeçtim kaldı. Şimdi bakıyorum da bin liradan aşağı tulum yok. Sonra diyorum herkes mi tulumla uyutuyor, çok lazım bir şey mi? Yine sosyal medyanın bir reklamı gibi mi? Olmazsa olmaz mı? Uyku tulumu bu kadar yaygın olmadan önce nasıl yatiyorduk ya biz?böyle düşüne düşüne alamadım
Ne aldın? Geçenlerde baktım bende ama karar veremedim.Ben başından beri uyku tulumu kullanıyorum. Şart değil tabii annem şaşırıyor mesela
Hepimiz yorganla yatmışızdır eminim
Ama benim kız kıpırdak örtüyü çekiyor artık yüzüne. Ben seneye içinde uyku tulumu aldım bu sebeple
Kızlar selam çok uzun zamandır bakamadım buralara malesef çok aktif olamıyorum
Sizlere bir şey sormak istiyorum. Bizim doktorumuz 2.ay aşılarından 3 gün sonra rotanın ilk dozunu yaptırdı bize. Ama hastanedeki hemşireler aslında erken olduğunu madem öyle 2.dozu 5.ayda yapalım dediler. Bu aradaki süre çok uzun mu acaba yani böyle yapan oldu mu hiç? Bir de menenjiti 5.ayda yaptıran var mı yoksa erteliyor musunuz? Menenjit ve rotayı aynı günde yaptıran var mı peki hiç?
Kızlar hepiniz bebelerinizi uyku tulumu ile mi yatiriyorsunuz? Eski usul battaniye örtüp yatıran yok mu? Ben doğduğundan beri battaniye ile yatiriyorum. Genel olarak oda 22 derece. Uzun kollu zibin üzerine pijama ve altında da patikli altın üzerine pijama giydiriyorum. Sonra üzerine pazen battaniye örtüyorum. Şimdiye kadar güzel gittik. Artık uyanıkken eline geçeni ağzına götürüyor, mendili battaniyesi fark etmiyor. Beşik hemen yanı başımda ama bir süredir rahat edemiyorum. 1 tog elyafsiz tulumlar yeterli gelir mi? Sanki üzerine bir şey ortmeyince uyunmaz gibi geliyor kendimden yola çıkarak
Uyku tulumu kidzee aldım. Gelir bir kaç güne siparişim bilgi veririm nasılmışNe aldın? Geçenlerde baktım bende ama karar veremedim.
Birde güneş kremi olarak ne aldınız? Şimdiden yanmaya başladı güneş görünce. Hemen kızarıyor, almam lazım.
Yastıkla yüzünü kapa ama dikkat et boğulmasınBaş ağrısı ile uyandım. Mama faslımız yeni bitti. Düzgün uyuyabilsem bu ağrı geçerde..bu durumdayken yanımızda horlayana uygulanacak şey için önerisi olan var mı?
Ne desek mi tersi olur yaGerçi bunu dedim şimdi bu gece de uyku olmayacak
Kaldır ver çocuğu, sen de uyu biraz. Gerçekten çok kötü oluyor insan kendine bir gün zaman ayıramazsa.Baş ağrısı ile uyandım. Mama faslımız yeni bitti. Düzgün uyuyabilsem bu ağrı geçerde..bu durumdayken yanımızda horlayana uygulanacak şey için önerisi olan var mı?
Bizim büyük oğlumdan kalma kolsuz, torba tipi uyku tulumumuz var, 9. Aydan itibaren hep onunla yatırmıştım. Altı geniş örtü gibi olduğu için üstünde örtü varmış gibi oluyor ama bebeğe henüz kullanmadım, seneye geçeceğim. Yenidoğanken yarım kundak ile örtüyordum, şimdi de beline kadar örtüp kenarlardan sıkışrırıyorum.
Ay bu arada kaçtır gece kalkınca çocuğun örtüsünün göğsüne kadar çekilmiş olduğunu görüyorum(eşim tarafından), sabah unutmayayım da gündeme alayım bu maddeyi artık
Ay gece okumuştum mesajı ama uykudan cevap yazamamıştım. Ben hem tulum kullanıyorum hem de arada pazenle örtüyorum üzerini. Bir tane battaniyemiz var, onunla örtünce ayaklarıyla yüzüne getiriyor onu. O yüzden kullanmıyorum onu.Ben de ondan alacaktım vazgeçtim kaldı. Şimdi bakıyorum da bin liradan aşağı tulum yok. Sonra diyorum herkes mi tulumla uyutuyor, çok lazım bir şey mi? Yine sosyal medyanın bir reklamı gibi mi? Olmazsa olmaz mı? Uyku tulumu bu kadar yaygın olmadan önce nasıl yatiyorduk ya biz?böyle düşüne düşüne alamadım
Vallahi anlamadım yaa. Diyorum ya annem hep der bebekle ilgili iyi şeyleri kimseye söyleme hemen nazar değer. Sanırım cidden öyle. İyi şeyleri susuyoruz artıkNe desek mi tersi olur yadün birine bayadır mastit olmuyorum dedim muhabbet geçti akşama mastit oldum sağa sağa zor geçirdim o da bana benim çocuk 4. ay meme reddi yaptı dedi bizde yok öyle bişey dedim diye şu an çocuk memeyi reddediyor. Ben çocuk büyüyünceye kadar susma kararı aldım
Ya cidden öyle. Geçen de komşu geldi o da hamile şu an bizimki de böyle olsa hemen büyüse çok tatlı falan bişeyler dedi o gün çocuk uyumadı huysuzluk yaptı hahahVallahi anlamadım yaa. Diyorum ya annem hep der bebekle ilgili iyi şeyleri kimseye söyleme hemen nazar değer. Sanırım cidden öyle. İyi şeyleri susuyoruz artık
Kac beden aldın sakın küçük almasaydın tulum hep büyük en güzeli seneye birde döne döne yatacaklar kısa olunca hemen acılıyor kol bacak. Kızım 5 yasında iken 7-8 aldım hala giyiyorBen başından beri uyku tulumu kullanıyorum. Şart değil tabii annem şaşırıyor mesela
Hepimiz yorganla yatmışızdır eminim
Ama benim kız kıpırdak örtüyü çekiyor artık yüzüne. Ben seneye içinde uyku tulumu aldım bu sebeple