Saçları çok komikKorkma sönmezz bu şafaklardakiBişi olmıyor olsa bana oldurdu 4 kanal ne demek 8 iğne demek
Oyy saçlara bak yaa ..
Benimki de kucağıma pışpışlamak için aldığımda anlıyor ağlıyor, hemen yağmur sesi açıyorum bizim müziğimiz de o, sonra sakinliyorAaa ben müzik açıyorum evet. Standart bir müziğimiz var bazen onu duyunca başlıyor ağlamaya . Eyvah bu kadın beni uyutacak diye
Salya ve tükürük dışında hiç belirti de vermedi şaşırdım görünceYa maşallah erkenden çıkartmış minnoş
Of çok zor Allah yardımcın olsun özellikle 26. Aydan sonra o kadar zor geçti ki bizim yeni yeni biraz sakinlediBenim her günümün özetiiki çocuklu ve tekim. Eşimin gelmesini dakikalar ile sayarim akşam ki değişen olmaz yine oğlan bende durur kızı gider uyutmaya kendide uyur kalır ben otururum oğlan ile icerde en mizmiz saatinde iki çocuk ve tekim Allah im bana güç kuvvet sabır versin
Ben 21.30 gibi uyku rutinimize başlıyorum 22.00 gibi uyumuş oluyor genelde. En son 18.00-19.00 arasında bir vakitte yarım saat kadar uyuyorSelam anneler. Bebeğini 21.00-22.00 civarında uykuya geçirenler saat kaçtan sonra bir daha uyutmuyorsunuz
Son uykusuna bence en az 2 3 saat koymalısın gece uykusu için. Bizim mesela öyle son uykusundan 19 da kalkıyorsa 21 30 dan sonra uyutmaya başlıyoruz. Diyelim ki 22 de uyudu 22 30 da uyandı ki mutlaka yatırınca 2 kez öyle 30. Dk da uyanır. Sessizce 22 35 de yatırıyorum hiç konuşmadan karanlıkta. Sonra 23 de bir daha kalkar mutlaka çok nadir kalkmadan bir mırıldanıp kendi kendine de geçebiliyor. 23 05 de son kez öyle yatırıyorum. Bizimki öyle uyuyorSelam anneler. Bebeğini 21.00-22.00 civarında uykuya geçirenler saat kaçtan sonra bir daha uyutmuyorsunuz
Bir gün onların dediğini yapayım dedim sallama olmadan emzik ztn almıyor benm bebegim kucakta da fazla uyumaz memede uyur sık neyse denedim böyle beşiğe koydum kendi kendine uyusun hadi dedimBi video izlemiştim. Bebeğinizi emzikle memeyle kucakta ve sallayarak uyutmayın diyordu. Bebek başka nasıl uyur ki gelsin bunu bebeme anlatsın
Canım selam sende bu çektikten dolayı bebeğin suyunda azalma oldu mu ?Merhaba aynı sıkıntılar benim hamileliğimin 19. Haftasında da görüldü çentiklenme çok sayıda koroid pleksus kisti çentiklenme için 2 ihtimal var ya sende hafif seyirli tansiyon olur ya da bebiş bi tık az beslenir ama her iki durumda da korkulacak bişey yok kist içinde kesin geçiyor diyebilirim bende 28. Hafta tamamen kayboldu
Aslında bu aylarda 19.00-20.00 arası gece uykusuna geçilmeli diyorlar ama ben asla o saatte uyutamıyorum. Uyursa da uyanıyor tekrar. 9-10 gibi uyuyan bebeğim genelde 7 buçuk 8 gibi uyanmış oluyor sabah. Gece de genelde 3-4 kez kalkıyor bu aralar9-10 gibi uyuyan bebekleriniz sabah 9-10a kadar uyuyor mu? Eğer öyleyse ben de öyle isterdim. Bizimki gündüzleri 30 veya 45 dakikalık uykular yapıyor ve akşam 7de uyuduğu zaman tekrar uyanmıyor, çok mu erken acaba ya, kaç aydır böyle uyuduğu için ben de ellemiyorum hiç
Sabah kaçta uyanıyor peki?9-10 gibi uyuyan bebekleriniz sabah 9-10a kadar uyuyor mu? Eğer öyleyse ben de öyle isterdim. Bizimki gündüzleri 30 veya 45 dakikalık uykular yapıyor ve akşam 7de uyuduğu zaman tekrar uyanmıyor, çok mu erken acaba ya, kaç aydır böyle uyuduğu için ben de ellemiyorum hiç
Maşallah yaaKızlaar bebem kolunu kurtarmış. Sırt üstü bırakıp gittim geldiğimde şu şekildi. Ben kolunu hep düzelttim ama bilmiyordum ellememem gerektiğini. Bugün de her şeyi yanlış yapmışım he
Evet bizim bebelerin saçlar aynı.Maşallah yaa
Ay bizim saçlarda böyle aynıtoplasan olmaz, bırak kalsın desen olmuyor
Çok fark olmuyormuş o zaman uyanma saatinde. Gece 12 gibi beslemek için 1 kez alıyorum uykusunu açmadan besliyorumAslında bu aylarda 19.00-20.00 arası gece uykusuna geçilmeli diyorlar ama ben asla o saatte uyutamıyorum. Uyursa da uyanıyor tekrar. 9-10 gibi uyuyan bebeğim genelde 7 buçuk 8 gibi uyanmış oluyor sabah. Gece de genelde 3-4 kez kalkıyor bu aralar
Genelde 6-7. Dün gece 5.30 da gevezelik yapıyordu uyanmıştı amaSabah kaçta uyanıyor peki?
Bizim maksimum en geç 8 de uyanıyor ama rutin olarak genelde 6 da uyanıyorlar kaka yapmaya kalkıyor. Eğer hemen uykuya döndürebilirsem 8 e kadar maksimum yatıyor, döndüremezsem zaten birbirlerinin sesine kalkıyorlar. Ablası olmasa bence 9 u filan bulabilirdi ama büyüğü uyandırıyor9-10 gibi uyuyan bebekleriniz sabah 9-10a kadar uyuyor mu? Eğer öyleyse ben de öyle isterdim. Bizimki gündüzleri 30 veya 45 dakikalık uykular yapıyor ve akşam 7de uyuduğu zaman tekrar uyanmıyor, çok mu erken acaba ya, kaç aydır böyle uyuduğu için ben de ellemiyorum hiç
Bugün yandım ben 3 üde uyuyor gece heralde uzun olucak bizdeSon uykusuna bence en az 2 3 saat koymalısın gece uykusu için. Bizim mesela öyle son uykusundan 19 da kalkıyorsa 21 30 dan sonra uyutmaya başlıyoruz. Diyelim ki 22 de uyudu 22 30 da uyandı ki mutlaka yatırınca 2 kez öyle 30. Dk da uyanır. Sessizce 22 35 de yatırıyorum hiç konuşmadan karanlıkta. Sonra 23 de bir daha kalkar mutlaka çok nadir kalkmadan bir mırıldanıp kendi kendine de geçebiliyor. 23 05 de son kez öyle yatırıyorum. Bizimki öyle uyuyor