İlk başta çok huysuz oluyor 17 den sonra ama sonra alışıyorUyutmayınca süper oluyo zaten.. Ama Eymen gun ıcınde uykuyu hala arıyor.. Bıldıgın hırcın huysuz oluyouyuyup uyansın pammuk gibi uykuyu aramasa istiyorum ama uyutsan uyuyo
Yok canım ya dökülecek illaki ben kabullendimKızlar saç dökülmesi yaşayanlar, bir çözüm bulabildiniz mi? Kuaförüm şampuan önermişti ama etkili olacağına inanmadığım için almadım. İşe yarar önerisi olan var mı?
İlk başta çok huysuz oluyor 17 den sonra ama sonra alışıyorbir de bizde öğlen uykusundan kalkınca çok sinirli oluyordu uykuyu alamıyordu yarım saat uyuyordu mesela. O yarım saatlik uyku onu 23 e kadar götürüyordu çok fena oluyordu böyle de kötü mesela biz oruç tutmuyoruz şuan ama bir iftara bile gidemiyorum çünkü Bade 19 30 dan sonra dünyadan kopuyor çok sinirli oluyor Rutini var işte 19 da duş sonra yağlarla masaj saç tarama oje sürme filan keyiflendirip yatırıyorum. Tuvaletini yaparken elini yıkamamak için beni tutuyor ki su bazlı ojesi bozulmasın
Ben şu perfectili içiyorum 16 tane içmişim toplam ama hala dökülüyor. Doktor yerine yenisi çıkacak dedi hatırlıyorum bende bebek saçı gibi çıkmıştı önlerdeKızlar saç dökülmesi yaşayanlar, bir çözüm bulabildiniz mi? Kuaförüm şampuan önermişti ama etkili olacağına inanmadığım için almadım. İşe yarar önerisi olan var mı?
İçten tedavinin (hapların) bir faydası olmuyorsa, dıştan tedavinin, yani şampuanın hiç faydası olmaz o zaman herhalde.Ben şu perfectili içiyorum 16 tane içmişim toplam ama hala dökülüyor. Doktor yerine yenisi çıkacak dedi hatırlıyorum bende bebek saçı gibi çıkmıştı önlerde
Yeni sağlık ocağından geldim. Kan vereyim ne eksikse onu kullanayım diye ama kan alma saati bitmiş. Pazartesi tekrar gideceğim. Doktora sordum çok dökülüyor evdeki kedimi geçti dedim. Biotin kullanabilirsin ama zamanla azalır dökülme dedi.Kızlar saç dökülmesi yaşayanlar, bir çözüm bulabildiniz mi? Kuaförüm şampuan önermişti ama etkili olacağına inanmadığım için almadım. İşe yarar önerisi olan var mı?
Biotini eşim kullanıyor ama hiçbir faydasını göremiyor benceYeni sağlık ocağından geldim. Kan vereyim ne eksikse onu kullanayım diye ama kan alma saati bitmiş. Pazartesi tekrar gideceğim. Doktora sordum çok dökülüyor evdeki kedimi geçti dedim. Biotin kullanabilirsin ama zamanla azalır dökülme dedi.
4. Ay aşılarını yaptırdık sabahtan. Ateş yapar mı bu aşılar? Diğerinde ateşi olmamıştı. Ebe de birşey söylemedi. Bu arada benim miniğim 5100 gr 63 cm olmuş. Mama vereyim mi kilo için dedim hayır hiç gerek yok dedi.Zaten doktor da vermemi istemiyordu.Geçen aya göre 400-500 gr arasında almış. Boyu uzun olduğu için bizim için önemli olan o dedi.Yani bilemedim. Uyuyan bir bebek değil iki üç saatte bir memeyi ben veririsem alır o da zorla. İnşallah normaldir.
Ewt gerçekten öyle nasıl bakıcam diye düşünmedim hiç mücize olarak gördüm ikizlerimi başta kaynanam oğluna sabırlar dilerken ve bi çok insan sabır versin derken hiç biri umrumda olmadı sadece Allahım kimseye muhtaç etmesin diye dua ettim çok şükür etmedi, hep bende Allah kimseye taşıyamıcağı yükü vermez dedim demekki bana güvenmiş göndermiş dedimCidden maşallah sana.. Allah Bi kudret verio annelere kesınlıkle.. Sende 3 cocuk kaldıracağını bildiği için ikiz çocuk bahşetti sana.. Cunku dağına göre kar verıyor mevlam.. Cidden hasta olmasınlar da bakılıyor, mecbur kalınca insanoğlu her şeyi yapabılır, bunu hep diyorum
Maşallah
Şu kaşık maması olanlardan mı?Kızlar aranızda iyi geceler maması kullananlar var mıı
HiiiMaşallahmutlu olurken yine iyi bizim ki hep dışarıda
Ayy yaşasın48 saat sonra memeye kavuşmanın mutluluğu
Ben o korkudan sonra anladım ki anne olmak hastalanmanin bile lüks olması demekŞu kaşık maması olanlardan mı?
Hiiiçok güzelsin Pera
Ayy yaşasınsen de daha iyisin dimi
Benimkinde 2.ay aşıları da 4.ay aşıları da ateş yapmadı. Sadece ağrı yapıyor onu fark ediyorum.4. Ay aşılarını yaptırdık sabahtan. Ateş yapar mı bu aşılar? Diğerinde ateşi olmamıştı. Ebe de birşey söylemedi. Bu arada benim miniğim 5100 gr 63 cm olmuş. Mama vereyim mi kilo için dedim hayır hiç gerek yok dedi.Zaten doktor da vermemi istemiyordu.Geçen aya göre 400-500 gr arasında almış. Boyu uzun olduğu için bizim için önemli olan o dedi.Yani bilemedim. Uyuyan bir bebek değil iki üç saatte bir memeyi ben veririsem alır o da zorla. İnşallah normaldir.
Ben Bade nin şampuanını kullanıyorumİçten tedavinin (hapların) bir faydası olmuyorsa, dıştan tedavinin, yani şampuanın hiç faydası olmaz o zaman herhalde.
Bizde 2. Ayda da 4. Ayda da ateş 37.5 u geçmedi o yüzden ben ilaç vermedim. Ya bence bu meme işi geçici bir dönem de geçmiyor nasıl bir şeyse.4. Ay aşılarını yaptırdık sabahtan. Ateş yapar mı bu aşılar? Diğerinde ateşi olmamıştı. Ebe de birşey söylemedi. Bu arada benim miniğim 5100 gr 63 cm olmuş. Mama vereyim mi kilo için dedim hayır hiç gerek yok dedi.Zaten doktor da vermemi istemiyordu.Geçen aya göre 400-500 gr arasında almış. Boyu uzun olduğu için bizim için önemli olan o dedi.Yani bilemedim. Uyuyan bir bebek değil iki üç saatte bir memeyi ben veririsem alır o da zorla. İnşallah normaldir.
Bizim yan komşu hemen farkına varır, maşallah cin gibilerYa bende onu dısundum allah korusun evde düşsek kalsak kac saat sonra haber alırlar bızden.
Bu da bizden ilk defa atıyorum48 saat sonra memeye kavuşmanın mutluluğu