2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270

Ay Allah iyiliğini versin, senin emzirme maceralarını gözümde canlanırken gülmekten katılıcam bir gün

Bir de karşı komşu mu ne vardı sizin, sigaraya çıktıkça sizin kızın sesini duyuyodu

Pazara gittim bebişle azıcık yeşillik alayım diye arabamızın çelik kısmı komple tekerlekten kırıldı allahtan Leyla’ya bir şey olmadı hemen eşimi aradım geldi aldı bizi . Şimdi arana garantiye gidecek bir ton uğraş oofff

Ay Allah iyiliğini versin, senin emzirme maceralarını gözümde canlanırken gülmekten katılıcam bir gün

Bir de karşı komşu mu ne vardı sizin, sigaraya çıktıkça sizin kızın sesini duyuyodu
Haha o yan komşu işte sürekli çocukların sesinin geldiğini şakayla karışık söyleyip gülen karşı komşuda var onlar daha cool çocukları büyütmüş rahata ermiş baya partileyen tipler hayalim onların refah seviyesine erişmek haha

Ay ben olsam şikayet ederdim. Hatta ve hatta dava açardım. Amerikada olsak milyoner olmuştun
Maşallah tüm tatliş bebişlere

benimki de mamami kendim içerim pozu
kuzucum

Bizimkinin de hep o ikinci fotodaki gibiydi bir ara, hatta bir sorun mu var diye soracaktım doktora ama sıra gelmedi
Bizde kaç kez soralım soralım dedik fırsat olmadı ama cumartesi unutmazsam sorucam dilinden yapamıyor bişey bazı bebeklerde oluyomuş ağzını tam kapatmıyo hiç doğumda ilk bebek çıkıyo ya diliyle karşılamış resmen bende videolardan gördüm eşim takılıyo 2 metre dili var diye

Ay bencede yazın öyle şeylerde mutlaka bizde enzadan mobilya aldık gelmedi. Bende yazdım yataştan bin liralık mı bir şey hediye çeki vermişlerdi
Marka, isim değerine önem veriyorsa çok ciddiye alıyorlar bu tip şikayetleri. Hele twittera yazılsa baya gündem olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…