Of valla asıl Allah senin yardımcın olsunBugün yandım ben 3 üde uyuyor gece heralde uzun olucak bizde
Ahh bu saatler çok güzel arya da hep 8 uyutuyodum bu aylarda bi düzenimiz vardı gerçi ikizlerde bi düzenim var ama 12 den sonra başlıyorum uyutmaya büyükte o saatlerde uyuyor çünkü aryada 8 den sonrası eşimle birbirimize vakit kalıyodu şuan o yok ve bu beni sanırım üzüyor tek yıprandığım şey eşimle vakit geçirememek
Kakada kan alerji belirtisi diye biliyorum doktorunu bilgilendir istersenSelam arkadaşlar, dün geceki ağlama krizlerinden sonra bütün gün kaka yaptı 4-5 kez. Sonuncuda kan gördümBirkaç kırmızı mercimek tanesi kadardı. Bugün de aynı karnı kaskatı ve çığlık çığlığa ağlıyor. Farklı bir şey de tüketmedim noluyor böyle anlamadım
E bende çok şaşkınım gelişimi normal yani kilosu 6kg geçen aydan bu aya 400gr almış e bence az ama bilemedim niye böyle dedi hatta yavaş yavaş başlayalım tadımlara dedi :/ Allah Allah..
Bunu ben de merak ediyorumBerikko erdem (ümraniye) hastanesini önermişti, cerrahın adını unuttum. Bir yaşına kadar lokal yapıyorlarmış. Medicalpark (göztepe) genelde ilk 60 gün, medicana (kadiköy) da ilk 90 gün lokal, sonra genel anestezi yapıyormuş. Benim bilgiler bu kadar. Lokal yapan iyi bir hastane bulursam ben de yaptırmayı düşünüyorum, yoksa kalacak.
Bizimki daha anasının gıdısını tutabiliyor ancabir de iki ay önce pompada 10 cc ler 20 ccler gördüğümden beri psikolojim el vermiyor mochi ve pompa kullanmaya
Ya bu arada dişçide işlem yaptıranlar vardı, dolgu vb durumunda sütü sağıp döküyor muyuz, ne kadar sürüyor etkisi? Perşembe randevum var, hemen yapmaz herhalde işlemi de hazırlıklı olayım.
Aslında doğduğundan beri yediklerimden farklı hiçbir şey yemedim. Süt ürünleri de hep tüketiyordum ama ne zamandır elma yemiyordum. Arka arkaya kırmızı elma yedim. Düşünüyorum ama gerçekten farklı yediğim bi şey de yokKakada kan alerji belirtisi diye biliyorum doktorunu bilgilendir istersenyediklerini de not al bence bazen unutuyoruz yediklerimizi ya da gözden kaçıyor. Genelde susam, kırmızı meyveler ve süt ürünleri çok yapıyor. Biz ek gıdaya ilk geçtiğimizde yoğurtta fışkırarak kusma ve egzama artışı oldu. Banada kestirmişti diyet yapmıştım ama kakada kan görmemiştim. Mukusluydu kakası
Kızlar çok üzgünüm boğazım ağrıyor demiştim çok kötü usutmusum. Bebekle oyun oynarken bayılmışımkomşular bebek ağlama sesine eşimi aramışlar 15 dakika sonra kendime gelmişim. Hastanede ilaç serum falan verildi 48 saat emziremicem. Ve mama denedik içmiyor şu an ne yapmalıyım bir fikri olan var mı?
Sonraki mesajlarda yazmıştım aslındaÇok geçmiş olsun ya, ne dedi doktor.. Üşütmeyle bayılma arasındaki baglantıyı anlamadm.. Tansiyon filan yuzunden mi olmus.. Çok gecmiş olsun tekrar
Sonraki mesajlarda yazmıştım aslındaçok kötü hasta oldum ve dinlenemedim. Tansiyon da düşünce bayılmışım. Çok teşekkür ederim
Selam arkadaşlar, dün geceki ağlama krizlerinden sonra bütün gün kaka yaptı 4-5 kez. Sonuncuda kan gördümBirkaç kırmızı mercimek tanesi kadardı. Bugün de aynı karnı kaskatı ve çığlık çığlığa ağlıyor. Farklı bir şey de tüketmedim noluyor böyle anlamadım
Son uykusuna bence en az 2 3 saat koymalısın gece uykusu için. Bizim mesela öyle son uykusundan 19 da kalkıyorsa 21 30 dan sonra uyutmaya başlıyoruz. Diyelim ki 22 de uyudu 22 30 da uyandı ki mutlaka yatırınca 2 kez öyle 30. Dk da uyanır. Sessizce 22 35 de yatırıyorum hiç konuşmadan karanlıkta. Sonra 23 de bir daha kalkar mutlaka çok nadir kalkmadan bir mırıldanıp kendi kendine de geçebiliyor. 23 05 de son kez öyle yatırıyorum. Bizimki öyle uyuyor
Uyku düzenimizOf valla asıl Allah senin yardımcın olsuninşallah geçecek bugünler az kaldı belki ek gıdadan sonra bir umut düzelirler benim şuan eşimi hiç gözüm görmüyor, sessizlik sakinlik istiyorum hatta mümkünse kimse konuşmasın istiyorum
Bugün yandım ben 3 üde uyuyor gece heralde uzun olucak bizde
Ahh bu saatler çok güzel arya da hep 8 uyutuyodum bu aylarda bi düzenimiz vardı gerçi ikizlerde bi düzenim var ama 12 den sonra başlıyorum uyutmaya büyükte o saatlerde uyuyor çünkü aryada 8 den sonrası eşimle birbirimize vakit kalıyodu şuan o yok ve bu beni sanırım üzüyor tek yıprandığım şey eşimle vakit geçirememek
Darısı diğer dişlerinede inşallah ağrısız sızısız çıksınSalya ve tükürük dışında hiç belirti de vermedi şaşırdım görünce
Aynı şeyleri yaşıyoruz resmen büyük beni mahfediyo oda haklı oyun istiyor eve tıkılı kaldı kardeşlerini seviyor ama öpüyor falan oyun oynatıyo gerçi çoğu zaman sıkılıyo ama oda bana can oldu o olmasaydı sanki daha zor olurdu evde yalnız olmak düşünemiyorumBiz evde görüşemiyoruz.. Bi gün işten izin alcam sırf bunun için diogunduz anca wpdan yapılcak seyleri Yazısıoruz o kadar.. Evde tam konuscam adam eve erken gelmiş, eymen ordan anne sus oyun oynuyoruz diye tıkıyor agzıma lafı
Senın işin daha zor bacım, Allah yükünü hafifletsin inşallah.. Güç kuvvet versin inşallah
Ay sükunet altındır kafasındayım ben de bu aralar. Tahammül eşiğim çok düştü. Benden bir şey istenince çok asabım bozuluyor. Susun az diyorum, gidin ötede konuşun. Dikkatim dağılıyor, suyumu bile içemiyorum. En son geçen akşam fırını derecesini açmadan çalıştırmışım, alarm çaldı, sofraya oturduk, bir baktık pişmemiş yemekOf valla asıl Allah senin yardımcın olsuninşallah geçecek bugünler az kaldı belki ek gıdadan sonra bir umut düzelirler benim şuan eşimi hiç gözüm görmüyor, sessizlik sakinlik istiyorum hatta mümkünse kimse konuşmasın istiyorum
Bilinçli olarak uyutmuyor değilim aslında ama düşününce 18.00-21.00 arası uyanık oluyor. 20.50 gibi banyo yapıyor, abisi ile peş peşe. Sonra sızana kadar memede takılıyor, bazen sızmazsa eşime veriyorum, gidip yatıyorum ben. Ama genelde on gibi uyumuş oluyor.Selam anneler. Bebeğini 21.00-22.00 civarında uykuya geçirenler saat kaçtan sonra bir daha uyutmuyorsunuz
Poposunu kontrol ettin mi çatlak da olmuş olabilir. Çatlak olunca da kan görülebilir. Ayrıca farklı birşey yemene gerek yok.kakada kan zamanla oluşan birşey. Benim ilk kızımda da 3. Ayda görmüştüm ilk kanı.iki kere kaka testi yaptık birşey çıkmamıştı ama doktor bazı çocuklarda çıkmıyor ama kakada kan varsa kesin alerji diyoruz demişti. Mutlaka foto çekip doktoru bilgilendir.Aslında doğduğundan beri yediklerimden farklı hiçbir şey yemedim. Süt ürünleri de hep tüketiyordum ama ne zamandır elma yemiyordum. Arka arkaya kırmızı elma yedim. Düşünüyorum ama gerçekten farklı yediğim bi şey de yok
Hayır kontrol etmedim aslında ama poposunun o araya kadar kremliyorum hep ve silerken de iyice aralıyorum umarım zarar vermemişimdir. Alerjik durum için de doktorunu yeni netleştirdim. O da numarasını vermemişti dahaPoposunu kontrol ettin mi çatlak da olmuş olabilir. Çatlak olunca da kan görülebilir. Ayrıca farklı birşey yemene gerek yok.kakada kan zamanla oluşan birşey. Benim ilk kızımda da 3. Ayda görmüştüm ilk kanı.iki kere kaka testi yaptık birşey çıkmamıştı ama doktor bazı çocuklarda çıkmıyor ama kakada kan varsa kesin alerji diyoruz demişti. Mutlaka foto çekip doktoru bilgilendir.