2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Buraya yeni girdim kaç gündür baktım herkesin ortak dertleri var en zor atak bu olacak değil mi daha 14 gün var gözüküyor ne yapacağım 14 gün daha bilmiyorum bugün saçımı bile tarayacak vaktim olmadı eşim gelince gidip yatağa 5 dakika attım kendimi o da tek başına halledemedi tam uyuyor sanıyorum ağlıyor ya bir şekilde geçer ama bir yerimi acıyor bir yeri mi ağrıyor sorularını durduramıyorum kafamda yarım saat sonra bi bakıyorum gülüyor oynuyor mama ve uyku saati gelince sil baştan

Kızlar çok mutsuz ve umutsuzum. Çalışmıyor olmak beni çok etkiledi. Eşimle paylaşacak bir şeyimiz kalmadı gibi hissediyorum artık. O dizisini izliyor şimdi ben de yatağıma geldim. Acaba o da mutsuz mu bilmiyorum. Aslında aramızdaki ilişki dinamiği hep güzel ilerliyordu ama artık sohbet bile etmiyoruz çok fazla. Öyle bi içimi dökeyim dedim

Kızlar bebeğim sürekli eliyle kulağını çekiştiriyor bu ciddiye almam gereken bir şey mi? Bit kaç gündür böyle
Canım bir dönem kulağıyla oynuyorlar ama genelde diş çıkacağı zaman oluyor. Eğer ağlayıp kulağını tutarsa o zaman orta kulak olabilir ama bence o tarz enfeksiyon ateşte yapar

Diş çıkarırken de kulak çeker bebişler. Belki de diş geliyordurrrrr

Canım bir dönem kulağıyla oynuyorlar ama genelde diş çıkacağı zaman oluyor. Eğer ağlayıp kulağını tutarsa o zaman orta kulak olabilir ama bence o tarz enfeksiyon ateşte yapar

Bizimki de yapıyor kuzum aşırı tükürük ve diş kaşıma istediğide var ben dişten diye düşünüyorum muhtemelen ondan

Görünen bir şey yok aslında ağzında ama anlamadım ki ya. Enfeksiyon değil bence hasta değil yani of .

Of her iki doğum her iki emzirme şekli valla Allah ne verdiyse yaşıyorum iki çocukta birbirinden o kadar farklı ki. Böyle emmeyince daha zormuş bugün eve gelen abla da 4. Aya kadar zor emzirdim ben hiç istemiyordu ayakta dolaşarak denedim olmayınca üstelemedim dedi. Eskiden atağı filan bilmiyorlarmış gerçekten üzülmesin diye bir şey demedim. Geçecek bugünler inşHer gün iki kase ceviz yiyorum sütün vitamini artsın diye zaten az emiyor bari yağlansın

Annem de kardeşlerimde yaşamış aynı sorunu, 4.ayda emzirme sonlanmış

Ben de her gün bol protein tüketiyorum, hem süt hem de kaslar için

Ay o değil de bebeği uyuttum kocanın taktiğiyle ama 3 kere emmek için ağladı. Uyanmıyor ama ağlıyor. Emiyor ve susuyor. Emzik vereyim diyorum, yok illa emecek

Kızlar bebeğim sürekli eliyle kulağını çekiştiriyor bu ciddiye almam gereken bir şey mi? Bit kaç gündür böyle
Benim oğlum da öyle dünden beri hatta kafasını da sallamaya başladı kulağını çekiştirirken inşallah kulak enfeksiyonu değildir ama şimdilik bir sorun görünmüyor gibi

Cnm bizim eski doktor Fırat da bu yeni gittgm prof da mukus olur sen emzırmeye devam et kafasındaydılar.. Bunda da arada oluyo, ben pek önemsemiyorum..
Ama idrar yolu enfeksiyonu için bişey diyemem, sadece duzelınce senınkı erkekti diye hatırlıyorum, sünnet ettirmek.. En iyi çözüm bu oluyo.. Bi de banyodayken banyo bitmeye yakın yumusuyo derisi hafif geri ittirip, ıcındekı sarı kalıntıyı temızlemek lazım nazıkce.. Ha ben daha sinaya bunu yapmadım nıye yapamıorm Bı sor, vakit yok suya girip çıksa bana yetiyor, öyle özenemiorm

Çocuk çok etkili oluyo maalesef.. Bi de 2.yi yapma gafletine girince bütün sinerji yok oluyo.. Zmnla gececek, ılıskınızn ortasında Bi meyve var, zmnla bebekle ılgılı paylaşımlarda artacaktır.. Lutfen sadece sen ustlenme bebek bakımını.. O zmn konusacak seyleri de buluyor ınsan

Kızlar ben bugün bütün gün istifa ishal mide ağrısı yaşadım en son kusmaktan baygınlık geçirdim hastaneye gittik testler vs gastirit midemde enfeksiyon gibi bişeyler dedi tabi tam hatırlamıyorum bağorsaklarda da aşırı gaz varmış bebekle evde tek hasta olmak berbat bişey di ilaç yazmış ama şaşırdım arveles var mesela ben içemiyorum onu diğer ilaçlardan da şüphelendim şimdi bi site vardı bakıyorduk neydi o

e-lactancia.org Dilini İngilizce seçip ilaç etken maddelerini de İngilizce yazman gerekiyor canım. Çok çok geçmiş olsun

Kızlar saç dökülmesi yaşayanlar, bir çözüm bulabildiniz mi? Kuaförüm şampuan önermişti ama etkili olacağına inanmadığım için almadım. İşe yarar önerisi olan var mı?
Duşa girmek istemiyorum o derece ve şuan yaşadığım hastalığın ileri evreleri kansere çevirir diye okudum her okuduğumuza inanmamak gerek tabi orası ayrı ama elimi attığımda gelen saçları görünce korkuyorum sizde de öyle mi acaba yani hattinden fazla normal değil gibi geliyor

Pera da öyle çekiştiriyor bide kulağının arkadasında ki saçları çekiyor o neden asi bi kız mı olucak ne ağlayarak değilde alışkanlık yapmış gibi saçını çekmesi, cumartesi kontrolümüz var bakar kulaklarına zaten çok salyalı bayadır ve huysuz 2 gündür dişleri erken çıkıcak gibi

Çok geçmiş olsun canım dr osmangönülal ın videosunu gördüm arveles içebilirsiniz demiş
Benimde çıbanlardan canım çok çok acıyodu bilsem bi tane alırdım parol kesmiyor çünkü ama çocuk doktoruna sorucam yinede ağrın varsa çok al ama çok yoksa parol iç derim

Çok sağol canım Ya sadece arveles değil midem için esopro diye bir ilaç daha adını ilkkez duyduğum bi kaç ilaç hadi ağrıyı çekeyim de bulantıya dayanamıyorum özellikle belirttim bi kaç defa emzirdiğimi aslında ama oralı olmadımı acaba emzirirken hasta olmak bile ayrı zor bu ilaç konusundan

Bizimki öyle yapınca gaz kaynaklı çıkıyor genelde, gazını da kendi kendine çıkaramıyorsa anca emerek çıkarabiliyor.

Kulak enfeksiyonuyla bağdaştırırlar o hareketi genelde ama ağrısı olsa anlarsın genel halinden zaten. Bir de arkadaşların dediği gibi, dişle bağlantısı olması daha mantıklı. Bizimki de dün tuttu bir ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…