2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Ben sabah bir hışımla randevu bulduğum bir doktora getirdim medicanaya. İdrarda enfeksiyon çıktı doktor suprax 100 mg antibiyotik yazdı. Kendi doktoruna ulaşabilirsem ona danışıp kullanacağım. Bir de probiyotik önerdi. Forbiome diye bi şey. Antibiyotik beni tedirgin ediyor sadece nedense hiç kullanasım yok. Zaten kültür sonucu henüz çıkmamış. Mukuslu kanlı kaka için de süt ürünleri ve yumurtaya karşı diyet yapmamı söyledi

Doktor aynen öyle aralayıp baktı bugün çatlak görmedi ama diyet önerdi. Bugünkü kakalarında kan yok ama doğduğundan beri mukus hep var. Bol bol var hatta. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Onun ağrısı da vardı sanırım

İdrarda enfeksiyonla alakalı belirti var mıydı forbiome biz kullandık canım bayadır vermiyorum antibiyotik kullanınca probiyotik veriyorlar genelde. Benim büyük kız kullandı hemen ishal oldu ona başlamıştım forbiome.

Ya çok geçmiş olsun bende ilk çocukta diyet önermişti süt ürünlerine. Ben hayatımda hiç yumurta yemediğim için onu söylememişti

Nasıl belirtileri olabilir bilmiyorum ki? Sadece sabah tesadüfen çiş yaparken yakaladım bezini açınca o anda da ağlıyordu. Diğer belirtiler benim oğlumun klasik ağlamalar, gaz sancıları, kaka yapamama hep aynı artık ne neyin belirtisi ayıramıyorum birbirine girdi diş atak enfeksiyon

Ben de şüpheleniyorum enfeksiyondan ama biz 8 poşet takmamıza rağmen numune alamamıştık. Siz çabuk almışsınız.Diyeti kaç haftalığına önerdi

Benim de dün gözlerim doldu. “Bebeğim ne yapabilirim senin için” diyorum sesli sanki beni anlıyor gibi. Sonra diyorum kendine gel demek ki ağrısı var veya korktu bir şeyden rahatsız oldu. Geçer diyip sakinleştiriyorum kendimi. Sen de arada dur bir derin nefes al ve birazdan geçer nasılsa de ve geçicem göreceksin

Ah kıyamam ya genelde ateş olur diye tahmin ediyordum idrar yolu enfeksiyonunda iyi bari doktor hemen yakalamış

Ben de şüpheleniyorum enfeksiyondan ama biz 8 poşet takmamıza rağmen numune alamamıştık. Siz çabuk almışsınız.Diyeti kaç haftalığına önerdi
Hastanede çıplak bebek arabasında çok komiktik ya tekmeleyip battaniyeyi açıyor her şey meydanda görmeyen kalmadı pipisini ben poşeti takınca birkaç kez göbeğinin etrafını nemli pamukla sildim bir saat kadar da bekledik

Benimki de bugün aylar sonra ilk kez 2 saat uyudu 8 kere gittim yanına bir şey mi oldu diye. Uyusa dert uyumasa ayrı dert. Sanırım bir güncelleme de bize yükleniyor Ben öyle çok bunalıp uyumadığı zamanlarda bebek arabasına atıp biraz müzik dinliyorum, etrafa bakıyorum çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…