2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Ya doğru ya sizinkisi erkek o yüzden kolay olmuş. Kızlarda numune almak çok zor gerçekten. Geçmiş olsun

Ya kıyamet kopacak valla. Yatağa bırakıyorum duruyor. Sakinliyor kucağıma alıyorum başlıyor ağlamaya.
O kadar bunalımdayım ki o kadar bunalıyorum ki üstümü değiştirip bahçeye incek halim yok

Çok geçmiş olsun saat 10 gibi miydi bu yaşananlar

Ya doğru ya sizinkisi erkek o yüzden kolay olmuş. Kızlarda numune almak çok zor gerçekten. Geçmiş olsun
Aa evet ama bize verilen etrafı yapışkanlı bir poşetti. Kızlarda da yapışır aslında etrafına ama tabi toplaması daha zor. Bizde bile üstü başı çiş oldu

Bizimki de sma kullanıyor bende çok merak ediyorum, büyüdüler de aslında bir zararı olmaz bence yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor 0-6 ay olduğuna göre, tek kuşkum kabız yapar mı acaba
Bir de şeyi merak ediyorum. Sma optipro kullanıyor normalde sadece geceleri onu verebiliyor muyum
Optiprodan çok memnunum ben ya bilmiyorum

Aa evet ama bize verilen etrafı yapışkanlı bir poşetti. Kızlarda da yapışır aslında etrafına ama tabi toplaması daha zor. Bizde bile üstü başı çiş oldu
Evet yapışkanlı oluyor ama tam yapışmıyor hareket edince çıkıyor. Tam 8 poşet harcadık numuneyi alamadık. Hemşire yapıştırdı o da alamadı

Aynen benim de düşüncem tam da bu, normalde optipro içsin, gece 1 kere onu versem mesela
Oluyor diye okudum ama emin değilim, denemedim. Gece çok uyanıyor bu ara ama açlıktan olduğunu düşünmüyorum bide bu var

Oluyor diye okudum ama emin değilim, denemedim. Gece çok uyanıyor bu ara ama açlıktan olduğunu düşünmüyorum bide bu var
Bence gece yeni yeteneklerini denemeye çalışıyorlar tekrar tekrar. Ben hep dönmeye çalışırken buluyorum yatağında dönüyor, kendini çeviriyor nedenini anlamadığım bir şekilde bazen ilk uyandığında ağlıyor ama korkmuş gibi, eskiden sakin uyanırdı

Yaklaşık bir haftadır bende yaşıyorum bu durumu uyku regresyonuymuş uyku sinyallerini takip edin diyorlar ama değişen bi durum yok bizde 2 hafta sürüyormuş inşallah öyledir

Canım bence atağın sonuçlarından biri bu da. Bizimki bazen yarım saat arayla uyanıp emiyor geceleri. Ve sütüm var biliyorum, açlık değil bence. Yeni güncelleme geliyor yine bunlara.

Ağlama konusuna gelince, birkaç gündür aynı sorun bizde de var. Ramazanın ilk günü baya oturup ağlayacaktım, gözlerim doldu. Eşim bir şekilde sakinleştirdi uyuttu. Bu atak ne zaman bitecek çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…