Nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde akıllılık ettim ve 2-3 yaş aldımKac beden aldın sakın küçük almasaydın tulum hep büyük en güzeli seneye birde döne döne yatacaklar kısa olunca hemen acılıyor kol bacak. Kızım 5 yasında iken 7-8 aldım hala giyiyor
Yok bizim de daha var 40. Haftası 23 kasımdı bizimkinin19. Haftaya daha var sanırım evet bunlar değil bizim şu anki. Mesela bu akşam uyutmam tam 1,5 saat sürdüsiz atlatmışsınız sanırım
Bir de bebek varken duş almak gerçekten lüksmüş
Tam emin olamadım. Benimki daha m şeklinde oluyor.Kızlar bebem doğru duruyor değil mi
İnşallahGeçecek inşallah.. Bizim burun ve geniz dolu.. Gündüz uykularımız nerdeyse yok gibi. Sürekli ilgi, alaka onda olacak. Bir işin ucundan tutamıyorum. Sürekli ana kucağında da olmuyor. Bir kaç gündür akşam 5gibi uyumaya başladı. Gece uyumaz diye bir süre sonra uyandırıyorum. Bu seferde uykusunu alamadı diye huysuzlanıyor haklı olarak. Yedisi, içtisi, banyosu vs derken sızıp gece yine 2 kere uyanıp sabahı ediyoruz işteama ağlamadan uyuduğumuz yok artık. Sesi de kısık ağladıkça içim gidiyor.
Meme olayı değişiyor. Belli olmuyor, bazen hiç istemiyor. Dün gün içinde çok emdi mesela. Ben sürekli deneme halindeyim. İsterse ne ala diyorum. Bir fırt, bir fırttır
Canım bir tık daha kısalt kollardan, daha M durur o sayede. Burda ayakları aşağıya doğru sarkmış gibi. Ay baktım da çocuğun ayaklarının gözüktüğü hiç kangurulu fotom yokKızlar bebem doğru duruyor değil mi
Kangurudan mı kaynaklı acaba tam anlamadım ama dizlerin popodan alçakta olması önerilmiyor. Ekteki resimde sağdaki pozisyon öneriliyor yani.Kızlar bebem doğru duruyor değil mi
Aa doğru bizimki zamanını doldurup doğduğu için herkes öyle sanıyorum bi an unutupYok bizim de daha var 40. Haftası 23 kasımdı bizimkinin
Senin için çektimKızlar bebem doğru duruyor değil mi
Kangurundan memnun musun canım bende bu marka sipariş ettim hafta içi gelicekSenin için çektim
Başka kanguru denemediğim için bu yorumun ne kadar doğru olur bilmiyorum ama biraz hantal gibiKangurundan memnun musun canım bende bu marka sipariş ettim hafta içi gelicek
Kızlar sizin bebeklerde var mı bu merak ediyorum.. Benım oğlan kusuyor, agzı dolu, ama kustugunu yutuyor tekrarmoçuluktan artık herseyı beklıodum ama kusmugunu yutmayı da beklemıodum bide bazen emiyor ya, bildiğin sütü çıkarıyor agzından..
Kusmukla ilgili eyyorlamam bu kadar
Selam canım hahahaSelam kızlar nasılsınız.Dilkenn ne oldu görmüyorum hic girmiyor.haberi olan var mi merak ettim.onun oglan da benimki gibi e cinni idi