- 17 Mart 2023
- 220
- 226
- 31
Valla ben de araştırmaya başladım, 30 yaşımda 50 gibi oldular.. Ama işte ameliyat ağrısı ve maliyet düşündürücü..Benimkiler bir de büyüktü. Emzirme sonrasında ameliyat olacağım. Koydum kafaya.
Emzirmeyi sonlandırınca biraz toparlıyor ama tabii eski halinden eser kalmayacakbir de beni düşün emzirme sonlandırma ve emzirme başlama arasında 6 ay var bunu da 2 yaşına getirince kim bilir ne halde olucam
Ben hazır bu işe girmişken olmayan memelerimi de büyütcemO da bir paket programa bakar
Ben iki kere yaşadım. Biri ilişkiden sonra biri tempolu yürüyüş artı koşu yaptığımdaKızlar bu arada henüz regli olmayanlar, hiç lekelenme yaşıyor musunuz arada?
Biz dört numara kullanıyoruz 1-2 aydır, öyle fazla bir sıkma durumu olmayınca yine dört numara sipariş edeyim demiştimSen 8 kilo bebeğe nasıl 4 numara sipariş edebilirsinben bile 7 kilo kızımda 4 numara kullanıyorum sleepyde
Yapışkanlı yerinden ayırırken kaç kere koptu gece gece sinir krizi geçiriyordum ama alışmak gerek demek kiÇünkü yan bantları esnek değil ve biz alışmışız ortada birleştirmeyeelimde kalmadı ama alışıncaya kadar ben de zorlandım
Yok canım hiç olmadı bendeKızlar bu arada henüz regli olmayanlar, hiç lekelenme yaşıyor musunuz arada?
Sana bir şey diyim mi küçük göğüslü olmak büyük şans sarkma da daha az oluyor, dekolte giydiğin zamanda ortası birleşip kötü durmuyor benceBen hazır bu işe girmişken olmayan memelerimi de büyütcem
Ben iki kere yaşadım. Biri ilişkiden sonra biri tempolu yürüyüş artı koşu yaptığımda
Oooo çok önemli bir güncellemeymişYeni güncelleme saçını çekip birde kafa sallıyor
Ahshs. Aslında seviyorum çok rahat. Ne giyersem olur.Sana bir şey diyim mi küçük göğüslü olmak büyük şans sarkma da daha az oluyor, dekolte giydiğin zamanda ortası birleşip kötü durmuyor benceben gelinlikte bu acı tecrübeyi yaşadım ortası birleştiği için o zamanlar bant filan aramıştım ayırmak için sonra baktık olmuyor biraz kapattırdık dekolteyi ama o ortası birleşmese asla izin vermezdim
Bencede rahatlık, zaten şimdi biraz büyümüştür içinde süt olduğu içinde bizim ekstra büyüdüAhshs. Aslında seviyorum çok rahat. Ne giyersem olur.
Hatta sütyen giymesem bile olur. Kimse anlamaz çünkü yok
Ama bazı kıyafetler için olsa daha iyi olurdu
Denenmeyen şey kalmadı pes ediyorum ve oyun oynamaya devam diyorumAhhh bir tane de bende var. Banyo da yaptırdım, belki bir umut diye ama nafile uğraş
Bizimde 4. Aya girdiğimizden beri böyle umarım geçicidirKızlar biz geceleri çok ama çok sık uyanıyoruz (gözünü pek açmadan muzırdanma ya da ağlama) ve her uyandığında beni emiyor, sonra da uykuya devam ediyor. Bu geçici bir süreç midir? Normalde gece 2 kere, hadi max 3 kere emip uykuya devam ederdi. Artık saate bakmıyorum bile kaç kere uyandığımı hesaplayamıyorum
Ben britax römer dualfix pro 360 aldım canım, çok memnunumKızlar merhabaoto koltuğu öneriniz var mı acaba
Hahah benim de emzirme sayesinde normal boyuta geldiler o kadar yoklardıAhshs. Aslında seviyorum çok rahat. Ne giyersem olur.
Hatta sütyen giymesem bile olur. Kimse anlamaz çünkü yok
Ama bazı kıyafetler için olsa daha iyi olurdu
Yok hiç olacak gibi de değil ilk oğlumda bir kez olmuştum 40 çıktıktan sonra daha sonra 6 ayda oldum bunda da beklemedeyimKızlar bu arada henüz regli olmayanlar, hiç lekelenme yaşıyor musunuz arada?