- 19 Ocak 2023
- 956
- 1.205
- 27
Maşallah kuzumaBu da bizden ilk defa atıyorumMaşallahınızı alırım
Neyi çektikten sonra onu tam anlamadım ama hayır herhangi bir sorun olmadı suyumuzdaCanım selam sende bu çektikten dolayı bebeğin suyunda azalma oldu mu ?
Sen de bizi bu bal yanaklardan mahrum bırakmamalısınGrubumuzun bal bebekleri ballbende bayadır atmıyorum bu cadıyı
Maşallah kuzumaaaBu da bizden ilk defa atıyorumMaşallahınızı alırım
AdaaGrubumuzun bal bebekleri ballbende bayadır atmıyorum bu cadıyı
Yaa atarım tabi teyzesi fotoğraf çekebildikçeSen de bizi bu bal yanaklardan mahrum bırakmamalısın
Ben sabah bir hışımla randevu bulduğum bir doktora getirdim medicanaya. İdrarda enfeksiyon çıktıHiç bilmiyorum ki canım zaten doktorlarda alerji konusunda ikiye ayrılıyor. Bazıları diyet diyor bazıları tolerans oluşturmak için yemeye devam ettiriyor. Ben anlamadım bu işi sadece kanlı kaka bizim 2 yaş sınıfında bir çocukta olmuştu. Çocuk alerjikmiş zaten annesi öyle bir bilgi vermişti ona haber vermiştik bizde yediklerini sıkı takip ediyordu. O aklıma geldi benimde
Doktor aynen öyle aralayıp baktı bugün çatlak görmedi ama diyet önerdi. Bugünkü kakalarında kan yok ama doğduğundan beri mukus hep var. Bol bol var hatta. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Onun ağrısı da vardı sanırımRota aşısı sonrası da alerjik çocuklarda böyle yan etki yapabiliyor.4-5 kere arka arkaya kaka yaptı dedin ya belki zorlanmaya bağlı çatlak oluşup kanamıştır. Parmağınla poposunu aralayıp bakarsan görürsün. Doktor bana kontrol etmemi önerdi küçükte oluşmuştu bir hafta tedavi için kremler kullandık.Bence doktora danışmadan birşey kesme.
İdrarda enfeksiyonla alakalı belirti var mıydıBen sabah bir hışımla randevu bulduğum bir doktora getirdim medicanaya. İdrarda enfeksiyon çıktıdoktor suprax 100 mg antibiyotik yazdı. Kendi doktoruna ulaşabilirsem ona danışıp kullanacağım. Bir de probiyotik önerdi. Forbiome diye bi şey. Antibiyotik beni tedirgin ediyor sadece nedense hiç kullanasım yok. Zaten kültür sonucu henüz çıkmamış. Mukuslu kanlı kaka için de süt ürünleri ve yumurtaya karşı diyet yapmamı söyledi
Nasıl belirtileri olabilir bilmiyorum ki? Sadece sabah tesadüfen çiş yaparken yakaladım bezini açınca o anda da ağlıyordu. Diğer belirtiler benim oğlumun klasik ağlamalar, gaz sancıları, kaka yapamama hep aynıİdrarda enfeksiyonla alakalı belirti var mıydıforbiome biz kullandık canım bayadır vermiyorum antibiyotik kullanınca probiyotik veriyorlar genelde. Benim büyük kız kullandı hemen ishal oldu ona başlamıştım forbiome.
Ya çok geçmiş olsunbende ilk çocukta diyet önermişti süt ürünlerine. Ben hayatımda hiç yumurta yemediğim için onu söylememişti
Oğlunun adı neydiArabada dönerken kaka yaparken ifadesiOğlumla tanıştırayım teyzeler
Ben de şüpheleniyorum enfeksiyondan ama biz 8 poşet takmamıza rağmen numune alamamıştık. Siz çabuk almışsınız.Diyeti kaç haftalığına önerdiDoktor aynen öyle aralayıp baktı bugün çatlak görmedi ama diyet önerdi. Bugünkü kakalarında kan yok ama doğduğundan beri mukus hep var. Bol bol var hatta. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Onun ağrısı da vardı sanırım
Benim de dün gözlerim doldu. “Bebeğim ne yapabilirim senin için” diyorum sesli sanki beni anlıyor gibi. Sonra diyorum kendine gel demek ki ağrısı var veya korktu bir şeyden rahatsız oldu. Geçer diyip sakinleştiriyorum kendimi. Sen de arada dur bir derin nefes al ve birazdan geçer nasılsa de ve geçicem göreceksinBazen çok geriliyorum ya. Yaklaşık bir saattir uyumak için ağlıyor, ağladıkça uyuyamıyor , uyuyamadıkça yine ağlıyor. Şimdi ben de ağlayacağım az kaldı
Not:Öyle mız mız ağlama can acısı veya bir hastalığı yok diye düşünüyorum
Ah kıyamam yaNasıl belirtileri olabilir bilmiyorum ki? Sadece sabah tesadüfen çiş yaparken yakaladım bezini açınca o anda da ağlıyordu. Diğer belirtiler benim oğlumun klasik ağlamalar, gaz sancıları, kaka yapamama hep aynıartık ne neyin belirtisi ayıramıyorum birbirine girdi diş atak enfeksiyon
Kuzey ismiOğlunun adı neydiçokça kalp çokça
Hastanede çıplak bebek arabasında çok komiktik yaBen de şüpheleniyorum enfeksiyondan ama biz 8 poşet takmamıza rağmen numune alamamıştık. Siz çabuk almışsınız.Diyeti kaç haftalığına önerdi
Benimki de bugün aylar sonra ilk kez 2 saat uyudu 8 kere gittim yanına bir şey mi oldu diye. Uyusa dert uyumasa ayrı dert. Sanırım bir güncelleme de bize yükleniyorBazen çok geriliyorum ya. Yaklaşık bir saattir uyumak için ağlıyor, ağladıkça uyuyamıyor , uyuyamadıkça yine ağlıyor. Şimdi ben de ağlayacağım az kaldı
Not:Öyle mız mız ağlama can acısı veya bir hastalığı yok diye düşünüyorum