- 6 Mart 2019
- 2.732
- 5.988
Gerçi bunu dedim şimdi bu gece de uyku olmayacak
Geceleri kesintisiz uyuyup forumda online olmayanları tespit ederek otomatik nazar değdiren bir sistem varmış mesela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçi bunu dedim şimdi bu gece de uyku olmayacak
Ben artık uyku hakkında tek kelime etmemGerçi bunu dedim şimdi bu gece de uyku olmayacak
Bak daha yukardaki mesajını okurken, artık bu gece olmaz o uyku dedim ki bir de sen değil miydin bize kendinize bile söylemeyin uyuduğunu diyen ahhh analık ahhhGerçi bunu dedim şimdi bu gece de uyku olmayacak
Hemde ne gece ne gece dün gündüz sadece 2 saat uyumuş toplamda ben pert oldum saat oldu 10 aa baktık hala uyumuyor nasıl esniyor ama uyumuyor yok yatırınca ağlıyor bir yeri acımış gibi en son bu soğukta dışarıya çıktık arabada da uyumuyor yürüdük öyle biz donduk onun keyfi yerindeydi ve uyudu eve bir girişimiz var hırsız gibi ışıklar kapalı parmak ucunda yürüdük resmen ve sessizce yatırdık bende hemen bayılmışım resmenÇoğu kişinin zor geçmiş gecesi sanırım. Ben de anlatılmaz yaşanır bir gece geçirdim.
Kızlar ya bizim bezimiz molfix 4 ama artık o da olmuyor. Maxi plus aldım ama o da uzun olmayacak gibi bu gidişe yaza tuvalet eğitimine başlayacağım delirdim
Perakuş daha üç nodaKızlar ya bizim bezimiz molfix 4 ama artık o da olmuyor. Maxi plus aldım ama o da uzun olmayacak gibi bu gidişe yaza tuvalet eğitimine başlayacağım delirdim
Biz yaklaşık 1.5 aydır dört kullanıyoruz ama artık bacaklarını kaşık bölgesini acıtmaya başladı belden biraz daha idare ediyordu ama kıpkırmızı oluyor galiba küçültmüşler normalde molfix çoğu bezden büyüktü amaZam yapmamak için gramaj küçülten çikolata firmaları gibi bunlar da bez bedeni küçültüyor bence. Molfix kullanmadım hiç ama sleepy 4 numara tam oluyor bir aydır bizimkine, oysa büyük oğlum aynı ayda aynı kiloda olmasına rağmen 3 numara kullanıyormuş, eski fotoğraflardan tespit etmiştim üç numara bez de bayağı fırıncı küreği gibiymiş o zamanlar.
Şöyle goon geniş kalıplı bir bez. Ama bence tek kusuru yan lastik bantları bir molfix kadar esnek değil. Deneme amaçlı küçük bir paket al istersenMolfixten büyük kalıbı olan bir bez önerisi olan var mı?
Leyloşun bacakları çok şüşkoPerakuş daha üç noda
Ya çok doğru öyle çok tontik bir kızım yok ama molfix 4 numara bile iz yapıyor sıkıyor artık e bu bebe daha 4 aylık nasıl olacak diyorum bendeZam yapmamak için gramaj küçülten çikolata firmaları gibi bunlar da bez bedeni küçültüyor bence. Molfix kullanmadım hiç ama sleepy 4 numara tam oluyor bir aydır bizimkine, oysa büyük oğlum aynı ayda aynı kiloda olmasına rağmen 3 numara kullanıyormuş, eski fotoğraflardan tespit etmiştim üç numara bez de bayağı fırıncı küreği gibiymiş o zamanlar.
Bi onu denememiştim ona da bakayım. Umarım uzun soluklu bi bez olur yaŞöyle goon geniş kalıplı bir bez. Ama bence tek kusuru yan lastik bantları bir molfix kadar esnek değil. Deneme amaçlı küçük bir paket al istersen
Uyyy bizimkininde bacakları biraz tontirik anası gibi olacak galiba benimde bacaklarım hep tontiktiLeyloşun bacakları çok şüşko
Redpanda11 ebebek bugün goonda da indirim yapmış ama fiyat karşılaştırması yapmadım diğer sitelerle.Bi onu denememiştim ona da bakayım. Umarım uzun soluklu bi bez olur ya
Azcık boğum bize de gönderLeyloşun bacakları çok şüşko
Sleepy ise (fotoda yok) en dar olanıBi onu denememiştim ona da bakayım. Umarım uzun soluklu bi bez olur ya
Sağ ol canım. Şubat indirimindd ben molifx pure and soft 4 numara stoğu yaptım. Sanırım 8 tane var. Artık bittikçe goon ya da pure and soft alırım sanırım.Redpanda11 ebebek bugün goonda da indirim yapmış ama fiyat karşılaştırması yapmadım diğer sitelerle.
Bizim de öyle valla 3-4 uyku. Bazen hiç uyku bazen 2 saat uyuyor korkuyorum bir şey oldu diye hemen uyanır diye başından da ayrılıp bir işe koyulamiyorumBizim de gündüz uykuları acayip dışarıda uyutursam 1 saat uyuyor evde 20-30 dakika anca kucağımda uyutursam üç saate kadar uyuyor değişik baya 3-4 uyku yapıyor ama bazen 2 bile oluyor oturmadı düzen
Mesela soyasosu gibi miGeceleri kesintisiz uyuyup forumda online olmayanları tespit ederek otomatik nazar değdiren bir sistem varmış mesela