2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Haşlamaktan kastım oydu aslında 😅 düdüklüyle gelen bir haşlama aparatı var, onu kullanırım diye düşünmüştüm. Dediğin gibi ya kendimize de yapacağım (sebzeyle hiç arası olmayan bir eşe sahibim) ya da küçülenlerden alıp az az haşlayacağım
Patates de mi yemiyor? Kendinize patates yaparsınız en kötü, onunla da patates salatası, püre vs. Allah ne verdiyse artık🤣

Ben bundan kullanıyorum yıllardır, memnunum. Bir de galiba ikea nın bir aparatı var silikon gibi bir malzemeden. Büyük boy tencereye de giriyor, küçük boya da.

Patates de mi yemiyor? Kendinize patates yaparsınız en kötü, onunla da patates salatası, püre vs. Allah ne verdiyse artık🤣

Ben bundan kullanıyorum yıllardır, memnunum. Bir de galiba ikea nın bir aparatı var silikon gibi bir malzemeden. Büyük boy tencereye de giriyor, küçük boya da.
Ay yiyor da, o kadar önyargılıki sebzelere, o yüzden sebze ve eşimi bir arada düşününce geriliyorum 🙈 sürekli tembihliyorum çocuğun yanında da onu yemem bunu yemem dersen gebertirim seni diye 😂😂

Ay yiyor da, o kadar önyargılıki sebzelere, o yüzden sebze ve eşimi bir arada düşününce geriliyorum 🙈 sürekli tembihliyorum çocuğun yanında da onu yemem bunu yemem dersen gebertirim seni diye 😂😂
Bade benim yumurta yemediğimi daha anlamadı😂 erken kalkıp senden önce yedim diyorum sorunca😂

Bende cesaret edemiyordum başlamaya geniz akıntısı var diye. Demekki doğru davranmışım. Hepsi iyi olsun şu bebişlerin iran evvel inşallah 🙏
Ah evet ya 5 aylık ama 5 kez grip olmuştur yavrum artık alıştım ama çok panik ve üzüntüye kapılamadan el atıyorum olaya 😅 hepsi iyi olsun inşallh iyileşince başlarız ek gıda dönemleride sorunsuz güzel geçsin 🥰

Ah evet ya 5 aylık ama 5 kez grip olmuştur yavrum artık alıştım ama çok panik ve üzüntüye kapılamadan el atıyorum olaya 😅 hepsi iyi olsun inşallh iyileşince başlarız ek gıda dönemleride sorunsuz güzel geçsin 🥰
Geçmiş olsun ya, ne çileli çekimiz varmış🙈 neyse büyüdüler artık, düşmeyiz herhalde hastanelere bir daha🙏🏻

İnşallah geçer gerçekten o kadar yıprattı ki ☹️ ek gıda geldi gerçekten inşallah düzelelim bugün uykusuzlukla beraber herhalde tüm sinir sistemim çöktü ☹️

Uykuda emiyor çok şükür ki o yüzden uzun süredir gece de ayaktayım ben ☹️ ben hiç sağmıyorum canım 40 günlük gibi dişçiye giderken sağdım moralim çok bozuldu o zaman 30 filan çıkmıştı. Yani bence sütüm var mesela memeyi ağzına sokuyorum ya istemiyor çekiyor akıyor üstümüze başımıza. Banyo yaparken akıyor eğilince akıyor. Yani akıyor akmasına ama kaç cc çıkar hiç bilmiyorum
Kesinlikle sağdığında çıkana bakma canım emzirmeye dair en büyük pişmanlığım bu üstüme süt akardı birinden emzirirken diğerinden süt gelirdi meğer varmış sütüm şimdi olmadığını deneyimleyerek anlıyorum pompada ise hiç 50 cc üzeri görmedim ama bazen doyardı mama istemezdi demekki varmış şimdi yeni anlıyorum ben hep yok diye diye kendimi yemiş bitirmiş oldum maalesef

Valla yok uyku eğitmi yok sallayarak alıştırma yok rutin yap yap öyle böyle diyorlar ama yaşamayan bilemez diyorum açıkcası uyusun da nasıl olsa uyusun diye her şeyi deniyorum :))
Valla ben de aynı moddayım ya canım çıktı artık ya uykusu çok düzensizleşti düzelir inşallah. Ya çocuğu uyutacağım zaman vallahi çok yoruluyorum her uykusu sıkıntılı. Bıraktım şimdi babasına, geldim mutfağa uyutsun valla banane sabahtır uğraşıyorum uyutsun nasıl uyutuyorsa 😅 zaten çocuk uyusun direkt ben yatcam ayakta bile uyuyabilirim şu an 😅 birde sabah 7 30 da kalkıyor tam alarm kurmuş gibi. Şöyle saatlerce ne zaman uyucaz tahmini olarak 🤦‍♀️🤦‍♀️

Bir de alerji tanısı koydu ama bana biraz saçma geldi, sadece vücudundaki egzama alerji belirtisi olabilir mi ki? alerji testi istedi onu yaptırdık sonuç 1 haftaya çıkarmış, benim de süt ürünlerini kesmemi istedi bir süre, test sonucuna göre tekrar konuşuruz dedi

Bugün kontrol günümüzdü 7900 olmuş kilosu 67 cm boyu da. Doktor dişler için genetik olabilir erken çıkması dedi, ben de 4 aylıkken çıkarmışım annem öyle söyledi😄 4. Ay aşılarıyla birlikte nimenrixin ilk dozunu oldu, ateş yapar mı?
nimentrix ateş yapmıyor genelde ama yine de kontrol edersin🌸
Ayrıca 🧿🧿🧿🧿

Teşekkür ederim gerçekten korktuğum başıma geldi gibi bi şey oldu 😥 Benim tek şüphelendiğim şey kakadaki kan olmuştu. Bir de doğumdan beri geçmek bilmeyen mukuslu kaka ve gaz sancıları. Umarım sizde alerjik bir durum yoktur. Evet medicanada mehmet yan doktorumuzun adı. Çocuk alerjiye de oradan randevu aldım doçent bir hocaya verdiler randevuyu bakalım.
İzmir’de doktor arıyorum bende henüz gidemedik daha teşekkür ederimm evet sizde kaka belirleyici faktör olmuş ama bende artık bu döküntünün sebebini bulmak istiyorum nokta atışı yapmak çok zor tam bundan oldu diyorum hop diğer gün yine başka bir sebepten oluyor umarım kaşınıp acımıyordur canları 😔🙏🏻

nimentrix ateş yapmıyor genelde ama yine de kontrol edersin🌸
Ayrıca 🧿🧿🧿🧿
Teşekkür ederim canım. Geçen gün demir değeri ile ilgili bir yorum yapmıştın aklıma geldi şimdi, biz bugün kan tahlili verdik demir için şöyle iki sonuç var düşük oluyor sanırım?

Eklentiler

• B8A0D7E3-9332-4E06-AF8A-51E2D74B0F08.jpeg
    B8A0D7E3-9332-4E06-AF8A-51E2D74B0F08.jpeg
    32,7 KB · Görüntüleme: 31
  • E053C36B-FDB7-45D5-81D3-EE0329D7CE5C.jpeg
    E053C36B-FDB7-45D5-81D3-EE0329D7CE5C.jpeg
    30,8 KB · Görüntüleme: 30
X