- 12 Mart 2023
- 1.035
- 2.018
- 33
Ateş olmadı iyi ki ama hemen testte çıktı. Antibiyotik başlayacağım mecburen. İçime sinmese deAh kıyamam ya genelde ateş olur diye tahmin ediyordum idrar yolu enfeksiyonunda iyi bari doktor hemen yakalamış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ateş olmadı iyi ki ama hemen testte çıktı. Antibiyotik başlayacağım mecburen. İçime sinmese deAh kıyamam ya genelde ateş olur diye tahmin ediyordum idrar yolu enfeksiyonunda iyi bari doktor hemen yakalamış
Ya doğru ya sizinkisi erkek o yüzden kolay olmuş. Kızlarda numune almak çok zor gerçekten. Geçmiş olsunHastanede çıplak bebek arabasında çok komiktik ya tekmeleyip battaniyeyi açıyor her şey meydanda görmeyen kalmadı pipisini ben poşeti takınca birkaç kez göbeğinin etrafını nemli pamukla sildim bir saat kadar da bekledik
Ya kıyamet kopacak valla. Yatağa bırakıyorum duruyor. Sakinliyor kucağıma alıyorum başlıyor ağlamaya.Benimki de bugün aylar sonra ilk kez 2 saat uyudu 8 kere gittim yanına bir şey mi oldu diye. Uyusa dert uyumasa ayrı dert. Sanırım bir güncelleme de bize yükleniyor Ben öyle çok bunalıp uyumadığı zamanlarda bebek arabasına atıp biraz müzik dinliyorum, etrafa bakıyorum çok iyi geliyor
Yok kuzum, biberon olanlardan sma’nın iyi gecelerŞu kaşık maması olanlardan mı?
Hiii çok güzelsin Pera
Ayy yaşasın sen de daha iyisin dimi
Onu ben de denemek istiyorum zaten sma mama kullanıyorYok kuzum, biberon olanlardan sma’nın iyi geceler
Çok geçmiş olsun saat 10 gibi miydi bu yaşananlarHastanede çıplak bebek arabasında çok komiktik ya tekmeleyip battaniyeyi açıyor her şey meydanda görmeyen kalmadı pipisini ben poşeti takınca birkaç kez göbeğinin etrafını nemli pamukla sildim bir saat kadar da bekledik
Bizimki de sma kullanıyor bende çok merak ediyorum, büyüdüler de aslında bir zararı olmaz bence yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor 0-6 ay olduğuna göre, tek kuşkum kabız yapar mı acabaOnu ben de denemek istiyorum zaten sma mama kullanıyor
Aa evet ama bize verilen etrafı yapışkanlı bir poşetti. Kızlarda da yapışır aslında etrafına ama tabi toplaması daha zor. Bizde bile üstü başı çiş olduYa doğru ya sizinkisi erkek o yüzden kolay olmuş. Kızlarda numune almak çok zor gerçekten. Geçmiş olsun
Bir de şeyi merak ediyorum. Sma optipro kullanıyor normalde sadece geceleri onu verebiliyor muyumBizimki de sma kullanıyor bende çok merak ediyorum, büyüdüler de aslında bir zararı olmaz bence yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor 0-6 ay olduğuna göre, tek kuşkum kabız yapar mı acaba
Aynen benim de düşüncem tam da bu, normalde optipro içsin, gece 1 kere onu versem meselaBir de şeyi merak ediyorum. Sma optipro kullanıyor normalde sadece geceleri onu verebiliyor muyum
Optiprodan çok memnunum ben ya bilmiyorum
Evet yapışkanlı oluyor ama tam yapışmıyor hareket edince çıkıyor. Tam 8 poşet harcadık numuneyi alamadık. Hemşire yapıştırdı o da alamadıAa evet ama bize verilen etrafı yapışkanlı bir poşetti. Kızlarda da yapışır aslında etrafına ama tabi toplaması daha zor. Bizde bile üstü başı çiş oldu
Aaa taş geldi kafama Akrepler dengesiz değil çok ayıpGittim oyun halısına koydum. Dönmüş kendi halinde tummy time takılıyor. Akrep de değil neden dengesiz bu bebe ya
Değilmiş tüm akreplerden özür dilerim. Teraziler dengesizmiş. Var mı terazi olanAaa taş geldi kafama Akrepler dengesiz değil çok ayıp
Oluyor diye okudum ama emin değilim, denemedim. Gece çok uyanıyor bu ara ama açlıktan olduğunu düşünmüyorum bide bu varAynen benim de düşüncem tam da bu, normalde optipro içsin, gece 1 kere onu versem mesela
Bence gece yeni yeteneklerini denemeye çalışıyorlar tekrar tekrar. Ben hep dönmeye çalışırken buluyorum yatağında dönüyor, kendini çeviriyor nedenini anlamadığım bir şekilde bazen ilk uyandığında ağlıyor ama korkmuş gibi, eskiden sakin uyanırdıOluyor diye okudum ama emin değilim, denemedim. Gece çok uyanıyor bu ara ama açlıktan olduğunu düşünmüyorum bide bu var
Yaklaşık bir haftadır bende yaşıyorum bu durumu uyku regresyonuymuş uyku sinyallerini takip edin diyorlar ama değişen bi durum yok bizde 2 hafta sürüyormuş inşallah öyledirBazen çok geriliyorum ya. Yaklaşık bir saattir uyumak için ağlıyor, ağladıkça uyuyamıyor , uyuyamadıkça yine ağlıyor. Şimdi ben de ağlayacağım az kaldı
Not:Öyle mız mız ağlama can acısı veya bir hastalığı yok diye düşünüyorum
Canım bence atağın sonuçlarından biri bu da. Bizimki bazen yarım saat arayla uyanıp emiyor geceleri. Ve sütüm var biliyorum, açlık değil bence. Yeni güncelleme geliyor yine bunlara.Oluyor diye okudum ama emin değilim, denemedim. Gece çok uyanıyor bu ara ama açlıktan olduğunu düşünmüyorum bide bu var
Bak dudaklııHerkes bebeleri paylaşmış maşallah hepsi baall Benim fındık hanımda büyüyor
Eki Görüntüle 3400767