Diş çıkarırken de kulak çeker bebişler. Belki de diş geliyordurrrrrKızlar bebeğim sürekli eliyle kulağını çekiştiriyor bu ciddiye almam gereken bir şey mi? Bit kaç gündür böyle
Buraya yeni girdim kaç gündür baktım herkesin ortak dertleri var en zor atak bu olacak değil miBu atak beni de mahvetti. Yok yani her şeyi bozuldu bebeğin ya
Yalnız değilsin evet çok zor ama büyüyecek bir şekilde. Sütün için de üzülme sen yine de elinden geleni yap ki yaptığına eminim. İllaki büyüyecekler sağlıklı olsunlar da
Canım bir dönem kulağıyla oynuyorlar ama genelde diş çıkacağı zaman oluyor. Eğer ağlayıp kulağını tutarsa o zaman orta kulak olabilir ama bence o tarz enfeksiyon ateşte yaparKızlar bebeğim sürekli eliyle kulağını çekiştiriyor bu ciddiye almam gereken bir şey mi? Bit kaç gündür böyle
Bizimki de yapıyor kuzum aşırı tükürük ve diş kaşıma istediğide var ben dişten diye düşünüyorum muhtemelen ondanKızlar bebeğim sürekli eliyle kulağını çekiştiriyor bu ciddiye almam gereken bir şey mi? Bit kaç gündür böyle
Diş çıkarırken de kulak çeker bebişler. Belki de diş geliyordurrrrr
Canım bir dönem kulağıyla oynuyorlar ama genelde diş çıkacağı zaman oluyor. Eğer ağlayıp kulağını tutarsa o zaman orta kulak olabilir ama bence o tarz enfeksiyon ateşte yapar
Bizimki de yapıyor kuzum aşırı tükürük ve diş kaşıma istediğide var ben dişten diye düşünüyorum muhtemelen ondan
Of her iki doğum her iki emzirme şekli valla Allah ne verdiyse yaşıyorum iki çocukta birbirinden o kadar farklı ki. Böyle emmeyince daha zormuşAy çok sevindim senin adına. Emmeyen bebek de anneye ayrı bir zulüm. Hani kesin emmediğini bilsek mama alır veririz ama o kadar belliki sırf ataktan dolayı emmedikleri. İnsan bu sefer vicdanıyla savaşıyor. Ay tüm bebişler en kolay ve en sağlıklı şekilde beslensinler
Annem de kardeşlerimde yaşamış aynı sorunu, 4.ayda emzirme sonlanmışOf her iki doğum her iki emzirme şekli valla Allah ne verdiyse yaşıyorum iki çocukta birbirinden o kadar farklı ki. Böyle emmeyince daha zormuşbugün eve gelen abla da 4. Aya kadar zor emzirdim ben hiç istemiyordu ayakta dolaşarak denedim olmayınca üstelemedim dedi. Eskiden atağı filan bilmiyorlarmış gerçekten üzülmesin diye bir şey demedim. Geçecek bugünler inş Her gün iki kase ceviz yiyorum sütün vitamini artsın diye zaten az emiyor bari yağlansın
Ben tutuyorum çok şükür çok güzel geçiyor bebiş birazcık zorluyor ama ona da alıştım onunla zaman geçiyor hızlı:)Kızlar bazılarımız oruc tutmayı deneyecekti. Nasıl geçti tutan arkadaşlar? Zorluyor mu?
Benim oğlum da öyle dünden beri hatta kafasını da sallamaya başladı kulağını çekiştirirken inşallah kulak enfeksiyonu değildir ama şimdilik bir sorun görünmüyor gibiKızlar bebeğim sürekli eliyle kulağını çekiştiriyor bu ciddiye almam gereken bir şey mi? Bit kaç gündür böyle
Yok canım ya dökülecek illaki ben kabullendim
Doktor aynen öyle aralayıp baktı bugün çatlak görmedi ama diyet önerdi. Bugünkü kakalarında kan yok ama doğduğundan beri mukus hep var. Bol bol var hatta. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Onun ağrısı da vardı sanırım
Çocuk çok etkili oluyo maalesef.. Bi de 2.yi yapma gafletine girince bütün sinerji yok oluyo.. Zmnla gececek, ılıskınızn ortasında Bi meyve var, zmnla bebekle ılgılı paylaşımlarda artacaktır.. Lutfen sadece sen ustlenme bebek bakımını.. O zmn konusacak seyleri de buluyor ınsanKızlar çok mutsuz ve umutsuzum. Çalışmıyor olmak beni çok etkiledi. Eşimle paylaşacak bir şeyimiz kalmadı gibi hissediyorum artık. O dizisini izliyor şimdi ben de yatağıma geldim. Acaba o da mutsuz mu bilmiyorum. Aslında aramızdaki ilişki dinamiği hep güzel ilerliyordu ama artık sohbet bile etmiyoruz çok fazla. Öyle bi içimi dökeyim dedim
e-lactancia.org Dilini İngilizce seçip ilaç etken maddelerini de İngilizce yazman gerekiyor canım. Çok çok geçmiş olsunKızlar ben bugün bütün gün istifa ishal mide ağrısı yaşadım en son kusmaktan baygınlık geçirdim hastaneye gittik testler vs gastirit midemde enfeksiyon gibi bişeyler dedi tabi tam hatırlamıyorum bağorsaklarda da aşırı gaz varmış bebekle evde tek hasta olmak berbat bişey di ilaç yazmış ama şaşırdım arveles var mesela ben içemiyorum onu diğer ilaçlardan da şüphelendim şimdi bi site vardı bakıyorduk neydi o
Duşa girmek istemiyorum o derece ve şuan yaşadığım hastalığın ileri evreleri kansere çevirir diye okudum her okuduğumuza inanmamak gerek tabi orası ayrı ama elimi attığımda gelen saçları görünce korkuyorum sizde de öyle mi acaba yani hattinden fazla normal değil gibi geliyorKızlar saç dökülmesi yaşayanlar, bir çözüm bulabildiniz mi? Kuaförüm şampuan önermişti ama etkili olacağına inanmadığım için almadım. İşe yarar önerisi olan var mı?
Pera da öyle çekiştiriyor bide kulağının arkadasında ki saçları çekiyor o neden asi bi kız mı olucak neKızlar bebeğim sürekli eliyle kulağını çekiştiriyor bu ciddiye almam gereken bir şey mi? Bit kaç gündür böyle
Çok geçmiş olsun canım dr osmangönülal ın videosunu gördüm arveles içebilirsiniz demişKızlar ben bugün bütün gün istifa ishal mide ağrısı yaşadım en son kusmaktan baygınlık geçirdim hastaneye gittik testler vs gastirit midemde enfeksiyon gibi bişeyler dedi tabi tam hatırlamıyorum bağorsaklarda da aşırı gaz varmış bebekle evde tek hasta olmak berbat bişey di ilaç yazmış ama şaşırdım arveles var mesela ben içemiyorum onu diğer ilaçlardan da şüphelendim şimdi bi site vardı bakıyorduk neydi o
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun canım dr osmangönülal ın videosunu gördüm arveles içebilirsiniz demiş
Benimde çıbanlardan canım çok çok acıyodu bilsem bi tane alırdım parol kesmiyor çünkü ama çocuk doktoruna sorucam yinede ağrın varsa çok al ama çok yoksa parol iç derim
Bazen çok geriliyorum ya. Yaklaşık bir saattir uyumak için ağlıyor, ağladıkça uyuyamıyor , uyuyamadıkça yine ağlıyor. Şimdi ben de ağlayacağım az kaldı
Not:Öyle mız mız ağlama can acısı veya bir hastalığı yok diye düşünüyorum
Kızlar bebeğim sürekli eliyle kulağını çekiştiriyor bu ciddiye almam gereken bir şey mi? Bit kaç gündür böyle