2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Rota aşısı filan oldu mu? Eymen de Rotadan snra olmustu.. Alerjı için kakalı bez gönderdik ama sonra nooldu bılmıorm.. Emzırmeye devam ettm valla
Yok olmadı henüz 4. ay randevusu haftaya cumaydı. Poposunu açınca rahatlardı en azından şimdi onda bile çok ağlıyor. Gerçekten bir derdi var anlıyorum ama yardımcı olamıyorum. Çok kötü bir his

Haha bende öyleyim vallahi gerekmedikçe konuşmayalım diyorum ama 5 gün yoktu ya o zamanda çok garip bir şekilde çok özlemişim evin içinde bir yerlerde dolansın ama konuşmasın

Haha Eymen’i daha uyutmasınlar bence benim kız 30 aylık bıraktı öğlen uykusunu çok şükür akşam 20 30 da uyumaya başladı artık sabah 6 da kalksa da artık buna şükreder durumdayım

Hiç bilmiyorum ki canım zaten doktorlarda alerji konusunda ikiye ayrılıyor. Bazıları diyet diyor bazıları tolerans oluşturmak için yemeye devam ettiriyor. Ben anlamadım bu işi sadece kanlı kaka bizim 2 yaş sınıfında bir çocukta olmuştu. Çocuk alerjikmiş zaten annesi öyle bir bilgi vermişti ona haber vermiştik bizde yediklerini sıkı takip ediyordu. O aklıma geldi benimde

Rota aşısı sonrası da alerjik çocuklarda böyle yan etki yapabiliyor.4-5 kere arka arkaya kaka yaptı dedin ya belki zorlanmaya bağlı çatlak oluşup kanamıştır. Parmağınla poposunu aralayıp bakarsan görürsün. Doktor bana kontrol etmemi önerdi küçükte oluşmuştu bir hafta tedavi için kremler kullandık.Bence doktora danışmadan birşey kesme.

Kızlar ben emzik tutmayan bebeme sonunda emzik alıştırdım. Kendiliğinden uyuyor şimdi ama günün hepsinde emmiyor , aramıyor da. Valla hep böyle uyuyacaksa emzik kullansın ya Hiç zorlamadı beni bıraktım babasının yanına uyudu

Yok olmadı henüz 4. ay randevusu haftaya cumaydı. Poposunu açınca rahatlardı en azından şimdi onda bile çok ağlıyor. Gerçekten bir derdi var anlıyorum ama yardımcı olamıyorum. Çok kötü bir his
Geçmiş olsun. Bence de poposunda çatlak olma ihtimali alerjiden daha yüksek gibi gözüküyor. Alerji durumu varsa bile, biliyorsun en az birkaç hafta diyet yapman gerekiyor etkisini göstermesi için. Süt ürünlerini ve yumurtayı kesiyorsan mesela süt içerme ihtimali olan hiçbir ürünü (paketli gıda, pastane ürünü, börek, kek, bazı makarna çeşitleri vs.) tüketmemen gerekiyor. Çatlak varsa gözükebilir de gözükmebilir de. Belki hafif içeri doğru bakmayı deneyebilirsin, zaten sen bakmaya çalışınca iyice ağlarsa bu teori desteklenmiş olur.

Nasıl başardın nasıllll

Nasıl başardın nasıllll
Tumme tippee midir ne halttır ondan almıştım baya önce ilk başta istemedi. Dişleri kaşınırken dişliğiyle beraber verdim eline. Sağını solunu kemirdi baya . Sonra uykuluyken taktım ağzına benim memem sandı emdi uyuya kaldı o günden sonra da verince alıyo uykusu yoksa atıyo uykusu olunca tutuyo ağzında Çok iyi oldu vallahi üç saat mememde kalacaktı yoksa

Emziğin rahatlığı çok iyi sevindim senin asına
Pars emzik aloyo başından beri pera kabul etmiyor görsen doğduğunda 1800 gramcık bebe dilini 2 metre çıkarmış öyle çıkmış videoları var hala öyle dilini emiyor uykuluyken kocaman ondan mı kabul etmiyor biberon ve emzik anlamadım
Dili hep dışarda olan başka bebek var mı acaba

Yavrum kes ama iki üç haftaya etkisini görürsün eğer alerjiden ise. Takip et mutlaka bakalım

Cidden maşallah sana.. Allah Bi kudret verio annelere kesınlıkle.. Sende 3 cocuk kaldıracağını bildiği için ikiz çocuk bahşetti sana.. Cunku dağına göre kar verıyor mevlam.. Cidden hasta olmasınlar da bakılıyor, mecbur kalınca insanoğlu her şeyi yapabılır, bunu hep diyorum

Haha Eymen’i daha uyutmasınlar bence benim kız 30 aylık bıraktı öğlen uykusunu çok şükür akşam 20 30 da uyumaya başladı artık sabah 6 da kalksa da artık buna şükreder durumdayım

Uyutmayınca süper oluyo zaten.. Ama Eymen gun ıcınde uykuyu hala arıyor.. Bıldıgın hırcın huysuz oluyo uyuyup uyansın pammuk gibi uykuyu aramasa istiyorum ama uyutsan uyuyo

Bnm hakiki tosun paşam bebekken mutlu olunca cıkarırdı

Ya bende onu dısundum allah korusun evde düşsek kalsak kac saat sonra haber alırlar bızden.

Bide bnmkı site ama sitede 4 daireyiz akraba olarak.. Ama sorsan randevuyla gidip geliyorz bırbırımıze kımsenın kımseden haberi yok.. Ne acı bişey, komsuluk yok, akrabalık yok.. Allah korusun diyelim.. İnşallah olmaz oyle bişey

Ben dün tencereyi ocağa koyacağıma, cam saklama kabı içindeki yemeği ocağa koymuşum mesela

Kızlar saç dökülmesi yaşayanlar, bir çözüm bulabildiniz mi? Kuaförüm şampuan önermişti ama etkili olacağına inanmadığım için almadım. İşe yarar önerisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…