aynen canım ekran görüntüsü alıp pc başına geçince yapıcam :))Dilkenn canım kagıda not al yazanları ac kapa ac kapa yapma toplu toplu yazarsın. Sana da zor olmasın . Ben öyle yapıyordum . Müsait vakitte ekliyordum tek tek .
Aşk olsun seni neden begenmesınler demekki çok yogunlardı
tamam canım tesadüfen gördüm vallayaşim 36.sat 19 subat.ilk cocuk.Avusturya.26 kasim
kız hissediyorumDilken etiketi nasil koymaliyim bilmiyorum
Ellerine sağlık ne güzel olmuşMERHABALAR CANIMM 2023 KASIM ANNELERİ
Öncelikle hepimiz bu süreçte sağlıklı, güzel , musmutlu haberlerle ilerleyelim inşallah
Her birimiz sağlıklı sıhhatli bir doğum geçirip, yavrularımızı kucağımıza alıp mis kokularını içimize çekelim ve bu aylarca görünen ama göz açıp kapayıncaya kadar geçecek olan hamişlik serüvenimizde birbirimize bol bol destek olarak miniklerimizi kucaklayacağımız zamanı bekleyelim
***Tablodaki bilgilerinizi beni etiketleyerek yazarsanız listeye eklerim sevgiler
Merhaba değerli anne adayları,
ANNE ADAYI YAŞ SAT ŞEHİR KAÇINCI
BEBEK CİNSİYET
T.DOĞUM TARİHİ
BEBEK İSİM
30 25/02/23 Aksaray 1 Kız 25.11.2023 AlaraAl_pi 37 10-02 Aydın 2 Erkek 17.11.2023 - @Berikko 32 05-03 İstanbul 2 Kız Kasım - 31 14-02 Burdur 2 Kız - - 32 27-01 İstanbul 1 Kız 03.11.2023 - 34 05-02 Nevşehir 3 Kız 12.11.2023 - 32 28-01 İstanbul 1 Erkek 04.11.2023 - @drygg 36 19-02 - 1 - 26.11.2023 -
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-11-2023
Yaş 25/26da doğum olacak inşallahKızlarr sonunda topigi devraldım beni etiketleyerek bilgileri yazarsaniz ben de tablomuzu olusturayim
cinsiyet ( tahmini hissettiginizbelli olunca tablodan degistircem)
Tahmini doğum tarihi
Bu bilgileri yazıp beni etiketleyebilirsiniz
Dr reçeteye sabah akşam yazmış da canım sabah da 5 dk uzansam yeter herhaldeYatağa yatıyorsun kuzum bacaklarını kendine çekip parmağımla en arkaya iteliyorsun. Zaten kasılma hareketiyle o geriye gidiyor. Bı 5 dj uzan sonra kalkabilir sin. Ben gece yatarken yapıyorum kalkmama gerek kalmıyor
Yaş 28Kızlarr sonunda topigi devraldım beni etiketleyerek bilgileri yazarsaniz ben de tablomuzu olusturayim
Tahmini doğum tarihi
Insallah oyle olur guzelimm. Masallah saglikla kucagina al canimAh cnm aynıyız.. Sıkma canını.. Kılolu gebe kalanlar kılo almıyor genelde 3 5 kıloyla hamılelık bitio.. Ben ilk gebelıgımde 89la hamıle kaldım, 89la doguma girdim.. Dogumdan snra 73e kadar düştüm.. Hiç uzulme sadece saglıklı beslen 3 5 kıloyla kapatırsın emınım kıbu arada bende 90 kıloyum ve 2.gebelık
Canimm ben de yazayimKızlarr sonunda topigi devraldım beni etiketleyerek bilgileri yazarsaniz ben de tablomuzu olusturayim
Tahmini doğum tarihi
Merhaba canım.aynen canım ekran görüntüsü alıp pc başına geçince yapıcam :))
teşekkürler severek yapıyorum vallaEllerine sağlık ne güzel olmuş
Kızıma hamileyken bana da çok iyi geliyordu oyalanıyordum . 2. Olunca vakit az oluyor . Zaten 24 saat yetmiyorteşekkürler severek yapıyorum valla
hahaha allah kolaylık versinKızıma hamileyken bana da çok iyi geliyordu oyalanıyordum . 2. Olunca vakit az oluyor . Zaten 24 saat yetmiyorEmeğine sağlık canım .
Yaş 27Kızlarr sonunda topigi devraldım beni etiketleyerek bilgileri yazarsaniz ben de tablomuzu olusturayim
Tahmini doğum tarihi
Ah cnm aynıyız.. Sıkma canını.. Kılolu gebe kalanlar kılo almıyor genelde 3 5 kıloyla hamılelık bitio.. Ben ilk gebelıgımde 89la hamıle kaldım, 89la doguma girdim.. Dogumdan snra 73e kadar düştüm.. Hiç uzulme sadece saglıklı beslen 3 5 kıloyla kapatırsın emınım kıbu arada bende 90 kıloyum ve 2.gebelık
Yaş:29 sat:23ocak şehir: konya cinsiyet:erkek (hissedilenKızlarr sonunda topigi devraldım beni etiketleyerek bilgileri yazarsaniz ben de tablomuzu olusturayim
Tahmini doğum tarihi
Yaş 29Kızlarr sonunda topigi devraldım beni etiketleyerek bilgileri yazarsaniz ben de tablomuzu olusturayim
Tahmini doğum tarihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?