2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Emzirmeyi sonlandırınca biraz toparlıyor ama tabii eski halinden eser kalmayacak😂 bir de beni düşün emzirme sonlandırma ve emzirme başlama arasında 6 ay var bunu da 2 yaşına getirince kim bilir ne halde olucam😂

O da bir paket programa bakar🤣
Ben hazır bu işe girmişken olmayan memelerimi de büyütcem😂

Kızlar bu arada henüz regli olmayanlar, hiç lekelenme yaşıyor musunuz arada?
Ben iki kere yaşadım. Biri ilişkiden sonra biri tempolu yürüyüş artı koşu yaptığımda🤷‍♀️

Ağrı konusunda çok sıkıntılı demiyorlar. Burda bir kaç yazı okudum. İlla ki ağrı olacak ama bir iki haftada iş başı yazmışlar. 45 günde eski hayatıma döndüm diyen var. Ağır kaldırmama dışında sorun yok gibi. Onun için de bebekleri büyütmek lazım.

Ben hazır bu işe girmişken olmayan memelerimi de büyütcem😂

Ben iki kere yaşadım. Biri ilişkiden sonra biri tempolu yürüyüş artı koşu yaptığımda🤷‍♀️
Sana bir şey diyim mi küçük göğüslü olmak büyük şans sarkma da daha az oluyor, dekolte giydiğin zamanda ortası birleşip kötü durmuyor bence😂 ben gelinlikte bu acı tecrübeyi yaşadım ortası birleştiği için o zamanlar bant filan aramıştım ayırmak için😂 sonra baktık olmuyor biraz kapattırdık dekolteyi ama o ortası birleşmese asla izin vermezdim

Sana bir şey diyim mi küçük göğüslü olmak büyük şans sarkma da daha az oluyor, dekolte giydiğin zamanda ortası birleşip kötü durmuyor bence😂 ben gelinlikte bu acı tecrübeyi yaşadım ortası birleştiği için o zamanlar bant filan aramıştım ayırmak için😂 sonra baktık olmuyor biraz kapattırdık dekolteyi ama o ortası birleşmese asla izin vermezdim
Ahshs. Aslında seviyorum çok rahat. Ne giyersem olur.
Hatta sütyen giymesem bile olur. Kimse anlamaz çünkü yok😂
Ama bazı kıyafetler için olsa daha iyi olurdu🫣

Kızlar biz geceleri çok ama çok sık uyanıyoruz (gözünü pek açmadan muzırdanma ya da ağlama) ve her uyandığında beni emiyor, sonra da uykuya devam ediyor. Bu geçici bir süreç midir? Normalde gece 2 kere, hadi max 3 kere emip uykuya devam ederdi. Artık saate bakmıyorum bile kaç kere uyandığımı hesaplayamıyorum
Bizimde 4. Aya girdiğimizden beri böyle umarım geçicidir 😅🙆

Kızlar benim büyük kız için bale dersi arıyordum ya bir iki yere numaramı bırakmıştım. Meğersem onlarda da erken kayıt indirimi varmış ve fiyatlar yıllıkmış 😂 Pazar günü götürücem bakalım deneme dersine, umarım sever benim küçüklüğümde çok içimde kalan bir şeydi 😍

Ben bugün evden kaçacaktım o derece yani resimli uyusun güzelce bende büyük okuldayken şöyle dolap içlerini dökeyim ayy inat etti uyumadı normalde uyuyan çocuk çoraplarını çıkarıyor olmuyor bağırıyor olmuyor gülsem mi ağlasam mı bilemedim sonuç ne onu unutabildim ne iş yapabildim 🤣

X